Film - archív
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem byl na filmu Potomci Lidí - Jednoznačně jeden z nejlepších filmů jaké jsem kdy viděl. Marně hledám slova abych popsal dokonale temnou a depresivní atmosféru díky níž jsem většinu filmu snad ani nedýchal, zdevastované prostředí blízké budoucnosti ve kterém lidé ztratili naději a chuť do života, a hlavně neuvěřitelné vtažení do děje kdy cítíte že jste přímo tam, uprostřed postapokaliptického pekla plného chaosu, násilí a rezignace. 10/10
Hned po tom jsme šli na předpremiéru Borata což je nejšílenější komedie za posledních deset let. Stojí za ní Sacha Baron Cohen který v přestrojení za kazašského reportéra Borata cestuje po Spojených státech a sehrává neuvěřitelně šílené scénky s nic netušícími lidmi (kteří si opravdu myslí že Borat točí dokument pro kazašskou televizi). Kazachstán je přitom ve filmu prezentován jako země ve které věší homosexuály, pořádají židobraní a mají oficiálně dokázáno že ženy mají mozek velký jako veverka - a podle toho vypadá i Boratovo chování na veřejnosti. Reakce okolí na něj jsou někdy pobavené, nechápající a někdy taky naprosto neuvěřitelné - například prodavač v obchodě mu s vážnou tváří sdělí že na střílení židů je nejlepší 9mm pistole. Film je plný absolutně politicky nekorektního humoru a budete u něj řvát smíchy (a nebo zhnuseně odejdete
) 9/10
Zpětně ale musím říct že jít na oba dva filmy hned po sobě byla chyba - ač se při Boratovi děly na plátně neuvěřitelné věci tak po Potomcích jsem se ještě půlhodiny nedokázal smát.
btw: Borata vezmu na Piss2
Hned po tom jsme šli na předpremiéru Borata což je nejšílenější komedie za posledních deset let. Stojí za ní Sacha Baron Cohen který v přestrojení za kazašského reportéra Borata cestuje po Spojených státech a sehrává neuvěřitelně šílené scénky s nic netušícími lidmi (kteří si opravdu myslí že Borat točí dokument pro kazašskou televizi). Kazachstán je přitom ve filmu prezentován jako země ve které věší homosexuály, pořádají židobraní a mají oficiálně dokázáno že ženy mají mozek velký jako veverka - a podle toho vypadá i Boratovo chování na veřejnosti. Reakce okolí na něj jsou někdy pobavené, nechápající a někdy taky naprosto neuvěřitelné - například prodavač v obchodě mu s vážnou tváří sdělí že na střílení židů je nejlepší 9mm pistole. Film je plný absolutně politicky nekorektního humoru a budete u něj řvát smíchy (a nebo zhnuseně odejdete

Zpětně ale musím říct že jít na oba dva filmy hned po sobě byla chyba - ač se při Boratovi děly na plátně neuvěřitelné věci tak po Potomcích jsem se ještě půlhodiny nedokázal smát.
btw: Borata vezmu na Piss2
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Román pro ženy - Film nudný, nevtipný a trapný. A nezachrání to ani Renč ani Zuzana Kanócz. Český film je v krizi a tato rádobykomedie mě to potvrzuje.
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Leaping over the gully
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem jeden z nejpůsobivějších filmů, jaké pamatuju. Naprosto mě rozhodil a nejsem schopen dělat nic jiného, než poslouchat Alexe. 
Z čehož plyne, že nedokážu popsat, jaký je ani o čem je. Gusha no bindume - ale děkuji Yennovi převelice za jeho doporučení/dodání.

Z čehož plyne, že nedokážu popsat, jaký je ani o čem je. Gusha no bindume - ale děkuji Yennovi převelice za jeho doporučení/dodání.

Rovněž jsem při sledování celkem trpěl. Nicméně musím uznat, že Simona Stašová svou roli zahrála výborně...Zakat píše:Román pro ženy - Film nudný, nevtipný a trapný. A nezachrání to ani Renč ani Zuzana Kanócz. Český film je v krizi a tato rádobykomedie mě to potvrzuje.
A výsledný dojem zlepšila i po-filmová hádka s přítomným zbytkem rodiny, která se díla vášnivě zastávala

If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
Exclaim: Behold! the moon, the stars!
Persian saying
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Saruman: Ano Simona Stašová mě snad ještě nikdy nezklamala. U nás v rodině jsme se shodli na odpadu všichni, takže jsem o zábavu přišel 

The moon blinds my eye with opal cataracts
Leaping over the gully
Leaping over the gully
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme právě došli z kina, kde jsme byli se školou na filmu TRistan a Izolda. Ačkoliv to nebyl zas tak špatnej film, hudba byla taky pěkná, pořád zastávám názor, že bych své peníze utratila líp, kdybych si za ně koupila třeba čokoládu 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Zašel jsem podruhé na Potomky lidí - opět perfektní zážitek, i když úplný závěr mi přišel trošku slabší a opět mi vadilo pár těch pokusů o vtipné odlehčení některých scén - ale to jsou jen nepodstatné detaily na jinak dokonalém filmu
A taky jsem si mohl pořádně vychutnat ty parádní ultradlouhé záběry
(nechápu jak to natočili - předsavte si celé bitvy ze Zachraňte vojína Ryana, nebo Black Hawk Down natočené na jediný záběr bez střihu
)

