Hmm, v triede sme si zacali vsetci zborovo pospevovat "kyym ta maaam, bud moj anjel straazny vstup do mna a zazni" pesnicka od Roba Grigorova Kym ta mam, tak som si ju ehm, zadovazil, a teraz ju pocuvam stale dokola :)
Paci sa mi na tomsm pevakovi hlas a celkovo prejav a to, ze spieva s cigaretou v ustach(lebo ked si ja rozbehnem nejaku karieru, tak tiez tak budem spievat
Fama nihil est celerius. Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
NIN - Ghosts
Nový projekt Trenta Reznora - devět z celkových třiceti šesti téměř kompletně instrumentálních skladeb je ke stažení zdarma: http://ghosts.nin.com/
Právě jsem si zakoupil zatím nejnovější CD druhé dámy českého šansonu Renaty Divišové. Co píseň to perla.
Odkaz na stránky interpretky ( měla by tam být i nějaká ta mp3 ) je zde:http://www.rumpsum.cz/
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Jj, zrovna Das Ich poslední dobou poslouchávám poměrně často... Ne tak často jako např. Yat-Kha nebo lekce kantonštiny... Ale skoro s takovou chutí...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Keďže dnes som sa zobudil okolo jednej, tak som využil recept na príjemné ráno a vypočul si Mirage od Camel... Nádherne ukľudňujúci a zvukomalebný album, najlepšie kafé, aké som ochutnal... :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Nevíte někdo, kde by se dal stáhnout soundtrack k Die Hard With A Vengeance? Jde mi o jednu konkrétní písničku - ulicemi projíždí kolona náklaďáků, pak záběr na Jeremyho Ironse na střeše. Je to taková píšťalka... Chápu, že z toho asi nikdo nebude moudrý, ale kdyby náhodou se našel nějaký osvícenec
Jinak ten soundtrack má na svědomí Michael Kamen.
"Hey, sugar, I'm gonna smash you with that heavy truck!"
"That's what I call rough love."