Velehal asi myslel Sanchuudoku - no neviem, stačí aby si niekto hodil fireshield a môj F/T je mŕtvy (nj človek občas zabúda) - inak Mae´Vara som dával teraz a sejmul som ho na prvý krát - pred sebou som poslal dvojníka z Mislead - klerika som backstabol, pred M´V som sa ochránil pomocou SS/PfMW a nesmiem zabudnúť na osvedčený insect plague - úplne jednoduché.
Takhle to zní lehce, na mě se vrhli zrychlený a neviditelný, pořád lemtaly lektvary neviditelnosti a backstabovali….jak sem psal zabít je de, ale zabránit vlastním ztrátám je těžší
A na mňa tiež a čo? Však ak máš thiefa tak si zapni find traps (detect illusions) alebo mage (true sight, alebo iný odhaľovač neviditeľnosti) resp. plošné kúzla ich zabijajú aj keď sú neviditeľní - podľa mňa žiadny problém so správnou taktikou.
To Raizen: Maevar je svině, já ještě kouzla 6. lvl nemám, takže dá i trošku pokouřit...asi kvůli němu zkusim barbara .
Jj, dráček je fajn, ale když víš jak na něj, tak to jde...ale cheatery nemám rád, dávat timestop do řetězovky...
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Pretože ten quest sa dá vyriešiť aj inak - správne - a nezabúdajte Velehal hrá najmä na RP - takže asi preto - a ten drak je silný podľa toho, kedy na neho ideš - stačí ustáť timestop a potom iba odstrániť ochrany, improved haste/GW a je z neho žltá mŕtvola.
Chtěl bych se zeptat plním ukol Strarážcovou Tvrz, a sem ve druhém patře . A můj problém je vtom že nemohu zničit Barevného démona (toje ta potvora co je zavřená a slibuje když ji pustím že mi pomůže ,ale nakonec na mně zautočí) né a né ji zničit.