A taky jsem si mohl pořádně vychutnat ty parádní ultradlouhé záběry

Viděli jste někdo tenhle dokument? Michael Moore hates America. Já tedy ne (proto se ptám), ale přišlo mi to docela zajímavý. Chlapík jezdí po státech a kromě své beznadějné snahy získat s MM interview objíždí lidi z F9/11 a BfC a ptá se jich "jak to teda bylo". Na youtube je z toho 9 klípků (tenhle je první) a hlavně 1. a 2.-6. mi přišly docela zajímavý. Těžko hodnotit na čí straně leží pravda a ten autor vypadá jako docela zapálenej patriot (takže jeho snaha nemusí být jen z investigativních pohnutek), ale přijde mi to jako zajímavej pohled z druhý strany a chtěl bych to vidět celý.
(Jestli je to nějaký profláklý, nebo už se to někde řešilo, tak si na mě ukažte)
(Jestli je to nějaký profláklý, nebo už se to někde řešilo, tak si na mě ukažte)
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
No ona ta dvojka se ještě celkem dá. I když na jedničku nemá. To je opravdu dobrý film. A nikdo mi to nevymluví...Vanda píše:Dnes jsem poprvé viděla Rambo 2. Byla to výborná sranda. Ten scénář určitě někdo psal cestou metrem nebo v poklusu.
Až bude podívej se na RAMBO III - pro přítele. To je teprve kravina, zjištíš, že dvojka je proti tomu vrchol filmařiny...
ALIEN:
Viděl jsem na to ukázky (Borata) a nevím nějak mě to nenadchlo. Já bych byl asi jeden z těch co by zhnusení odešli. A Kazaši by na hlavu toho šaška měli vypsat odměnu. Co si o nich přiblblí Amíci budou myslet. Jak k tomu ti chudáci Kazaši přijdou...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- KEBULE
- Sigilan
- Bydliště: Já jsem doma tam, kde mám svůj hrnek... Tak a tohle není pravda hrnek jsem si rozbil...
:-)
A tak mě napadá...
Co si vy lidé Sigilští myslíte o NEPŘÍTEL STÁTU s Willem Smithem a Genem Hackmanem v hlavních rolích. Film je to starší, koneckonců byl nedávno v televizi. Podle mě je to film dobrý, realistický a v podstatě k němu nemám výhrady. Zajímá mě tedy váš názor...
Co si vy lidé Sigilští myslíte o NEPŘÍTEL STÁTU s Willem Smithem a Genem Hackmanem v hlavních rolích. Film je to starší, koneckonců byl nedávno v televizi. Podle mě je to film dobrý, realistický a v podstatě k němu nemám výhrady. Zajímá mě tedy váš názor...
...vždyť zaznívá,
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
zrána i k večeru.
Ten do srdce nůž zarývá,
do hrudi sekeru...
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KEBULE: To o tom vypsání odměny byl vtip, že...
Já tedy o Boratovi zatím pouze četla + viděla klip, kde zpívá, píseň "Hoď Žida do studny a pomoz mé zemi ke svobodě", či tak nějak...takže film nebudu hodnotit, ale trestat někoho za humor, to zavání něčím nehezkým.
Btw. Kazachstán s jeho skeči měl něco jako potíže, ovšem nevystoupil jednak nějak agresivně, druhak na případ "dělání si legrace z cizího státu" nejsou paragrafy. Naštěstí.
Jo a vztekat by se mohli i Češi - v tom klipu jsem si všimla, že zdraví "jaksemaš" a říká "děkuji". Kdoví, koho tím Kazachstánem myslel...

Btw. Kazachstán s jeho skeči měl něco jako potíže, ovšem nevystoupil jednak nějak agresivně, druhak na případ "dělání si legrace z cizího státu" nejsou paragrafy. Naštěstí.
Jo a vztekat by se mohli i Češi - v tom klipu jsem si všimla, že zdraví "jaksemaš" a říká "děkuji". Kdoví, koho tím Kazachstánem myslel...

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Je třeba zmínit, že on sám (Sacha Baron Cohen) je žid.Vampiria píše:...viděla klip, kde zpívá, píseň "Hoď Žida do studny a pomoz mé zemi ke svobodě", či tak nějak...

Slyšel jsem dost názorů od lidí, co ten film viděli, že spíše, než z kazachstánu si dělá legraci z představ amíků o východní evropě a dál. To míchání jazyků je jen jeden z příkladů (prý i ten jeho přízvuk nemá s kazachstánem nic společného). Jestli je to tak (zatím jsem ho neviděl), tak pokud někdo začíná s tím, jací jsou kazaši chudáci, že je zesměšňuje, tak se imo vlastně sám nachytal. Tenhle týpek si ze všeho utahuje prostě pro srandu samotnou a rozhodně ne, aby někoho útočně zesměšňoval (Protože i britský předměstský rapper musí vědět, že srdce nepumpuje v rytmu nějakého kvalitního beatu jen proto, aby nudilo jeho a ostatní niggas z hooduVampiria píše:Btw. Kazachstán s jeho skeči měl něco jako potíže, ovšem nevystoupil jednak nějak agresivně, druhak na případ "dělání si legrace z cizího státu" nejsou paragrafy. Naštěstí.