ICQ, Qip, Miranda a další

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Firkraag píše:Ten link uz donutil par lidi k reinstalu win :twisted:
Muhehe, a já věřil, že mě dá Firefox nebo AVG vědět, ne že prostě spustí kód. ;-)
Žralok, který štěká, nekouše.
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Taky jsi reinstaloval? :D
Ja ten link jeste preposilal s tim ze kdyz nenavstivis ten odkaz tak budes mit ICQ placene :D :twisted:
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

No tak mě bylo jasné, že je to vir, ale prostě jsem nečekal, že je bug ve Firefoxu a že to neodchytne ani AVG.
Žralok, který štěká, nekouše.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Firkraag píše:Ja ten link jeste preposilal s tim ze kdyz nenavstivis ten odkaz tak budes mit ICQ placene :D :twisted:
Budeš mít špatnou karmu. :twisted: Já sem nikdy AVG nevěřil.. hm, bohužel se najde vždy dost lidí co kliknou na cokoliv... :roll:
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Jezis ti kkti od ICQ se zase predvedli..
Kdyz nekomu poslu nejakej link tak se mu proste vubec nezobrazi.. Parada :evil:
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Skutočne - a nie je to iba nastavením pozadia? Mne sa tiež nezobrazovali na čiernom pozadí ale boli tam keď si klikol na to miesto. Každopádne používať ICQ môže iba masochista. :lol: (miranda ftw. :-P )
There is a limit to stupidity.
182
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Ne neni to pozadim :-)
Ja mam taky mirandu.. Kazdyho premlouvam aby presel alespon na qip ale marne.. Imho to udelali kvuli tem odkazum s viry.. Opravdu dobre reseni :roll:
Edit: Chtelo by to udelat nejakou velikou kampan na prejiti k jinemu messengeru :twisted:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Yop, taky se mi dnes stalo, že mnou odeslaný link osobě na druhém konci prostě nedošel.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Včera jsem měl tu čest s Atlasovským ICQ5. Tento program v mém žebříku nenáviděného software předstihl IE6 a dokonce i svůj orginál. Design je sice o něco málo lepší, ale pořád je to ten samý těžkopádný a nestabilní humus plný reklam, přidávající do win spoustu opravdu užitečných zpomalovačů, tedy toolbarů a co víc - odmítá vypnout automatické spuštění programu po startu win, bravo :-?.

Vůbec celý protokol ICQ mě pomalu začíná lézt na nervy, zvláště po zákazu posílání odkazů na of. klienta. Docela se divím, že se ještě Miranda nepokusila prorazit se svým vlastním protokolem, vzhledem k její stoupající popularitě myslím, že by to neměl být zas takový problém ;-).
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Firkraag píše:Chtelo by to udelat nejakou velikou kampan na prejiti k jinemu messengeru :twisted:
Mno většina lidí stejně používá MSN Live Messenger, takže jsou jim nějaké problémy s ICQ volné.

IMO si ICQ vykopalo vlastní hrob a začalo s tím už hodně dávno. Mimochodem, důvod, proč někdo používá oficiálního klienta pro ICQ nechápu už tak 4 roky :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Neviete prosím vás, kde je v QIP-e nastavenie, ktoré mi hodí aj farbu a typ písma prichádzajúcich správ do mojeho štýlu. Mám QIP 2005 v.7990 tedan ajnovší, predtým som mal o verziu nižší a predtým ešte nižší a fungovalo to ok. Po inštale nového mi správy chodia v takom štýle, ako má odosielateľ. V ICQ sa tento setting tuším volal "override user settings" a nastavoval sa priamo v messaging window, ale tuto to neviem vôbecn ájsť... neviete mi poradiť? :-?
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Akurát pred chvíľkou som klasicky chcel spustiť QIP ako to robím už dva mesiace. Zrazu mi antivir vyhodil okno, že súbor qip.exe obsahuje vírus. Dal som ho teda zlikvidovať a QIP som reinštaloval. Antivir už pri installe detekoval vírus v tom istom file a rovno som ho zmazal... neviete čo to preboha je? Na PC som vôbecn ič nemenil, ešte pred 15 som mal QIP normálne zapnutý... :shock:
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Yachiko, Yachiko, kam na ty viry pořád chodíš? :shock:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

sevencreature píše:Yachiko, Yachiko, kam na ty viry pořád chodíš? :shock:
no to neviem ani sám... mám výborný firewall, slušný antivír, kpou antispiywarov a podobných kravín... a ani imho nesurfujem po nejakých rizikových stránkach... a predsa ... nj, nechal som prescnaovyať HDD + ten vírus našiel aj v ešte jednom úplne inom exe súbore systemvolumeinformation.exe od drivera k zvukovke ... bojím sa abi to nebol taký vírus, ktorý napadá exe súbory, lebo po necelých troch mesiacoch sa mi zase HDD formátovať nechce... :-?

EDIT: Kontrola mi bol na ehm, aj keď som zmazal nejaké dva súbory... stiahol som si novú inštalačku chybu a znova to isté... aah.... ja nechcem formátovať HDD, nieeeeeeeeeeeeeee... :wall: :wall: :wall:
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Možno nakoniec predsa len skončíš pri mirande :mrgreen:
There is a limit to stupidity.
182
Odpovědět