Zajímavé zprávy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vlasák: Všímáš si, že ČSSD bráníš vždy jen útokem na ODS? Ale ty kraviny, co říká ČSSD, přesto doufám taky vidíš :-?
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

teď něco z neprovokatérského soudku...

K politice:
- v současnosti není strana, se kterou bych plně souhlasil, nikdo tu nezvýhodňuje ty, kteří si to nejvíce zaslouží - zaměstnance, hned po nich by měli být zvýhodněni podnikatelé tvořící pracovní místa
- slušný a poctivý člověk nemá být zadupáván do země vysokými daněmi, pozitivní diskriminací a právy pro ty, kteří si to nezaslouží, ti u vesla by si měli ujasnit, že tudy cesta nevede - cesta vede tím, že všichni budou mít stejné šance, pak bude moct multikulturalismus alespoň trochu fungovat
- ideál člověka je, že nesmí být státu přítěží a uživý se sám, jak nejlépe dovede (vynecháme-li vyjímky potvrzující pravidlo např. duševně či tělesně handicapované a další...)

K zmíněnému zákonu:
dětí možná víc bude, ale co potom až vyrostou, co potom s kriminálníky?
KDO NEPRACUJE AŤ NEJÍ!

Firkraag: MÁŠ PLNOU PRAVDU! bude černo aneb já chci zbrojní průkaz už v OSMNÁCTI! (ne, tím nemyslím řidičák ;-) )
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vampiria píše:Zemřel Stanislaw Lem
http://www.novinky.cz/08/12/18.html
:-( :-( :-( byl to jeden z nejlepších sf spisovatelů co znám, četl jsem od něj docela dost knih a pár jich mám dokonce doma
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Sbohem, pane Leme, doufám, že až jednou pocestuju K oblakům Magellanovým, setkám se s vámi a s vědci Trurlem a Klapaciem, zatímco kolem prolétne Nepřemožitelný. Sbohem mistře.

Ach jo, klasická sci-fi opravdu vymírá. Začalo to bratry Strugackými, přes pana Isaaca Asimova a teď i Stanislaw Lem :-(
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Že bych odešla dělat kariéru do holandských Cofee shopů :-D ?
http://www.ceskenoviny.cz/svet/index_view.php?id=180897
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

No nám dělal dlouho presidenta firmy a když se k nám dostali hospodářské výsledky na meetingu s Ing. lašákem (novým presidentem) tak jsem myslel že mě omyjou. Takže: dost bylo Luftjardy.

Mimochodem zakládám nové téma VOLBY 2006.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Pan Špidla je velmi legrační pán :lol:
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

To mi připomíná, že jsem někde četla, že Ježíš byl ukřižován možná úplně jiným způsobem :shock: ... nebo že turínské plátno "nese" tvář posledního velmistra řádu templářů namísto Ježíše :shock: ... anebo že Adolf Hitler dosud žije :shock: :lol: nj, "fantaskní" teze tu budou vždycky a člověk se vždycky dozví něco nového :-D :lol:

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Tenhle článek by nestál ani za řeč, kdyby v něm nebyla nápadná jediná věc: protože mluvit dnes o cikánech je rasistické a politicky nekorektní, není o nich ani v tomhle článku zmínka...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

O onom útoku jsem četla v Blesku :-? co si menšina, k níž ony osoby patří, dovoluje, už mi někdy fakt hlava nebere :-?

Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit píše:.... jsem někde četla, že Ježíš byl ukřižován možná úplně jiným způsobem :shock: ...
Nevím, co přesně myslíš. Ukřižování probíhalo samozřejmě zcela jinak, než je zobrazeno v kostele atp. Ostatně Ježíš vypadal taky "poněkud" jinak ;-)
Přibití hřeby za ruce je nereálné, bo by to váhu člověka neuneslo. Hřeby v rukou i jinde se sice občas používaly, ale jen jako zpestření...
Ukřižovávaný ostatně často seděl na takovém sedátku a ke kříži byl spíše přivázán - ovšem v takové poloze, že měl co nejvíc roztažené ruce, anžto se tak zabránilo možnosti hluboce dýchat. Tak se postupně mělkým dýcháním dostávalo do krve stále méně a méně kyslíku a po pár dnech to holt už nevydržel... Ani to pražící sluníčko k tomu nebylo ideální ;-)
K těm věcem okolo - bičování, popř. propíchnutí boku byla jen rána z milosti, aby to měl rychlejší. Naopak houbička s octem bylo zostření trestu - nj, ocet...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ajantis: Četla jsem, že američtí vědci přišli na to, že Ježíš byl možná přibitý na kříž vzhůru nohama :shock: :-?
Jinak k tomu "přibití" - jo, bouchali se do ručiček hřeby, ale do trochu jiných míst, než se většinou znázorňuje - přesně, jak už jsi uvedl. Bylo to trochu níž do místa, kde je mezi kůstkami v podstatě díra + probíhá tam prý nějaké nervové spojení -> čili to muselo být příjemné asi jako posezení na fakírské posteli :-?

Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“