Neferit Sr. píše:....Odvolávám co jsem odvolal a zapírám co jsem slíbil. Nechci nový avatar, nechci nový podpis. Těším se na Ave a pokud ji Tokkar doveze budu rád když potkám podobnýho týpka jako je moje poplašená Neferit.
Zůstávám strašidýlkem a už se ničemu nedivím. Toto tady je fakt společnost, ve které se pořád něco děje. Škoda zůstat mimo.
Jestli přijedu, máš se na co těšit. Vezmu sebou i ty bavlnky a korálky, takže si užiješ
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Ave - neuvidím. korálky do ruky nevezmu, mohlo by se stát, že by to dopadlo tak, jak jsem napsal v ve srazech a setkáních. Ale slibuji že pokud se do toho pustí Tokkar, tak se nebudu smát a možná to skusím taky. Jsem už starší člověk a musím dbát na svoji důstojnost.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit Sr. píše:Ave - neuvidím. korálky do ruky nevezmu, mohlo by se stát, že by to dopadlo tak, jak jsem napsal v ve srazech a setkáních. Ale slibuji že pokud se do toho pustí Tokkar, tak se nebudu smát a možná to skusím taky. Jsem už starší člověk a musím dbát na svoji důstojnost.
Můj táta je o deset let starší a taky to skusil, tak nač se vymlouváte, pane Sr. ?
Plá plamen věrné lásky,
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Milá Ave - omlouvám se za toto tak trochu familierní oslovení ale nemohl jsem si pomoci. Já se nevymlouvám. Já se znám. A bohužel se mi občas stane, že pokud jsem na něco úplně levý, tedy kopyto tak se o to více snažím. A pokud to dále nejde, tak se může lehce stát, že se zjistí že mám hodně nervů a hodně podrážděných. A to pak může skutečně nastat jistá forma defenestrace.
Tvého tátu neznám ale je v tom asi to, že je to táta a má svoje zlatíčko -tedy jako Tebe - rád, tak jako já to své. A to potom některé věci jdou nějak jinak. Tátové jsou už takový, dcery s náma ořou. Že mám pravdu?
Po některých situacích by mi slušel avatar v duchu hesla zhmotnělý stres a frustrace.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Neferit Sr. píše:Milá Ave - omlouvám se za toto tak trochu familierní oslovení ale nemohl jsem si pomoci. Já se nevymlouvám. Já se znám. A bohužel se mi občas stane, že pokud jsem na něco úplně levý, tedy kopyto tak se o to více snažím. A pokud to dále nejde, tak se může lehce stát, že se zjistí že mám hodně nervů a hodně podrážděných. A to pak může skutečně nastat jistá forma defenestrace.
Tvého tátu neznám ale je v tom asi to, že je to táta a má svoje zlatíčko -tedy jako Tebe - rád, tak jako já to své. A to potom některé věci jdou nějak jinak. Tátové jsou už takový, dcery s náma ořou. Že mám pravdu?
Po některých situacích by mi slušel avatar v duchu hesla zhmotnělý stres a frustrace.
No, jak myslíš. To byla jenom moje malá poznámka
Plá plamen věrné lásky,
Neferit Sr. píše:Ave - mám obavu, že nemyslím ale vím. A jak to tedy bude, přijedeš na ISS?
Pokud budu zdravá, měla bych. Ještě se budu pak asi muset domlouvat s tebou a s tvýma dětma, abych vůbec dorazila na místo určení. Ale pokud mně teda bude moct vzít Tokkar, bude to bezproblémů
Plá plamen věrné lásky,