Landor: to je dobrý, zatím ještě nikdo ban nedostal, jen budeš mít prostě nadosmrti cejch offtopinkovače
Noční thread
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No ono tu určitě hraje svou roli faktor poptávka/nabídka, ale i tak myslím, že i ti "náročnější"/"méně známí" (totiž i docela klasické mainstreamové kapely, které já poslouchám považují mnozí mí vrstevníci za něco neznámého, snad až underground
) interpreti by se mohli diskofilní vrstvě líbit, ale ona se té konfrontaci prostě vyhýbá, no jejich škoda...
Landor: to je dobrý, zatím ještě nikdo ban nedostal, jen budeš mít prostě nadosmrti cejch offtopinkovače
.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
AlieN: no takhle, mě jen vadí to, že někteří tihle borci prohlašují, že poslouchají tu nejlepší hudbu, i když vlastně ani nic jinýho neznají
. BTW - rádio, co to je?
(ale napadlo mě, že třeba Unfinished Sympathy (MA) splňuje všechny nároky rádiového/televizního hitu (z r. 91, tehdy v televizi samo hrával), přesto se neuchytil, snad nějaké prokletí/požehnání?
)
Ajantis: i když tebe asi tyhle filmy moc neberou, věz, že podle mnohých (včetně mě) byla pátá epizoda asi nejlepší
.
Já dneska viděl patrně úplně poslední StarTrek (Nemesis) a musím říct, že i když to byl opět klasický startrekovský boj dobra se zlem, byl jsem docela příjemně překvapen, rozloučení rozhodně důstojné.
(ale napadlo mě, že třeba Unfinished Sympathy (MA) splňuje všechny nároky rádiového/televizního hitu (z r. 91, tehdy v televizi samo hrával), přesto se neuchytil, snad nějaké prokletí/požehnání?
Ajantis: i když tebe asi tyhle filmy moc neberou, věz, že podle mnohých (včetně mě) byla pátá epizoda asi nejlepší
Já dneska viděl patrně úplně poslední StarTrek (Nemesis) a musím říct, že i když to byl opět klasický startrekovský boj dobra se zlem, byl jsem docela příjemně překvapen, rozloučení rozhodně důstojné.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
njn, jenže když nic jinýho neznají tak ani neví že existuje i něco lepšíhoMCZ píše:AlieN: no takhle, mě jen vadí to, že někteří tihle borci prohlašují, že poslouchají tu nejlepší hudbu, i když vlastně ani nic jinýho neznají. BTW - rádio, co to je?
![]()
rádio jsem dost poslouchával dřív, hlavně ke konci základky a na začátku střední při učení (potom už jsem se neučil, takže ani to rádio už jsem neposlouchal
Ajantis: jj, ta skladba je to docela fajn
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Epizoda V mi přišla o poznání lepší než Epizoda IV. Prostě ta změna režiséra filmu jen prospěla. Nejni tam tolik trapnosti, balastu, všechno je promyšlenější, propracovanější... A prostředí s atmosféru pořád úchvatné 
Hm, a na co rádio? Proč by mi měl hudbu vybírat někdo jiný, když nemám čas poslechnout si ani všechno to, co jsem si vybral já sám.
Hm, a na co rádio? Proč by mi měl hudbu vybírat někdo jiný, když nemám čas poslechnout si ani všechno to, co jsem si vybral já sám.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem přišla z práce, dávám si kávu a hodlám se tu poflakovat až do rána, náladu mi zvedl dokonalý yennův odkaz
a nemusím do toho deště se psem, krásný příchod domů 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Empire Strikes Back je IMO obecně nejoblíbenější epizoda ze všech
Je to sice noční thread, ale když vám v noci nejde net, co se dá dělat
Jinak teď pro změnu poslouchám poslední dobou zase trance (díky yenne za tvé minulé (i budoucí
) odkazy
).
Je to sice noční thread, ale když vám v noci nejde net, co se dá dělat
Jinak teď pro změnu poslouchám poslední dobou zase trance (díky yenne za tvé minulé (i budoucí
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.