Tabu hákového kříže

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Artemis Entreri
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artemis Entreri »

sevencreature píše:
Artemis Entreri píše:ale na druhou stranu nedá se s tím nesouhlasit :twisted: :twisted:
Řekl bych, že dá :wink:
proto ty dva twistedy :lol:
Obrázek

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.

Artemis Entreri
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Neferit Sr. píše:Lerek - už jsem četl hodně kravin ale tohleto má fakt sílu. Neznáš reálné jméno autora?
Neznám a ani raději znát nechci. Přeci jen nemusím znát každého moulu, který trpí grafomanií a nemá to v hlavě pořádku.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Přišlo vyhnání a s ním poslední hřeb do rakve českému lidu. Rázem jsme se ocitli na periferii bolševické Evropy a rasová degenerace byla dokonána. Vidím to ostatně na svém rodu. Můj praděda byl rasovým typem nordický Germán, ovšem množství krátkolebé slovanské krve vykreslilo během několika generací můj fenotyp na rasově čistého mediteránního Slovana – mám tmavé vlasy, tmavě hnědé oči a velmi krátkou lebku.
Chudák. Asi se bude muset sám zlikvidovat, aby očistil rasu. :cry:
Artemis Entreri
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artemis Entreri »

Jab píše:
Přišlo vyhnání a s ním poslední hřeb do rakve českému lidu. Rázem jsme se ocitli na periferii bolševické Evropy a rasová degenerace byla dokonána. Vidím to ostatně na svém rodu. Můj praděda byl rasovým typem nordický Germán, ovšem množství krátkolebé slovanské krve vykreslilo během několika generací můj fenotyp na rasově čistého mediteránního Slovana – mám tmavé vlasy, tmavě hnědé oči a velmi krátkou lebku.
Chudák. Asi se bude muset sám zlikvidovat, aby očistil rasu. :cry:
pro dobro všech doufám že už to udělal :twisted:
Obrázek

With each kill I grow wiser, and with added wisdom I grow stronger.

Artemis Entreri
Alnag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alnag »

...ovšem množství krátkolebé slovanské krve vykreslilo během několika generací můj fenotyp na rasově čistého mediteránního Slovana – mám tmavé vlasy, tmavě hnědé oči a velmi krátkou lebku.
Hlavně ta krátká lebka. Ta je blbá. Rozumíte, jak máte krátkou lebku nevejde se vám tam dost velký mozek a tak je potřeba některé části vynechat. Obvykle přijdou na řadu jako první části zodpovědné za kritické myšlení. :roll:
Obrázek
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Alnag píše:
...ovšem množství krátkolebé slovanské krve vykreslilo během několika generací můj fenotyp na rasově čistého mediteránního Slovana – mám tmavé vlasy, tmavě hnědé oči a velmi krátkou lebku.
Hlavně ta krátká lebka. Ta je blbá. Rozumíte, jak máte krátkou lebku nevejde se vám tam dost velký mozek a tak je potřeba některé části vynechat. Obvykle přijdou na řadu jako první části zodpovědné za kritické myšlení. :roll:
Já myslel, že myšlení je vynecháno všeobecně, avšak bez Odporu by nebylo Humoru. ;-)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Lerek píše:Já myslel, že myšlení je vynecháno všeobecně, avšak bez Odporu by nebylo Humoru. ;-)
A kdyby nebylo Humra, nebylo by moře. This monkey's gone to heaven!

BTW odkdy otevřeně vystupuješ proti dementům z extrémní pravice?
Naposledy upravil(a) Adieu dne 8.10.2007 0:35, celkem upraveno 2 x.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Adieu píše:
Lerek píše:Já myslel, že myšlení je vynecháno všeobecně, avšak bez Odporu by nebylo Humoru. ;-)
A kdyby nebylo Humra, nebylo by moře. This monkey's gone to heaven!

BTW odkdy otevřeně vystupuješ proti dementům z extrémní pravice?
Od doby, co jsem se rozhodl hrát si na chytřejšího ultrapravičáka. ;-)
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Lerek - aniž bych se Tě chtěl jakkoliv dotknout - jsi si jistý tím, že něco takového jako chytrý ultrapravičák může existovat? Já o tom pochybuji stejně jako o existenci chytrého ultralevičáka.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Neferit Sr. píše:Lerek - aniž bych se Tě chtěl jakkoliv dotknout - jsi si jistý tím, že něco takového jako chytrý ultrapravičák může existovat? Já o tom pochybuji stejně jako o existenci chytrého ultralevičáka.
Může existovat, existoval a dozajista existovat bude. Přeci jen označit Karla Marxe nebo Benita Mussoliniho jako hloupé snad ani nejde a při bližším hledání by se dozajista našli intelektuálové s vyhraněnějšími názory. Samozřejmě, slepě následovat nějakou ideologii je velice snadné, což je možná jeden z faktorů velmi hlubokého úpadku dnešní ultrapravice a proto je lepší se od dnešních pochybných skupin distancovat.
Neferit Sr.
Sigilan

Jistě, ale ani jednoho z nich nelze v konečném oznámkovat známkou ULTRA. Marxe v žádném případě a Musolini byl obět vlastních nezvládnutých ideí. Možná by to stálo za hlubší rozbor. Nemám na něj náladu. Ale třeba časem.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Tady bude docela rozdíl mezi tím, co by dotyčný inteligent hlásal a co by sám vyznával... což je přesně případ Musoliniho - používal ideologii jako nástroj k ovládnutí mas...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Morty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morty »

niezeby som niekoho ospravedlnoval, ale v jednom dokumente o hitlerovi vraveli, ze sam v to co hlasal neveril, vraj zistil, ze ludia sa najviac zdruzuju pod hnevom a nenavistou(alebo nieco take), tak vraj nejakou vylucovacou metodou prisiel ku rasovej cistote... a bolo tam aj nieco o tom, ze chcel len zjednotit lud, preto nevahal pouzit tak drasticke metody... tento dokument som videl niekedy pred piatimi, siestimi rokmi, takze na nazov sa ma nepytajte :-D
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Neferit Sr.
Sigilan

Je-li to tak jak jsi napsal, tak autoři vycházeli z naprosto neznámých podkladů a zjištění. Zní to zajímavě ale je to asi mimo mapu dějin.

Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“