Trinity Blood je super Teda viděl jsem zatím jen prvních 17 epizod, ale moc se mi líbí. První díl je skvělej, pak je to asi do poloviny slabší (epizodické) - ale výborně to slouží k vytvoření atmosféry a charakteristiky prostředí a hlavně postav. A pak se rozjede zajímavý děj. Zatím nejlepší anime s upíry (ač to není zrovna tradiční upírovana, to je fakt) co jsem viděl.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Pozoruje zde nekdo (myslim ze se tu nekdo jiz jednou o tom zminil), One Piece? Co si o tom myslite? Zatim jsem shledl 1-110 a musim rict ze to je vyborne a velice povedene!
Nevíte kolik dílů má Ghost in the Shell: Stand Alone Complex?
A stojí vůbec zato je stahovat? Co jsem četl ohlasy na netu tak je to horší než jednička film (což se dalo čekat) a lepší než Innocence (což je dobře).
GitS: SAC má 26 epizód - podľa mňa to stojí za to, ale nesmieš to porovnávať s filmom, keďže medzi filmami a seriálmi (SAC 1&2) nie je žiadna paralela.
Ze SAC jsem viděl jen prvních 13 a moc mě to nenadchlo.
Zato SAC 2nd GiG je podle mě skvělej - jedno z hodně dobrých anime - mnohem lepší než film i SAC. I když podle mého názoru není GitS (film) nějaký zázrak, ale svého času (už je to dost dávno) se mi docela líbil (i když jsem čekal víc) (ale co chceš, při té délce - resp. krátkosti).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
CrowX: Hmmm, no plánuju, že to někdy dokoukám, ale 2nd GiG je v mých očích i tak mnohonásobně lepší - a to jsem ho málem ani nezačal sledovat, po zkušenosti s jedničkou, což by byla škoda