tak se neválej jako nějakej cikán a makejemo freak píše:Tywe ja ty prachy netisku (ale verim ze Tinnarr by za pul hodiny napsal program, kterej by to dokazalAjantis píše:Ehm... Hehm...yenn píše:Ajantis: Možná bys mohl emo_freaka poučit, jak na maminky
Dobře, instruktážní hodina se koná těsně po skončení pátečního Sigil srazu. Figurantkou bude Vampiria.
Cena: 1000,-![]()
).
Uz ted nvm jak s rozpoctem 10k zatahnu pobyt tam a 13ti k skolny, ktery mam zaplatit do 11.9.
Láska, sex a něžnosti
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Ten gentleman na to šel skutečně trochu hopem...Vampiria píše:"Já nehledám kamarády, já hledám vztah", takže jsem předvedla rekord v zamumlání nashledanou a sprintu po schodech nahoru, kde jsem vyčkala do konce zápasu a pak se přes bránu odplížila na místo, kde jsme měli domluveno, že se po dokončení té frašky na hřišti sejdeme.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Hehe, tak to si zrovna dneska říkám o klucích. Zabíjet se nechci, ale nejraději bych se neviděla.Firkraag píše:Uz jsem se docela uklidnil ale pred chvilkou sem chtel zabijet
Ty holky dokazou bejt.. Hm svine ne.. Ale jsou divny no
Dokonce ani nemám náladu hrát žádnou hru a to už teda u mě něco znamená.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ale ja nechtel zabijet sebeVanda píše:Hehe, tak to si zrovna dneska říkám o klucích. Zabíjet se nechci, ale nejraději bych se neviděla.
Dokonce ani nemám náladu hrát žádnou hru a to už teda u mě něco znamená.
Na to se mam moc rad..
Takhle slozitou holku jsem jeste nepoznal.. Ale vzal jsem si nejaky prasky a dobry.. Zatim.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajta krajta, Firkraag objevil něco, co má víc mozkových buněk než zubů a neví si s tím rady 
Firkraag: A s těmi léky opatrně..to je nebezpečná hračka. Taky by sis mohl vzít omylem Viagru a dovedeš si představit ten tanec
?
Firkraag: A s těmi léky opatrně..to je nebezpečná hračka. Taky by sis mohl vzít omylem Viagru a dovedeš si představit ten tanec
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: myslím, že tanec po viagře ani moc ne, stál by spíš lidově jako kůl v plotě (sprostěji čurák v poli)
Naposledy upravil(a) Lerek dne 21.8.2006 0:56, celkem upraveno 1 x.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler