Tak ušní nosní krční mi ještě naštěstí mdloby nezpůsobují, ale to bude tím, že jsem tam byl jedinkrát asi za hodně mala na mandlích a od té doby nicVampiria píše:jelikož např. na ORL, ze kterého mám šílenou fobii před přijetím u lékaře a při prohlídce opravdu vypadám, jako bych měla umřít a aby toho nebylo málo, tak se i složím na zem v mdlobách
Něco velmi stručného a úderného...necrotising_ píše:Co byste na tohle odpovedeli?XXX píše:necrotising_: ja nerikam ze modri lidi suspatny a uz vubec nerikam ze fialovy sounejhorsi pouze rikam ze vetsina ciganu si nezaslouzi zit je to asi 80%.
Ehm....poblíž Náchodska - tzn. Červený Kostelec, Velké Poříčí, Hronov a všude kolem, kde mě cesta vedla. Nejvíc mě štvalo, že i přes víkend, ale co se dá dělat.Frosty píše:2 Koveras: Buď pozdraven poutníče. Kde ses 'flákal'? LA něco pravil o čechách, ale to je dosti obšírný pojem.
Odpověď: "Jsem cikán."necrotising_ píše:Co byste na tohle odpovedeli?XXX píše:necrotising_: ja nerikam ze modri lidi suspatny a uz vubec nerikam ze fialovy sounejhorsi pouze rikam ze vetsina ciganu si nezaslouzi zit je to asi 80%.
Ano poznám to na příští výplatě....teda doufám.Frosty píše:Jináč ty víkendy ti tedy nezávidím, ale zase budou money ne?![]()
.... I když dělat to takhle pořád taky nende
"Najlepšie" na takýchto nepretržitých zamestnaniach je to, že ani nemáš kde a kedy prachy minúť.Koveras píše:Ano poznám to na příští výplatě....teda doufám.Frosty píše:Jináč ty víkendy ti tedy nezávidím, ale zase budou money ne?![]()
.... I když dělat to takhle pořád taky nende
![]()
![]()
Nejde to, hlavně když děláš od rána do večera. Za tmy jsem šel do roboty a za tmy jsem se z ní vracel, no běs!
Na druhý týden od úterý už jsem tahal nohy za sebou.![]()
Na druhou stranu - poznal jsem spoustu nových tváří, zjistil jak to tam chodí a ochutnal "nové" pivo (to byl taky běs).