BG2: ToB: Strážcova tvrz [Watcher's Keep]

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Ikaros
Sigilan

4. patro

Příspěvek od Ikaros »

Konečně jsem se dostal do 4. patra ale nevím jak dál - zničíl jsem tábor Ilithidů, zabil draka, našel 3 baňky na zapálení ohně...Ale nevím jak se dostat na kobylku tomu lichovi. Jen se tam objevím hned na mě sešle kouzlo "labyrint" nebo něco podobného a ani se k němu nedostanu. Když jsem procházel toto vlákno padla zmínka, že se na něj dá použít svitek, ale takový jsem nenašel...A pak tu jsou ještě ty dveře - nalevo od stroje šíleného Luma jsou dveře a vedle je 6 velkých svícnů. Asi existuje návod, v jakém pořadí je zapálit a jakou barvu zvolit ale to jsem taky nenašel. Mužete mi někdo poradit???
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Re: 4. patro

Příspěvek od yenn »

Ikaros píše:A pak tu jsou ještě ty dveře - nalevo od stroje šíleného Luma jsou dveře a vedle je 6 velkých svícnů. Asi existuje návod, v jakém pořadí je zapálit a jakou barvu zvolit ale to jsem taky nenašel.
Nápovědu hledej na mapě.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Ty dveře jsou docela jednoduchý, skus ještě chvíli hledat. Licha holt budeš muset asi zabít. Já jak sem viděl že kouzlí to uvěznění tak sem zase hezky rychle padal nahoru.
Obrázek
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Ten Demilich je nejjednodušší souboj ve Watcher's Keep ;-)
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Ikaros: k těm lampám, nechci kazit zážitek z rozluštění rébusu, ale nápovědu hledej na zemi ;-)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Ikaros
Sigilan

Příspěvek od Ikaros »

Uff, tak to mě fakt nenapadlo...ale dík za radu - nejsem si jist, jestli bych na to přišel, ale věž už mám za sebou :-D Ještě něco - získal jsem dohromady už tři hromádky šupin z draka. Píše se tam, že by se to dalo použít na brnění, ale když jsem byl za Cromvelem tak na ně nereagoval.
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Brnění ti z nich udělá Češpenar v TOB.Vůbec drtivá většina-vlastně všechny skládací předměty z WK jsou určeny pro datadisk, přece jen by byly pro SOA příliš silné.A to pratí i pro zmiňované šupiny.
Leaping over the gully
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Ikaros píše:Uff, tak to mě fakt nenapadlo...ale dík za radu - nejsem si jist, jestli bych na to přišel, ale věž už mám za sebou :-D Ještě něco - získal jsem dohromady už tři hromádky šupin z draka. Píše se tam, že by se to dalo použít na brnění, ale když jsem byl za Cromvelem tak na ně nereagoval.
mno, co se týče šupin bílýho a modrýho draka, tak to zkuje češpenar. cromvell zkuje šupiny stínovýho a červenýho draka. za 5000, tuším.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Tinnarr
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tinnarr »

Když už jme u toho, co nebo kdo a kde je ten češpenar?
Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tinnarr píše:Když už jme u toho, co nebo kdo a kde je ten češpenar?
Tinnarr: Vyčkej času, v ToB ho potkáš.
Ikaros
Sigilan

Příspěvek od Ikaros »

Tinnarr: určitě nečekej lidskou podobu :-)
arion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Re: 4. patro

Příspěvek od arion »

Ikaros píše:KAle nevím jak se dostat na kobylku tomu lichovi. Jen se tam objevím hned na mě sešle kouzlo "labyrint" nebo něco podobného a ani se k němu nedostanu.
S trochou stesti s nim muzes hezky vyj****. Vypomoz si nejakym vyvolanym monstrem nevo planetarem(se mi zda ze ten je na uvezeni imunni). Kvely je v tomto ohledu mec "Ras" ktereho sezenes nekde v Obchodech v Trhove. Vyvolej ho, a ten uzveznit nemuze :D i Kangraxxx si na nem vylamal chrup
se mi taky zda ze nekde sem videl predmet co dava imunitu na uvezneni, to nema poneti co to bylo....
omlouvam se ze pisu jak cune ale nece se mi to opravovat :(
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Já k tomu demilichovi chodím jen s knězem a mágem.Záleží na to, jestli mám u kněze kouzlo 7 úrovně Štít Archonů-ochrání před několika uvězněními.Sešlu spěch, vemu buď Crom Fayer nebo Palcát ničení.Mágem sešlu odolnost proti kouzlu nastavené proti škole ochrana a pak tenserovu proměnu a sestoupím i s knězem k demilichovi.Při troše štěstí se mi ho podaří zabít(resp. ubít) dřív než ochrany vyprší.Jiný způsob jsem na demilicha nezkoušel.
EDIT:Ideální dvojce je Anomen+hlavní postava mág, ale umlátil jsem ho i s Viconií+Edwin.Pokud je ve družině F/M je to bez problémů(Solaufein)
EDIT 2 -Taky funguje sluneční paprsek(7 úrovneň knězových kouzel)
Leaping over the gully
Challenger
Sigilan

Demogorgon - Watcher's Keep

Příspěvek od Challenger »

Rád bych věděl jak jste se vypořádali s Demogorgonem a vyřešili to s rytíři.Co je podle vás správné řešení ? :-D
Bojuj se smrtí jestli chceš,stejně jednou prohraješ.
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

Z hlediska RP závisí na přesvědčení, ale z hlediska powergamingu ho zabít, protože je za něj nejvíc expů a pocit dobře dovedený práce(nebo povzdech, jak je slaboučkej):-D
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“