Láska, sex a něžnosti
Tafif: To nemusí..
- Už je to nějakej ten pátek a jsem teď rád, že jsem se jí "zbavil"
Ale super zážitek to byl, to nemůžu říct

Ale super zážitek to byl, to nemůžu říct

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 28.10.2005 23:45, celkem upraveno 1 x.
Tak jsem se dneska dozvěděl, že jedna moje ex (v současnosti opravdu dobrá kamarádka
), když ještě o prázdninách byla se svým teď už bývalým, mě před ním (a vůbec před lidma), prý docela drsně pomlouvala..
Fakt mě to mrzí, bo už dost dlouhodobě tvrdí, že jsem její nejlepší kamarád, a když něco potřebuje, tak si vždycky přijde za mnou.. Já taky sice občas někoho pomlouvám (což mě teď o to víc na sobě mrzí
), ale to mě ten dotyčnej musí opravdu něčím zklamat - ona k něčemu podobnýmu (navíc veřejnýmu
) neměla pražádnej důvod..

Fakt mě to mrzí, bo už dost dlouhodobě tvrdí, že jsem její nejlepší kamarád, a když něco potřebuje, tak si vždycky přijde za mnou.. Já taky sice občas někoho pomlouvám (což mě teď o to víc na sobě mrzí

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 28.10.2005 23:46, celkem upraveno 1 x.
KOFi: Hmm... si si istý, že dôvod nemala? možno z Tvojho pohľadu to bola banalita a z jej nie...
A BTW sa niekedy stáva niečo také ťažko vysvetliteľné: Ohovorím človeka, ktorého mám inak rád, ale niečo mi na ňom vadí a ja to nikdy nikomu nehovorím a zrazu ... prásk ... je to vonku a to v tej najnevhodnejšej chvíli...
A ešte k tomu: Máš naozaj dôveryhodné info, že Ťa ohovárala? Si si istý, že tomu, kto Ti to povedal naozaj môžeš veriť? Možno Ťa len chcel naštvať...

A BTW sa niekedy stáva niečo také ťažko vysvetliteľné: Ohovorím človeka, ktorého mám inak rád, ale niečo mi na ňom vadí a ja to nikdy nikomu nehovorím a zrazu ... prásk ... je to vonku a to v tej najnevhodnejšej chvíli...

A ešte k tomu: Máš naozaj dôveryhodné info, že Ťa ohovárala? Si si istý, že tomu, kto Ti to povedal naozaj môžeš veriť? Možno Ťa len chcel naštvať...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Ano, mozno ju len ohovaral.
Ale nie, je to mozne, taketo veci zeny robia. Nehovorte mi ze nie 
Ale mozno mala, nechcem sa vsak pytat v akej oblasti Ta ohovarala...

Ale mozno mala, nechcem sa vsak pytat v akej oblasti Ta ohovarala...
Naposledy upravil(a) Arthalion dne 28.10.2005 23:51, celkem upraveno 1 x.
Docela dost - vyprávěla mi to její bývalá nejlepší kamoška, která s ní skončila víceméně taky kvůli pomluvám na svoji osobu.. Do detailů to rozvádět nechtěla, ale ona není typ člověka, kterej by v tomhle kecal.yenn píše:Jak důvěryhodné je to "prý"?KOFi píše:mě před ním a vůbec před lidma, prý docela drsně pomlouvala..![]()
Yachiko: A důvod k tomu opravdu neměla - tím jsem si jistej

Sorry, ale bývalé najlepšie kamoškyKOFi píše:Docela dost - vyprávěla mi to její bývalá nejlepší kamoška, která s ní skončila víceméně taky kvůli pomluvám na její osobu.. Do detailů to rozvádět nechtěla, ale ona není typ člověka, kterej by v tomhle kecal.

Kamošov majú len chlapi

Dievcata su niekedy dost neodhadnutelne a niektore sa v tom dokonca vyzivaju. Co je pomerne hlupe a malicherne. Od zeny u ktorej mate take podozrenie prec!!!
Inak, co sa tyka "skvelych" ukonceni vztahov... Raz sa ma moja byvala priatelka spytala, ked sme lezali na gauci ci by som bol nastvany, keby ma podviedla. Povedal som, ze nie. Hovoril som pravdu, lebo mi na nej velmi nezalezalo. To bol zaciatok konca nasho vztahu. Obaja sme spravili chybu, ja som ju zanedbaval, ona ma podviedla s nejakym vidlakom a ja som jej povedal, ze mi jedno ci ma podviedla. Asi uz potom definitivne ziskala pocit, ze mi na nej nezalezi. Az potom som si uvedomil, ze som prisiel o jej telo.
To bolo na tom najhorsie, kedze jej inteligencie nevazila viac ako jej telicko, hehehe. 
Inak, co sa tyka "skvelych" ukonceni vztahov... Raz sa ma moja byvala priatelka spytala, ked sme lezali na gauci ci by som bol nastvany, keby ma podviedla. Povedal som, ze nie. Hovoril som pravdu, lebo mi na nej velmi nezalezalo. To bol zaciatok konca nasho vztahu. Obaja sme spravili chybu, ja som ju zanedbaval, ona ma podviedla s nejakym vidlakom a ja som jej povedal, ze mi jedno ci ma podviedla. Asi uz potom definitivne ziskala pocit, ze mi na nej nezalezi. Az potom som si uvedomil, ze som prisiel o jej telo.