Ano, je to velmi efektivní metoda léčby těchto zákeřných kožních chorob, ale já preferuju spíše invazivní metody jako např. Léčba botou, i když jednomu zákazníkovi po tomto zákroku omylem upadl nos, takže to není vhodné úplně pro všechnyTokkar píše:Co? Lerek něco takového vyrábí a prodává?Tafif píše:durana: Lebku má sice trochu tmavší, ale ruce jsou stále bílé. Asi používá prací prášek Árijec.![]()
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jů, to je parádní! 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Vanda: Jak už tady Sr. zmínil - skoro nikdo nevypadáme jako náš avatar - třeba brácha fakt nevypadá jak loutna 

http://gh.ffshrine.org?r=23256

- crovax en-vec
- Sigilan
Nejhezčí jsou černovlásky nebo rudovlásky...Jab píše:Mně se blondýny líbí většinou víc než brunety.

Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- crovax en-vec
- Sigilan
http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?t=1350&start=825Tokkar píše:Hele crovaxTo čumím. Kde ses flákal starouši?
![]()
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Hezké jsou všechny, co jsou hezké 
Dříve jsem měl taky slabost pro blondýnky, ale postupem času se to tak nějak rozmělnilo, že to není tak markantní. Hezká holka je prostě hezká - vlasy a jejich barva tu krásu dělají, ale už jí, alespoň jak to vnímám já, nijak bezpodmínečně neurčují. Ačkoliv je fakt, že každá barva přináší nějakým způsobem trochu "jiné" vnímání té krásy...
Každopádně lepší cokoliv, než nějaká hrozná zelená (;-)).

Dříve jsem měl taky slabost pro blondýnky, ale postupem času se to tak nějak rozmělnilo, že to není tak markantní. Hezká holka je prostě hezká - vlasy a jejich barva tu krásu dělají, ale už jí, alespoň jak to vnímám já, nijak bezpodmínečně neurčují. Ačkoliv je fakt, že každá barva přináší nějakým způsobem trochu "jiné" vnímání té krásy...
Každopádně lepší cokoliv, než nějaká hrozná zelená (;-)).
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Já dlouho kamarádil s dlouhovlasou zrzkou. To bylo děvče. Dodnes jsme kamarádi a myslím si, že to byla a je krásná ženská. Jinak souhlas s Vlasákem.
Tak jak je starouši, co bolístko?
Tak jak je starouši, co bolístko?
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Buď velmi zajímavě a nebo jako člen ku-kux klanuNeferit Sr. píše: Vem si jak bych musel podle avataru vypadat já.

Je zajímavé, že u neurčitých avatarů jako třeba Kebuleho a podobně si moc nedokážu představit, jak dotyčný vypadá, ale u těch "obličejových" chtě nechtě mám tak trochu představu, že dotyčný vypadá jako na tom avataru. Takže takový Vallun má mě šedivý plnovous, Tafif je silnější postavy, Vlasák dumavý plešoun, i když je mi jasné, že realita bude jiná.

My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
(anonym?)
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
Jako člen ku-klux klanu?
Skvělé, to bych se stal skoro soukmenovcem. To si uložím do svého souboru nezapomenutelných parádiček. Moc se mi to líbí.
Jnak jmenované tři osobnosti znám sobně ale jak skutečně vypadají Ti neřeknu co živý budu, jelikož nejvíce tajemství mají detektivovové jak říká jeden můj známý. Nemůžu Tě připravit o potěšení z překvapení.

Jnak jmenované tři osobnosti znám sobně ale jak skutečně vypadají Ti neřeknu co živý budu, jelikož nejvíce tajemství mají detektivovové jak říká jeden můj známý. Nemůžu Tě připravit o potěšení z překvapení.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
Neferit Sr. - člen ku-klux-klanu je fakt príma, i když to má zajímavě ironické konotace vzhledem k tvému postoji ke zbraním:) I když dle avataru bys byl "hodným" zakuklencem, černoušky bys jenom lekal:D
Vanda - mnoo, nebudu Ti brát iluze, jen se podívej lépe na barvy;)
Vanda - mnoo, nebudu Ti brát iluze, jen se podívej lépe na barvy;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
LOLVanda píše:...Takže takový Vallun má mě šedivý plnovous, Tafif je silnější postavy, Vlasák dumavý plešoun...