Tuším že by to mělo být za 7.Ajantis píše:Už měsíc jezdí máti bez STK. Jsem zvědav, za kolik to bude bodů...
Motorismus
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tesla Roadster - paráda... ale tu cenu ať snad raději ani nezveřejňují 
I když by mě docela zajímalo, na kolik by vyšlo auto s tímto pohonem ovšem v běžné uživatelské verzi
I když by mě docela zajímalo, na kolik by vyšlo auto s tímto pohonem ovšem v běžné uživatelské verzi
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Lol.. Tak dneska me dvakrat staveli pani policte:-) Interval asi 2 hodiny.. Mam nove auto a je u nej prosla technicka.. Jeste ze na znacce je vyznacen pouze mesic a ne den vyprseni
Jinak bych to mel za par.. Datum mam pouze na takovem docela obsahlem papiru o koupi vozidla a to byli liny cist
Takze uuuuuuf 
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
dotaz:) nevíte, co za káru používá Madonna v Pze? Byl jsem dotázán a neznám odpověď:(
Obrázek ve fotogalerii tohoto lčánku, tuším cca 13.
za odpověď děkuji.
Obrázek ve fotogalerii tohoto lčánku, tuším cca 13.
za odpověď děkuji.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Pro všechny kdož spěchají - aneb - až se budete zase jednou rozhodovat zda zariskovat a předjet - vzpomeňte si na tyto fotografie...
Jinak tohle mi kdysi přišlo na mail a dnes jsem konečně objevil stránky ze kterých to bylo. Střet Seat vs. Scania. Mnozí už to asi znají - pro ty co ne, tak upozorňuji, že některým slabším povahám se může udělat nevolno... Pokud chcete dojem umocnit, pusťte si k tomu třeba ústřední melodii z Max Payna 2.
všimněte si pozice rukou
ne - deformační zóny ani airbag vám v tomto případě nepomohou
ne - skutečně nemá hlavu
ta je totiž zde
Další fotografie a videa najdete zde.
Jinak tohle mi kdysi přišlo na mail a dnes jsem konečně objevil stránky ze kterých to bylo. Střet Seat vs. Scania. Mnozí už to asi znají - pro ty co ne, tak upozorňuji, že některým slabším povahám se může udělat nevolno... Pokud chcete dojem umocnit, pusťte si k tomu třeba ústřední melodii z Max Payna 2.
všimněte si pozice rukou
ne - deformační zóny ani airbag vám v tomto případě nepomohou
ne - skutečně nemá hlavu
ta je totiž zde
Další fotografie a videa najdete zde.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...