TES III: Morrowind

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Arthalion: Vždycky jsem měl pokoj v Mage Guild a byl jsem spokojený. Stačí pořádně zamykat dveře (100) :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Neviem ci som to uz spominal - byvam v pluginmi vylepsenom Tel Uvirith, je to tam teraz skutocne nadherne. A zariadovanim domecku v Morrowinde si kratim cakanie na Oblivion. :-D
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Arthalion píše:Neviem ci som to uz spominal - byvam v pluginmi vylepsenom Tel Uvirith, je to tam teraz skutocne nadherne. A zariadovanim domecku v Morrowinde si kratim cakanie na Oblivion. :-D
Jo jo, zařizovat si domeček je sranda, já si tam dělám sady brnění tak sem furt někde pryč a nevěřiliby jste jak krásně naskakujou leveli když hledám daedrický brnění. :twisted:
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Anreil
Šifrovač

Příspěvek od Anreil »

Vyplatí se tuto hru koupit?
Nenávidím vás. Nenávidím sebe. Nenávidím cokoli co stvořil člověk, a proto vás všechny zabiju.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

No podle me... ne ;-) :lol: .
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Myslim že je lepší si počkat na Oblivion, ale jestli chceš tak jo,dneska je to levný,ale jestli ti to někdo nabídne k přepálení,ber všema deseti(co já vím kolik máš končetin ;-) :-D )
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Anreil píše:Vyplatí se tuto hru koupit?
Jo. GOTY je za tu cenu prakticky zadarmo 8-) A máš vystaráno tak na měsíc zábavy :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Hraní Morrowindu je jedinečný zážitek, zkušenost. A i když jej možná nedohraješ do konce, stojí za to ji poznat.
Při několikasethodinovém hraní už se nejde ubránit myšlence, jestli ta hra jen "nekrade čas". byť Těě to pořád baví....
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Isteze ano preboha kristusat, za taku otazku by sa malo zatvarat. :lol:
Ale nie, vazne, ak mas rad volnost a hlavne ak taky typ hry dokazes spravne pochopit, tak sa to urcite oplati. Doporucujem si k nej vsak okamzite stiahnut pluginy, preotze predsa len, povodna grafika je uz zastarala. Myslim, ze Morrowind je najlepsim sposob, ako si kratit cakanie na Oblivion, teda, ak Ti Oblivion pofici.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Arthalion píše:Ako dlho ste schopny zariadovat si domcek a v akych domcekoch byvate?
Já osobně používám plugin skladiště, aby se mi ty předměty vůbec někam vešly.Od určité doby(cca. polovina hry) totiž předměty neprodávám, ale uskladňuju ve skladišti.
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

AlmSiVi píše:
Arthalion píše:Ako dlho ste schopny zariadovat si domcek a v akych domcekoch byvate?
Já osobně používám plugin skladiště, aby se mi ty předměty vůbec někam vešly.Od určité doby(cca. polovina hry) totiž předměty neprodávám, ale uskladňuju ve skladišti.
Já to skladiště viděl a byl při tom jak si dělal druhý patro, aby se mu to tam všechno vešlo. Já mám proti AlmSivimu úplně trapnou zbírku.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Trandul píše:
AlmSiVi píše:
Já to skladiště viděl a byl při tom jak si dělal druhý patro, aby se mu to tam všechno vešlo. Já mám proti AlmSivimu úplně trapnou zbírku.
Hm, teď jsem počítal celkovou hodnotu těch předmětů a vyšlo mi asi 3 000 000 zlatých :-D :-D
Už jsem k tomu skladišti musel přidělat 3. patro.
Jo a mimochodem, je tady někdo kdo používá Elder Scrolls Construction Set??Podle mě je to skvělá věc, každej si může udělat svuj vlastní mod a navíc to není tak složitý jako mody v IE.
MickTheMage
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MickTheMage »

AlmSiVi píše:Jo a mimochodem, je tady někdo kdo používá Elder Scrolls Construction Set??Podle mě je to skvělá věc, každej si může udělat svuj vlastní mod a navíc to není tak složitý jako mody v IE.
Ja pouzivam, to je uplne samozrejme, postavit si dom aky chcem, to ti neda kazda hra :) Obcas sa pokusim aj o nieco vacsie, ale to nedopada vzdy dobre (resp. same sa to nedokonci :) ) - http://mickmage.bloguje.cz/208103_item.php
"I wanted to be a Teminator but they require you have an armored hyperalloy skeleton and mine's mostly recycled truck tires."
http://mickthemage.blogspot.com
http://www.kulturakriplu.net
Wenom
Sigilan
Bydliště: Mystická země skotačících nahých nymf,kde ti bubáci splní každé přání.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wenom »

Ne, ale vypálit jo.
Proč žít, když můžeš zemřít.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

:lol: K tomu bych se taky priklanel :).
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“