Lampard by to neřekl, protože by si v zemi, kde jsou stadiony zaplněný rodinama a ne vylízancema, připadal jako vůl a navíc hráč tam jaksi chápe, že těmahle kecama ublíží celému klubu. V Anglii to pochopil i Tomáš "Vylízanec" Řepka, ale jakmile je doma...Ajantis píše:Adieu: Eh, proč by to Lampard nemohl říct? Každý ať si říká co chce, ostatně na to má právo, ale mělo by to mít aspoň nějakou úroveň. .
Sporty
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Re: Repre a MS
No, souhlas... s obsahem, forma jest vážně trochu přehnanáVallun píše:Tak nám repre opustil Vladimír Šmicer, což mne mco rmzí, protože to byl skvelej člověk a neméně dobrej fotbalista, takovej živoucí talisman:(
Ale co je horší, že Koště prosadil přivolání toho dementního parazita Sivoka:´(

Šmicra velká škoda... Imho je to jeden z kategorie nenahraditelných... A osobně taky nechápu, proč zrovna Sivok...
Provokatére!!:)Yachiko píše:http://www.hokej.sk/clanok42619.htm
![]()
To mi spadol kameň zo srdca... no ale vám asi už menej...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnešní finále Stanley Cupu se opravdu nepovedlo
.
Ještě 3 minuty před koncem 2. třetiny Oilers vedli 3:0 a vše vypadalo v nejlepším pořádku. Ale pak to šlo ráz na ráz...
4 obdržené góly v řadě, několik obrovských neproměněných příležitostí (hlavně ten zákrok Warda v čase 51:30), zranění klíčového muže Rolosona a fatální Conklinova chyba půl minuty před koncem, díky níž Canes zvítězili 5:4. A přímo neuvěřitelné poslední vteřiny utkání, kdy se Oilers dostali ve shrumáži ke 4 dorážkám jediné střely, komentátor jen křičel "shot! shot! shot! shot!" a Ward je vleže na brankové čáře všechny chytil, poslední efektním semaforem 3 vteřiny před závěrečnou sirénou.
(Obávám se, že zraněním Rolosona je finále pro Edmonton ztraceno. Ne nadarmo jsem měl dnes ráno strašně špatný pocit, když jsem se přihlašoval na síť.)

Ještě 3 minuty před koncem 2. třetiny Oilers vedli 3:0 a vše vypadalo v nejlepším pořádku. Ale pak to šlo ráz na ráz...
4 obdržené góly v řadě, několik obrovských neproměněných příležitostí (hlavně ten zákrok Warda v čase 51:30), zranění klíčového muže Rolosona a fatální Conklinova chyba půl minuty před koncem, díky níž Canes zvítězili 5:4. A přímo neuvěřitelné poslední vteřiny utkání, kdy se Oilers dostali ve shrumáži ke 4 dorážkám jediné střely, komentátor jen křičel "shot! shot! shot! shot!" a Ward je vleže na brankové čáře všechny chytil, poslední efektním semaforem 3 vteřiny před závěrečnou sirénou.
(Obávám se, že zraněním Rolosona je finále pro Edmonton ztraceno. Ne nadarmo jsem měl dnes ráno strašně špatný pocit, když jsem se přihlašoval na síť.)
je to v prdeli, jinak se to rict neda...Ajantis píše:Tak dnešní finále Stanley Cupu se opravdu nepovedlo.
Re: :)
Ta mi je celkem jedno. Ale dosti mě rozesmutnilo, že vypadla Hingisová.Vallun píše:Jinak doufám, že Vaidišová bude pokračovat ve vítězstvích!:)

Tak mne to taky mrzí, ale Nicole je taky fajn:)Jab píše:Ta mi je celkem jedno. Ale dosti mě rozesmutnilo, že vypadla Hingisová.Vallun píše:Jinak doufám, že Vaidišová bude pokračovat ve vítězstvích!:)
Co máš s Martinkou?;)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Ani ti nevím.Vallun píše:Co máš s Martinkou?;)

já též s rozdílem, že neholduji sázení ale pivuAdieu píše:OMG - už za tři dny MS (v čem snad nemusím podotýkat) !!! Plánuju, že se vypařím, budu sledovat všechny zápasy a prosázím pár (set) stovek.
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Viděl jsem její poslední dva vítězné zápasy a musím říct, že jsem byl moc mile překvapen. Nejenže kombinovala atletiku i rychlost, ale prokázala v obou případech dost velkou psychickou odolnost. Vždy smolně projede první set /tie-break, ztráta náskoku/, ale nesloží se a jede dál do každýho míčku.Vallun píše:Jinak doufám, že Vaidišová bude pokračovat ve vítězstvích!:)
Kupříkladu Safinová dneska hrála první set výborně, pak taktéž smolně projela tie-break a už se vezla s kanárem na rozloučenou v druhém setu.
Jab: jj, u Hingisový to je fakt. Ta chytrost je přednost, která táhne i mou pozornost na její zápasy. Ale zase nemyslím, že by vyložená silovost u všech byla na programu dne - ač je pravda, že bez určitého silového pojetí (viz.Vaidišová) se dnes málokdo obejde...
Ale Federer - Nalbandian, to bude semifinále jako z praku