Upadající herní svět

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Kdokoliv nadávající na úpadek příběhů ve hrách, nechť si zahraje KotOR (přelom 2003/2004). Já ho hraji teď a kromě PT jsem zatím tak dobrý příběh (a tak skvěle zpracovaný) neviděl.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

mňo, srovnávat KoTOR s PT :think:
příběh je sice dost dobrý, ale na PT nemá ani omylem, moment který mi z KoTORu utkvěl v paměti je jen jeden (SPOILERvideo ve kterém se charname dozví kdo opravdu je/SPOILER), zatímco z PT si pamatuji snad každou důležitější událost (a to jsem KoTOR dohrál 2X) ;-)

EDIT: Ajantis sry, upraveno :-)
Naposledy upravil(a) AlieN dne 25.5.2006 22:08, celkem upraveno 2 x.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

AlieN: Tomu okamžiku, který zmínils, se v mých očích žádný v PT nevyrovnal. Ovšem v globále je PT příběhově samozřejmě lepší, ale KotOR je z mého pohledu hned na druhém místě a pak dlouho nic...
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

:think: KOTOR nie je zlý, ale určite ho v žiadnom prípade nemožno porovnávať s P:T - je dosť hier s lepším príbehom ako v K. - aspoň z môjho pohľadu.
There is a limit to stupidity.
182
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hmm, jste mě na ten KoTOR tak namlsali, že si ho snad smahnu a až budu u našich, tak si to zahraju 8-) nicméně, pochybuji, že by mne to (z jistých důvodů..) dostalo tolik, jako PS:T..chce se snad někdo vsadit, že to bude naopak :twisted: ?

A zjištění z dnešní hospodské diskuse o hrách - příběhy ni hry neupadají, jen ty nejzajímavější stíhá málokdo sledovat = menší reklama, tj. ne chyba vývojářů a distributorů, ale hráčů samotných ;-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Vampiria píše:příběhy ni hry neupadají, jen ty nejzajímavější stíhá málokdo sledovat = menší reklama, tj. ne chyba vývojářů a distributorů, ale hráčů samotných ;-)
Souhlasím, ovšem toto tu padlo v podstatě již na druhé stránce v Ajantisově příspěvku ;-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

yenn: Pst, nebo tu někoho začne zajímat, o čem se tu těch 9 stran mluví :lol:
Siki
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Siki »

Podle mě je v BG PT atd vždy nejvíce chytlaví děj.Lidé co je dělali věděli o čem má být správná hra a proto byli vždy vysoce hodnoceny.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hmm, co je to "správná hra" ;-) ? Vsadím se, že s výše uvedeným názorem by nesouhlasili např. fanoušci převážně RTS či sportovních her ;-)
Wiskas
Sigilan

Příspěvek od Wiskas »

Hm, KOTOR. Příběh byl docela dobrý, ale nic extra. "Jeden z mnoha" a navíc v mnoha věcech kopie NWN. Řekl bych že i takový Max Payne 2 nebo Mafia na mě příběhově zapůsobili víc.
Vampiria píše:A zjištění z dnešní hospodské diskuse o hrách - příběhy ni hry neupadají, jen ty nejzajímavější stíhá málokdo sledovat = menší reklama, tj. ne chyba vývojářů a distributorů, ale hráčů samotných Wink
Chceš se hádat? :lol:

Tak mi vyjmenuj nějaké hry z roku 2004,5 nebo 6 které mají dobrý děj.
Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Wiskas píše:Chceš se hádat? :lol:

Tak mi vyjmenuj nějaké hry z roku 2004,5 nebo 6 které mají dobrý děj.
Co takhle si přečíst zbytek diskuse a nesnažit se začít plácat zase od začátku? O ničem jiném se tu nemluví.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Wiskas: Jak se Ti již dostalo rady, prolistuji si diskusi nazpátek ;-) a dobrý děj je individuální položka zvící Mariánského příkopu obráceného naruby 8-) buď Tě děj zaujme, nebo ne :roll:
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Death to the Game Industry: Long Live Games - desetistránkový článek Grega Costikyana o problémech herního průmyslu - rostoucí náklady, nedostatek střední třídy... a návrh řešení. Místy trochu extrémní, leč imho stojí za přečtení. Btw: překlad článku se nachází na DVD aktuálního Levelu 142 a v samotném časopise je na totéž téma Téma :-) (včetně desti největších herních mýtů).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Tak to by mohlo být zajímavé téma, asi si po delší době koupím Level ;-) (nějak jsem ve vší té apatii už přestal kupovat i mini).
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Hm, ač jsem si zatím ještě nikdy žádný herní časopis nekoupil - tato diskuze mne ke koupi výše zmíněného LEVELu podnítila. (dalším důvodem také byla Ajantisova zmínka o Dračím oku, na které jsem si našel recenzi a po jejím přečtení jsem usoudil, že by to skutečně mohlo stát za zkoušku 8-)) ....btw - nebyl tu někde thread 'herní časopisy' ..?

Jinak ke zmiňovanému článku. V prvé řadě jsem zjistil, že k porozumění některých výrazů bych potřeboval slovník - tedy jsem asi pár věcí zaspal :D
Tím jsem se na straně jedné cítil trochu zahanben, ale na straně druhé jsem byl rád, že (zatím) ještě nepatřím k té skupině lidí, kteří neustále hovoří o herním úpadku, jelikož díky svému v celku opožděnému skoku do herního světa (a tím samozřejmě také prošvihnutí spousty starších her) mám stále ještě pořád co dohánět hrami 'ze starých dobrých časů' a ten všude zmiňovaný úpadek (se kterým to ale dle mě skutečně není tak hrozné) jde mimo mě 8-)

V každém případě mne ovšem zaujala zmínka o vývoji systému Storytronics, jehož možnosti (pokud tedy bude někdy dokončen) jsou 'trochu' jinde.
Naposledy upravil(a) Frosty dne 31.7.2006 0:39, celkem upraveno 1 x.
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“