Láska, sex a něžnosti
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria: No moje Ofelie bydli kousek od reky a ja se muzu leda otravit tim kartonem cerstve vyhranych big shocku 
Vallun: Fotku bohuzel nemam ale Jezisek mi prinese telefon s fotakem, tak nas vyfotim v nejake zajimave situaci a potom muzes ve slintarne ohodnotit kdo ze je ve skutecnosti ten stastny
wosmahl: Diky

Vallun: Fotku bohuzel nemam ale Jezisek mi prinese telefon s fotakem, tak nas vyfotim v nejake zajimave situaci a potom muzes ve slintarne ohodnotit kdo ze je ve skutecnosti ten stastny

wosmahl: Diky

To máš sice pravdu, ale zase jistota je jistota:)a když vybereš vhdoné místo (nelhedě na to, že s mým plánem si okolnosti určuješ výhradně Ty;), tak jsi i bez zybtečné práce:)wosmahl píše:vallun: S tim naděláš moc hluku( když nemáš tlumič) a navíc musíš odklízet krev.
Lepší je tohle
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
wosmahl - jen naprostý přebytek trpělivosti, kterou jsem projevoval posledních pět let zapezpečil zdárný vývoj Kebuleho do maturanta a nyní pracujícího člověka. JInak bych ho asi zabil už tak před třemi léty.
Být otcem je řehole. Ale taky dobrej šrumec. Jestli Tvůj táta je méně trpělivý může vám to spestřit život oběma. Ale já to nepsal proto, že bych chtěl řešit problémy vztahů otců a synů či dcer. Jen jsem tímto starým čečenským příslovím chtěl našeho spolusigilana pochválit za lidsky užasnou věrnost svému přání a jeho naplnění.
Já ho totiž za tento postoj obdivuji

Být otcem je řehole. Ale taky dobrej šrumec. Jestli Tvůj táta je méně trpělivý může vám to spestřit život oběma. Ale já to nepsal proto, že bych chtěl řešit problémy vztahů otců a synů či dcer. Jen jsem tímto starým čečenským příslovím chtěl našeho spolusigilana pochválit za lidsky užasnou věrnost svému přání a jeho naplnění.
Já ho totiž za tento postoj obdivuji

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Firkraag - nečervenej se a važ si sám sebe.
A zadní okno jsem si v autě nepoškrábal ani nepočmáral. Akorát mi bylo vykopnuto sklíčko na tachometru. Tak mě to rozladilo, že to skočilo malým sexuálním debaklem.
wosmahl - proč klacka
A úklid v pokoji je podle mě normální a podle mých přerostlíků přežitek, otrava a vůbec nuda. Proto nekřičím ani se nečílím. Jen jednou za čas přijdu a udělám pořádek takovým zvláštním způsobem - všechno co není na svém místě nebo se mi nelíbí naházím na jednu hromadu. A je vymalováno. Přerostlíci za vekého mrchlání provedou debordelizaci a pokračujeme dál.
Víš, já jsem už starší člověk a rozčilování škodí mému zdraví. Takže taději rozšílím přerostlíky svým podle nich přehnaným zásahem. A šmidra.

A zadní okno jsem si v autě nepoškrábal ani nepočmáral. Akorát mi bylo vykopnuto sklíčko na tachometru. Tak mě to rozladilo, že to skočilo malým sexuálním debaklem.

wosmahl - proč klacka

Víš, já jsem už starší člověk a rozčilování škodí mému zdraví. Takže taději rozšílím přerostlíky svým podle nich přehnaným zásahem. A šmidra.

"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."