I of the Dragon by mohla být zajímavá hra, i když nejlepší "dračí" hrou zůstane asi navždy Drakan

Nevím, jestli to je úpadek, nebo prostě ztrácím zájem o herní novinky (naopak staré hry stále hraji a mám dost restů, chtělo by to trochu lepší PC abych "dosáhl" aspoň na ten kotor). Těch pár názvem atraktivních E3 trailerů, které jsem viděl, bylo většinou nic moc. Supreme Commander (pokračování Total Annihilation) byl děs a hrůza. Perfektní ukázka nepřehlednosti. Nedokázal jsem si vůbec představit, co hráč v té hře bude vlastně dělat. Z traileru NWN2 se mi nejvíce líbila úvodní část (logo D&D...), samotný film mě nechal naprosto chladným, příšerné klišé. A podobně jiné hry...
Co mě poslední dobou zaujalo, byl Chrome 2 a to jen kvůli grafice - válečné stroje jsou opravdu impozantní, ale myslím, že se bez té hry obejdu. Rád bych si ale zahrál Clive Barker's Jericho, nicméně to je ještě daleko. Doufám, že se hra povede. Snad to nebude tak uspěchané jako Undying a ani to nebude takový komerční propadák.