AlieN: Asi tak Dalo by se říct, že celkem navazuje na SAC... Ale podle mého názoru není nutné SAC předtím vidět.
Jak ale říkám - podle mého názoru. SAD 2nd GiG je v mých očích mnohem, mnohem lepší než SAC (u kterého jsem se docela nudil - no někdy zkusím zbylých 13 dílů ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Dobře, dal jsem na tebe a začal jsem stahovat rovnou 2nd Gig, a jestli se mi to bude líbit, tak si pak stáhnu i SAC. Na oboje už jsem našel i titulky (od Adama ) , takže se na to přes svátky začnu dívat.
Hana Yori Dango je vážně chytlavá záležitost I když to tak zezačátku nevypadalo... No už musím jít opravdu spát - tělo vypovídá službu (a to nejsem ani na konci první pětiny)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Wiskas: No, já pokémony teda zrovna nemusím, ale zrovna nedávno jsem omylem zabrousil na jakousi jejich stránku a stáhnul si Pokemon stadium - hodně zábavná věcicčka...no ale to už je OT
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Jj súhlasím s Wiskasom - svojho času som sa na pokémonov díval, ale z hľadiska kvality anime je to brak (vyhypovaný) - za všetko hovorí fakt, že si na nich dnes už nikto nespomenie (teda okrem tradičného pika! pika! ) - a nie sú ani nikde na torrentoch.