A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit Sr. píše:....Odvolávám co jsem odvolal a zapírám co jsem slíbil. Nechci nový avatar, nechci nový podpis. :snooty: Těším se na Ave a pokud ji Tokkar doveze budu rád když potkám podobnýho týpka jako je moje poplašená Neferit.

Zůstávám strašidýlkem a už se ničemu nedivím. :-D Toto tady je fakt společnost, ve které se pořád něco děje. Škoda zůstat mimo. :-D
Jestli přijedu, máš se na co těšit. Vezmu sebou i ty bavlnky a korálky, takže si užiješ :twisted:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Ave - neuvidím. korálky do ruky nevezmu, mohlo by se stát, že by to dopadlo tak, jak jsem napsal v ve srazech a setkáních. :oops: Ale slibuji že pokud se do toho pustí Tokkar, :twisted: tak se nebudu smát a možná to skusím taky. Jsem už starší člověk a musím dbát na svoji důstojnost. :-D
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit Sr. píše:Ave - neuvidím. korálky do ruky nevezmu, mohlo by se stát, že by to dopadlo tak, jak jsem napsal v ve srazech a setkáních. :oops: Ale slibuji že pokud se do toho pustí Tokkar, :twisted: tak se nebudu smát a možná to skusím taky. Jsem už starší člověk a musím dbát na svoji důstojnost. :-D
Můj táta je o deset let starší a taky to skusil, tak nač se vymlouváte, pane Sr. ?
Plá plamen věrné lásky,
Cozzinnni
Sigilan
Bydliště: Kontrolní stanoviště duálního 350 mm pulzního děla.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Neferit sr.: :oops: Já nic jinýho nenašel :anxious:
So now, we have easy choice: Our and Earth's death, or their and Praia Prime death.
Admirál Gilbert, těsně před bitvou o Proximu Centauri, kde Aliance zastavila praianský postup ke Sluneční soustavě
Neferit Sr.
Sigilan

Milá Ave - omlouvám se za toto tak trochu familierní oslovení ale nemohl jsem si pomoci. Já se nevymlouvám. Já se znám. A bohužel se mi občas stane, že pokud jsem na něco úplně levý, tedy kopyto tak se o to více snažím. A pokud to dále nejde, tak se může lehce stát, že se zjistí že mám hodně nervů a hodně podrážděných. A to pak může skutečně nastat jistá forma defenestrace.

Tvého tátu neznám ale je v tom asi to, že je to táta a má svoje zlatíčko -tedy jako Tebe - rád, tak jako já to své. A to potom některé věci jdou nějak jinak. Tátové jsou už takový, dcery s náma ořou. Že mám pravdu?

Po některých situacích by mi slušel avatar v duchu hesla zhmotnělý stres a frustrace.

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

http://www.tutej.pl/pliki/cms/1700/stres_ico.jpg ten neni nic moc...ale tenhle se mi líbí i když mu nerozumim...Dokážete to někdo přeložit?? :shock:
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit Sr. píše:Milá Ave - omlouvám se za toto tak trochu familierní oslovení ale nemohl jsem si pomoci. Já se nevymlouvám. Já se znám. A bohužel se mi občas stane, že pokud jsem na něco úplně levý, tedy kopyto tak se o to více snažím. A pokud to dále nejde, tak se může lehce stát, že se zjistí že mám hodně nervů a hodně podrážděných. A to pak může skutečně nastat jistá forma defenestrace.

Tvého tátu neznám ale je v tom asi to, že je to táta a má svoje zlatíčko -tedy jako Tebe - rád, tak jako já to své. A to potom některé věci jdou nějak jinak. Tátové jsou už takový, dcery s náma ořou. Že mám pravdu?

Po některých situacích by mi slušel avatar v duchu hesla zhmotnělý stres a frustrace.
No, jak myslíš. To byla jenom moje malá poznámka :twisted:
Plá plamen věrné lásky,
Neferit Sr.
Sigilan

Ave - mám obavu, že nemyslím ale vím. A jak to tedy bude, přijedeš na ISS?

Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit Sr. píše:Ave - mám obavu, že nemyslím ale vím. A jak to tedy bude, přijedeš na ISS?
Pokud budu zdravá, měla bych. Ještě se budu pak asi muset domlouvat s tebou a s tvýma dětma, abych vůbec dorazila na místo určení. Ale pokud mně teda bude moct vzít Tokkar, bude to bezproblémů 8-)
Plá plamen věrné lásky,
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Ave: Si si ňáká jistá. :twisted:
S rodičovstvem už sto probrala :?:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Tokkar píše:Ave: Si si ňáká jistá. :twisted:
S rodičovstvem už sto probrala :?:
Více méně a více méně 8-)
Plá plamen věrné lásky,
Neferit Sr.
Sigilan

Ahoj Tokkare - tak co vezmeš Ave? Aspoň zjistíme zdalipak je to stejný týpek jako Neferit. :twisted:

Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Neferit Sr. píše:Ahoj Tokkare - tak co vezmeš Ave? Aspoň zjistíme zdalipak je to stejný týpek jako Neferit. :twisted:
Jen si nefrkej :-P druhou Neferit stejně nepotkáš :naughty: :angel:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Neferit Sr. píše:Ahoj Tokkare - tak co vezmeš Ave? Aspoň zjistíme zdalipak je to stejný týpek jako Neferit. :twisted:
Jestli myslíš toho drowa v pyžamu, tak jo, jestli ji rodiče pustí, vzhledem k jejímu nižšímu věku. Jinak problém nestojí.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Pokud pojede s Tokkartrans, tak si s ní užiješ srandy ještě více. Budeš jí totiž moci skládat jako puzzle. :-D
Zamčeno

Zpět na „Archivy“