Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Ja videl Piraty nejdriv v originale a celkem me to nudilo..
Vcera s dubingem jsem vydrzel asi 10 minut :lol:
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

sedmibestie: Jakými předsudky :shock: ? Já čekala odpočinkovou zábavu, kterou jsem prostě nedostala, nic víc. Kdybych chtěla filosofické dílo, pustím si Sedmou pečeť a nebudu koukat na hollywoodský spektákl ;-) . Mno, zkusím si to od někoho půjčit v originále a vydržet to ještě jednou do konce..ale tolik šancí jako Blair Witch tomu dávat zase nehodám:).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria píše:sedmibestie: Jakými předsudky :shock: ?
Předsudky nejsou asi nejlepší výraz - ale nejspíš jsi nečekala, že to bude nějak úžasný film (nebo se pletu?).

Hmm, dabing, no tam to blábolení asi tak nevynikne... Ale jak jsem psal - první část (nebo prostě do odjezdu z ostrova) a pak ta mini epizodka s rumovým ostrovem byly mé nejoblíbenější kusy (pokud si vzpomínám).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Mne se to docela libilo (uz je to nejaka doba, co jsem to videl).
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Zakat- brat Lereka vazne, to moze skoncit suicidom ;)

A k Piratom- prvy diel bol relativne zabavnym a dobrym filmom s vynikajucim Deppom a sviezim, rychlo odsypajucim dejom (resp. nenudil som sa), a dvojka? No, k nej mam vyhrad pomerne dost... Jednak dej bol v istych chvilach dost zmateny a chaoticky, potom som zacinal mat dojem, ze smrt je tam mensou tragediou nez rozsypane jablka (anzto postavy mrtve z prveho dielu zrazu bez problemov ziju etc.) a potretie neznasam 'matrixovske' konce- je sice jasne, ze ide o 'komercny' film a trojka je samozrejma, ale preto si to nemusi nalepit na celo.... :roll:
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Elessar píše: ...a potretie neznasam 'matrixovske' konce- je sice jasne, ze ide o 'komercny' film a trojka je samozrejma, ale preto si to nemusi nalepit na celo.... :roll:
Dvojku jsem, pravda, zatím neviděla, ale asi tuším, o čem mluvíš...
Mně osobně se tenhle trend docela líbí. Když už mají trojku skoro natočenou a je skoro jistý, že půjde do kin - proč ne... V tomhle případě je to docela fér, narozdíl od většiny neslaně nemastně pootevřených zadních vrátek bez jisté vyhlídky na pokračování. Každý požadavek na zlenivělé nenažrané publikum se počítá, i když se vyžaduje prostě jen trpělivost... Mému zlomyslnému já to dělá dobře, když vidím lidi v kinosále nasraně prskat... :twisted:

Adieu: IMHO štěkl a štěklo by jich hodně. Ačkoli na tom, že Depp má na úspěchu pirátů lví podíl, se asi shodnem skoro všichni. Bez něj by z toho asi takovej trhák nebyl.
Čímž nechci říct, že by ostatní byli špatný. Možná to bude znít divně, ale i Bloom a Knightleyová měli IMHO docela slušný momenty a všichni zúčastnění odvedli celkem "akurátní" výkony odpovídající svejm rolím...
Jediný, co tomu filmu chybělo, byl Walken... :twisted:
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Mno, Piráti z Karibiku...nebyl to špatný film, kdyby tak total nezmrvili dabing, co asi nejlíp vystihla má osmiletá dcera:" mami, co to chudákovi Jackovi provedli s hlasem? je tak nudný..." Zná totiž ten film zpaměti z dvd a tak po celodenním courání po hřebenech Jeseníků usnula notně otrávená už po deseti minutách (my ostatní ostatně taky :lol: )

Ale v podstatě je to pořád lepší pokoukání než obvyklý novácký program... ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Sirine:Nebo Božskýho Bruce taky uplně *******. Totálně zakazili hlášku celýho film "A tak chutná keks." na "Takový koláček se jenom rozsýpá." :evil:
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Trandul píše:Sirine:Nebo Božskýho Bruce taky uplně *******. Totálně zakazili hlášku celýho film "A tak chutná keks." na "Takový koláček se jenom rozsýpá." :evil:
-tak tenhle "skvost" jsem po dvaceti minutách vyměnila za božskou koupel 8-) abych se dožila "Lost" ;-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Před chvílí jsem se dodíval na Eyes Wide Shut mistra Stanleyho Kubricka a nějakou chvíli jsem přemýšlel co o něm napsat.Nic mě nenapadlo, tak jen ve zkratkách.Pocity z filmu mám zvláštní, stejně jako u ostatních děl Kubricka.Herecké výkony dobré.Režie geniální.Hudba mě celou dobu brnkala na nervy, až tak bylo to piano výborné.Příběh - skvělý.
Celkový dojem 5*
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Nedávno tu o tom byla řeč - Twin Peaks: Fire walk with me...

Abych se přiznal, tak lehké rozladění - čekal jsem tedy jinší podívanou srovnatelnější se seriálem. Lhal bych, kdybych říkal, že se mi to nelíbilo, bylo to dobré. Ale ve srovnání s klasickým TP seriálem (a třeba pilotním dílem), to působilo jako celkem chudý bratránek...
Ale super, zase jsem se díky tomu ponořil do světa za "závěsem" ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Dokončil jsem první předmět ke státnicím a uvolněný čas se rozhodl vyplnit filmem - velice, ale opravdu velice jsem se těšil na Vyšší princip, tak jsem sáhl po něm.
Atmosféra protektorátu je opravdu vynikající téměř po celou dobu filmu, chvílemi mi bylo dokonce mírně fyzicky špatně. Naprosto mi ale nesedí manipulativní styl režie, nedokázala na mě přenést v nejvypjatějších momentech emoce postav a věřit jim - kvůli své přílišné agresivitě a slzoproudosti. Vygradovalo to v závěrečné části filmu, kdy jsem se téměř modlil, aby už skončil, nebo přijdou další trapné chvíle. Mnoho dobrého je tímto zbytečně pohřbeno, raději bych uvítal nějaký decentnější konec. Také neocením chvílemi až přespřílišnou schematičnost. Nevyrovnaná je rovněž úroveň herců - což bylo to poslední, čeho bych se bál - zatímco Smolík a většina profesorského sboru jsou dobří, civilové a studenti jsou o poznání horší, naprosto nepřesvědčiví. Na jedné straně mě tak film velice potěšil svou atmosférou, na druhé zase zklamal některými herci vypadajícími jako kompars z ulice a dle mého nezvládnutým závěrem. Nejde ani tak o to CO se v něm děje, jako spíš JAK se to děje.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Serenity

Hmm, proč není víc takových SF filmů? Proč??? :-)

Absolutní povinnost pro každého SF fanouška 8-) A z visuálního hlediska mňamka :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Uz jste nekdo videl United 93? nevim jestli mam obetovat zitrejsi cilost :-) Mam to tady na disku a nemuzu se rozhodnout jestli na to kouknout ted nebo nekdy jindy..
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Firkraag píše:Uz jste nekdo videl United 93? nevim jestli mam obetovat zitrejsi cilost :-) Mam to tady na disku a nemuzu se rozhodnout jestli na to kouknout ted nebo nekdy jindy..
Videl. Mas. 8-)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“