4. Mno slovenská extraliga vyzerá tento rok dosť vyrovnane - tímy posilňovali...ale predsa len najviac posilnil Slovan Bratislava, ktorý po nevydarenej sezóne kupoval, čo mu rozpočet stačil... predsa len ten klub má nejaké finančné zázemie a po zbabranej sezóne ( 7. miesto ) si funkcionári resp. vlastníci siahli dosť hlboko do vrecka - prišiel medzi inými fínsky gólman Sasu Hovi, lotyšský reprezentačný obranca Astašenko, Uram z Vítkovíc, dlhoročnčný reprezentant Hurtaj z fínskej ligy, alebo príležitostne reprezentačný obranca Jan Srdínko a ďalší... k tomu môžeme pripočítať to pôvodné, nie nekvalitné jadro a dobrý tým je na svete... ešte ma vo včerajších záberoch prekvapil výborný stav štadióna Ondreja Nepelu... v lete do neho boli znova vrazené peniaze a vyzerá výborne... tam by na hokej bola chodiť radosť + si prirátajte ten tak trochu dobový dizajn sedačiek ( niečo ako v divadle ) + perfektný stav, skyboxy atpd... vyzerá to vážne dobre...
A ďalší favoriti? Určite by som rátal s Košicami, ktoré majú dobrý tým, niečo posilnili a sú veľmi ambiciózni... uvidíme ako sa im bude dariť... taktiež Dukla Trenčín po nevydarenej sezóne posilňovala čo sa dalo a vyzerá, že investície sa budú vyplácať... aj Zvolen - i keď bez veľkých hviezd bude mať kvalitné mužstvo... a potom sú u žolící ako Poprad či Žilina, ktorí minulý rok bojovali o titul... uvidíme ako im to pôjde teraz... a nakoniec nesmie zabudnúť na Martin

, ktorý včera porazil Nitru ( s ktorou tento rok až tak moc nerátam, ale uvidíme ) a je do tejto sezóny dosť ambiciózny... minulý rok, aj keď mal naviac nakoniec musel hrať baráž... tento rok však nič také nehrozí ( Extraliga sa bude rozširovať ), takže môžu hrať celkom uvoľnene... už sa teším...
Celkovo do extraligy prišlo dosť zahraničných - lotyšských, českých atpd. hráčov a taktiež sa vrátilo dosť "odchovancov", ktorým sa nedarilo v zámorí, čiže by mali kvalitu pozdvihnúť... liga bude aj tento rok myslím dosť vyrovnaná a bude sa na čo pozerať...
5. Pardubiciam držím palce... len však tam máme reprezentačného centra Hlinku, už vlastne legendárneho Lašáka a ešte Andrášovského s Novotným...
yenn: Myslím, že v Chelsea určite "prehviezdované" je... príchody Ballcka či Ševčenka do už aj tak hviezneho týmu sú už na mňa torchu moc... myslím, že také osobnosti v jednom mužstve nebudú orbiť moc dobrotu... ale uvidíme... možno sa mýlim...