TES: Oblivion

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Nj, možná až budu mít čas(a náladu).
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Yoshi Snipo
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yoshi Snipo »

Ajantis> este raz, sorry za to
a nieje to tak absolutne celkom pravda, pretoze hru mozes zahrat odznova, napr. ja som nedavno cital knihu warcrafta po anglicky, rozumel som cca 80 %
a ano, precitam si ju este aspon 2x
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Yoshi Snipo: Mně ten úbytek zážitku ve výši 20% (pokud bych rozuměl na 80%) za to prostě nestojí. Ostatně právě ty Bloodlines se chystám v létě zahrát podruhé - budu tomu rozumět zase o trochu víc než poprvé. Ale pořád lituju, že jsem to první hraní měl ochuzené, protože jsem nerozuměl úplně všemu a úplně správně. Ale když at čeština nejni, tak holt hraju v originále - lepší něco než nic. Ale pokud mám na výběr, je to jasné.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Podívejte se na tohle, ten člověk je blázen: http://www.youtube.com/watch?v=UyHiIeBs ... 20dominoes

Jo a nevíte někdo kde se dá sehnat Black soul gem? Potřebuju ho jako oběť pro jeden daedrickej oltář a zaboha ho nikde nemůžu najít.
Danuschko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danuschko »

AVS: musíš si ho vyrobit, návod tu: http://boards.ign.com/elder_scrolls/b5312/118779480/p1/
Mooooooooh! said the deer.
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

AlmSiVi:Viditelně si rád hraje v Construction Setu.
Flower power
Siki
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Siki »

AlmSiVi píše:Podívejte se na tohle, ten člověk je blázen: http://www.youtube.com/watch?v=UyHiIeBs ... 20dominoes

Jo a nevíte někdo kde se dá sehnat Black soul gem? Potřebuju ho jako oběť pro jeden daedrickej oltář a zaboha ho nikde nemůžu najít.
Tak to je hodne drsny video :-D
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Tak si jednou prohlížim Instinkt a najednou mi padne zrak na rozhor s titulkem: "Natalie Kocábová říká že je vysoký elf a hrdý američan."
To mě zaujalo, když sem se jal číst tak sem našelotázku: "Jakou "hrajete hru"?".
Odpověď byl apsolutně šokující: "Ta hra je Oblivion-něco jako Pán Prstenů. Zabouchla jsem se do ní a nedělám nic jinýho. Každýmu kdo se do ní namočí, jde okamžitě osobní život i kariéra do háje. Virtuální realita je prostě nebezpečnej vrah času. Můžete si vybrat, jaká jste rasa, jaké máte povolání, prodáváte lidi..." Další otázka byla: "Jaká rasa jste vy?" odpověď byla: "Vysoký elf. Jsou jich tři druhy-vysoký, lesní a tmavý. Vysocí mají velkou schopnost pro magii-tak jsem teď expert v alchymii a míchám ingredience. No pak normálně žiju-teď jsem zrovna vydělala 50 000 zlatých. A brácha už má dva miliony."
Zbytek už je nezajímavej.
Kdo si to chce ověřit ať si koupí nejnovější Instinkt.

EDIT:A i sem to vyblejsknul.
http://img177.imageshack.us/my.php?imag ... 7712yz.jpg
http://img177.imageshack.us/my.php?imag ... 7708pa.jpg
http://img361.imageshack.us/my.php?imag ... 7695pv.jpg
http://img177.imageshack.us/my.php?imag ... 7681xu.jpg
PS:Je to trochu zpřeházený.
Flower power
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Tak právě jsem Oblivion dohrál. Ten konec byl dost dobrej, ale štve mě že už nemůžu zavírat brány Oblivionu :-(

Trandul: Tak to je dobrý, nějak sem si nevšim že by v Oblivionu šli prodávat lidi, nebo že by to bylo podobný s Pánem prstenů. Ale reklama je to dobrá, to jo
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Neviete aky je konecny pocet bran? Kolko sa ich moze objavit kym skonci hl.linia? Predpokladam ze miesta vyskytu su nahodne,ale ich pocet asi nie.Momentalne ich mam zavretych 54 (moc poctivo som ich nezatvaral :oops: ).
A este jedna otazka: Vyskytla sa mi dost neprijemna chyba.V dungeonoch sa mi spomalili animacie (napr.otvaranie dvery...trva to aj pol minuty),efekty (horiaca pochoden,kuzla).Napr.zakuzlim health a ten ,,oblak,, okolo mna by mal zmiznut tak za 2-3 sek.,ale on tam ostane aj minutu.Nie je to prijemne,najme ak pouzivam pohlad 1st person.Vyskytlo sa to niekomu? Reinstal nepomohol.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Siki
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Siki »

Znám kámoše co má grafiku x1900Gt nebo tak něco.prý to dává na ultrahig.což ja se svou x600pro :-( moc nedávám ale vcelku to jede slušně
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

:think: hm, tak neviem, ale ja tam veľký rozdiel nevidím (pozeral som iba screenshoty "before, after" pod linkami na jednotlivé balíky screenov), resp. screeny pred úpravou sa mi pozdávajú viac ako scr. po úprave. :-?
There is a limit to stupidity.
182
Siki
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Siki »

CrowX píše::think: hm, tak neviem, ale ja tam veľký rozdiel nevidím (pozeral som iba screenshoty "before, after" pod linkami na jednotlivé balíky screenov), resp. screeny pred úpravou sa mi pozdávajú viac ako scr. po úprave. :-?
a viděl jsi screen s tou lodí?veliký rozdíl
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Nemôžem si pomôcť, ale mne sa viac páči ten pôvodný screen (loď) bez akýchkoľvek úprav. ;-)
There is a limit to stupidity.
182
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“