http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy ... ?id=655278
Jestli tohle není výsměch a plivnutí do ksichtu lidem, kteří systému ještě pořád věří, tak už nevím.
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Po vzoru USA, kde to mají rovnou každý den : )Elessar píše:Slovenskí poslanci schválili vlastenecký zákon.
Otázka je jestli je to v USA nařízené ze shora.Respektive jestli to nařídila vláda kryptokomunisty a alkoholonacionála.PostTrauma píše:Po vzoru USA, kde to mají rovnou každý den : )Elessar píše:Slovenskí poslanci schválili vlastenecký zákon.
Dá se vůbec něco takového nařídit? Jestli jo, tak je mi Slovenska opravdu líto.Elessar píše:Slovenskí poslanci schválili vlastenecký zákon.
Ešte čierne košele a pálenie maďarských kníh na hodinách literatúry by to chcelo.
Hymnu budou pouštět v rozhlase. Ještě aby je nutili ji zpívat, to by už bylo opravdu moc. (ani by to nesplnilo účel s falešně zazpívanou hymnou a pozměněným textem)MCZ píše:Mě by zajímalo, co se bude dít s dětmi, které hymnu zpívat odmítnout, jako jestli jim jen sníží známku z chování nebo rovnou postaví za školou ke zdi.
Pokud si mám představit člověka, co projevuje úctu svému státu, tak první co mi příjde na mysl je, že dotyčný zpívá hymnu. Představa toho, jak v důsledku takového zpěvu projevuje úctu, je u mne tedy celkem rekurzivní, ale pokud by to někdo ty prvňáčky naučil, tak by se aspoň na ulici nemotali pod nohy.Tarreb píše:Když jsme u nás ve škole zpívali hymnu, tak polovina lidí ani nevěděla, že mají projevit úctu![]()