Kong Bao-tan píše:Tohle jednání mě šíleným způsoben rozčiluje. Já jsem diabetik a představa, že se někde složím a lidi budou chodit kolem a říkat si: "koukni na toho "ožralu" jak se tu válí, ser na něj" mě fakt děsí...
Tos mi připomněl jednu věc, o který jsem si tehdy taky nevěděl, co myslet... je to už taky pár let zpět...
Před přechodem mezi zaparkovanými auty se tam motal pán s bílou holí. Podotýkám, že se tam skutečně motal, ale tak - člověka by ta souvislost v první chvíli asi nenapadla. Jdu teda za nim, abych ho nějak vyvedl/převedl. Ptám se ho, co pro něj můžu udělat a zachytil jsem něco ve smyslu "...džs...pody..." Zmateně jsem si to od něj nechal říct znova a teprv mi secvaklo, že nejenže je jednak teda nevidomej, ale hlavně nadrátovanej jak pes a ještě k tomu, že jako chce zamířit do hospody (která skutečně v podstatě přes tu cestu byla). V tu chvíli mi to přišlo celý střelený. Začal jsem mu říkat, že hospoda v tuhle chvíli asi nebude ten nejlepší nápad, ale nedal si říct a furt se cpal do silnice, tak jsem ho teda převedl přes tu cestu k tý hospodě, tam už hůlkou zachytil schody dovnitř a vlezl tam... Jednak mě tehdy překvapilo, že slepí chodějí takhle sami do hospod, a druhak ten zdánlivě nečekanej objev, že slepej vlastně klidně může být i vožralej