No, tak když to člověk srovná s tím předchozím avatarem, tak je to taky drow, čili změna je imo celkem nepatrnáSirine píše:nepatrná? hm, co jest tedy pak ta patrná?Neferit píše:Tak nepatrná změna avatara... Jolyth rules all!![]()
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:

Som tu dlhsie poriadne nebol, resp. bol ale nic nepostoval, a teraz ked som zacal opat trochu postovat(rozumej spamovat
Dal som si prave tento obrazok prave preto, ze ho mam na inom fore, aj ked mi chvilu trvalo kym som stlacil 27kB pod 10 kB. Aj ked nakoniec som to dal na 3,4 kB, lebo nic medzi sa mi nepodarilo, tak sa to odrazilo aj na kvalite. Ci je to zmena k lepsiemu, alebo to je len "z blata do kaluze", to uz posudte sami(ale nemusite byt za kazdy cenu uprimni
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
To víš, Vampirie, když je tady tolik bílejch tlam, tak to chce trochu rovnováhuVampiria píše:Tady se někomu zdálo, že je tu málo negrů.![]()
http://gh.ffshrine.org?r=23256
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, malá rada - když chceš obrázek zmenšit, v prvé řadě odstraň metadatadurana píše:
Dal som si prave tento obrazok prave preto, ze ho mam na inom fore, aj ked mi chvilu trvalo kym som stlacil 27kB pod 10 kB. Aj ked nakoniec som to dal na 3,4 kB, lebo nic medzi sa mi nepodarilo, tak sa to odrazilo aj na kvalite. Ci je to zmena k lepsiemu, alebo to je len "z blata do kaluze", to uz posudte sami(ale nemusite byt za kazdy cenu uprimni)

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7C: Dik, pomohlo.
Mozno sa jedneho dna necham vyciernit
(ked sa Mj mohol nechat vybielit...)
Tatif: ano je to cernoch. Vid napriklad tu(ta farba je trochu zretelnejsia
)

Ty si si tie spolocne crty, tu podobu zatial nevsimol???Yachiko píše:durana si proste do avatarov volí len pravé opaky vlastného ja, to je všetko... Mr. Green Mr. Green
Mozno sa jedneho dna necham vyciernit
Tatif: ano je to cernoch. Vid napriklad tu(ta farba je trochu zretelnejsia

Naposledy upravil(a) durana dne 22.3.2007 22:50, celkem upraveno 1 x.
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Neferit Sr.: Zajímavá myšlenka. V takovém případě bych chtěl vidět duranův aktualizovaný avatar za pár let, kde bude mít jen půlku obličeje. Majklovi už jedna upadla.
durana: Lebku má sice trochu tmavší, ale ruce jsou stále bílé. Asi používá prací prášek Árijec.
durana: Lebku má sice trochu tmavší, ale ruce jsou stále bílé. Asi používá prací prášek Árijec.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
Co? Lerek něco takového vyrábí a prodává?Tafif píše:durana: Lebku má sice trochu tmavší, ale ruce jsou stále bílé. Asi používá prací prášek Árijec.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.