A v nejhorším třeba i papírové prsteny!MCZ píše:...ty prsteny/papír...
Volná diskuse
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volná diskuse
Carlos: A já myslel že by naopak chlastat měl přestat - tohle za střízliva vymyslet přece nejde 

- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mám strašnú opicu, takže sa nad tými príspevkamy len smejem
Sadako: Ak by som s ňou nechcel byt celý život, tak by som sa na to nepýtal, nie?
Carlos: Ja som ten príspevok ani triezvy nepísal, ale myslel som ho vážne
Zakat: samozrejme, iba pekné družičky
Iné by som ani nedovolil
A chcem to preto, aby bola moja aj na papieri, lebo to už je vlastne zmluva, že mi bude verná a bude mi rodiť deti
(nie, naozaj na to nemám takýto pohľad xD)

Sadako: Ak by som s ňou nechcel byt celý život, tak by som sa na to nepýtal, nie?
Carlos: Ja som ten príspevok ani triezvy nepísal, ale myslel som ho vážne

Zakat: samozrejme, iba pekné družičky

A chcem to preto, aby bola moja aj na papieri, lebo to už je vlastne zmluva, že mi bude verná a bude mi rodiť deti

(nie, naozaj na to nemám takýto pohľad xD)
Fama nihil est celerius.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To je dobré, mne už snáď neverí nikto
Minule ma bratranec pozval na pivo, a tam mi povedal, že som zlý a že mi neverí
A najlepšia kamoška mi to tiež povedala, že som zlý, ja len, že "ale mám ťa rád" a tým sa to ukončilo 

Minule ma bratranec pozval na pivo, a tam mi povedal, že som zlý a že mi neverí

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to tedy zrovna nefunguje (i když otcovství se teď dá mám dojem relativně snadno ověřit, pravdaMorty píše:že mi bude verná a bude mi rodiť deti![]()

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Morty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
7c: a keby už bola mojou ženou, tie deti by neboli moje, alebo by ma podviedla, tak ich zabijem oboch

Fama nihil est celerius.
The Force shall free me.
The Force shall free me.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Věřím, že téhle žádosti o ruku nedokáže odolat žádná žena...Morty píše:keby už bola mojou ženou, tie deti by neboli moje, alebo by ma podviedla, tak ich zabijem oboch![]()

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Pokud ta Mortyho vyvolená není nějaká Maďarka či něco takového, tak budiž. Děj se vůle boží. 

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Adieu: Netuším, jak Maďaři, ale Maďarky tedy každopádně 

- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Přivázat ji řetězem k posteli je levnější, to by ti jistě pověděli v každém slušném železářstvíMorty píše:A chcem to preto, aby bola moja aj na papieri, lebo to už je vlastne zmluva, že mi bude verná a bude mi rodiť deti![]()
![]()

To mi připomíná tu hlášku ze South Parku: "Hele ženská, ééé,ééé. Drž hubu a dělej děti."AlieN píše:Přivázat ji řetězem k posteli je levnější, to by ti jistě pověděli v každém slušném železářstvíMorty píše:A chcem to preto, aby bola moja aj na papieri, lebo to už je vlastne zmluva, že mi bude verná a bude mi rodiť deti![]()
![]()

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler