Jinak za přečtení stojí Houshin Engi a z těch menších (a ještě nedokončených) Open Sesame (není to sice žádný diamant, ale je prima).
Anime & Manga
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Trinity Blood je super
Teda viděl jsem zatím jen prvních 17 epizod, ale moc se mi líbí. První díl je skvělej, pak je to asi do poloviny slabší (epizodické) - ale výborně to slouží k vytvoření atmosféry a charakteristiky prostředí a hlavně postav. A pak se rozjede zajímavý děj. Zatím nejlepší anime s upíry (ač to není zrovna tradiční upírovana, to je fakt) co jsem viděl.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: SAC i SAC 2nd GiG mají 26 epizod.
Ze SAC jsem viděl jen prvních 13 a moc mě to nenadchlo.
Zato SAC 2nd GiG je podle mě skvělej - jedno z hodně dobrých anime - mnohem lepší než film i SAC. I když podle mého názoru není GitS (film) nějaký zázrak, ale svého času (už je to dost dávno) se mi docela líbil (i když jsem čekal víc) (ale co chceš, při té délce - resp. krátkosti).
Ze SAC jsem viděl jen prvních 13 a moc mě to nenadchlo.
Zato SAC 2nd GiG je podle mě skvělej - jedno z hodně dobrých anime - mnohem lepší než film i SAC. I když podle mého názoru není GitS (film) nějaký zázrak, ale svého času (už je to dost dávno) se mi docela líbil (i když jsem čekal víc) (ale co chceš, při té délce - resp. krátkosti).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: