Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ježišikriste.... venku je vedro jak v troubě a máti si usmyslí, že musíme jen na zahradu...
... šmarjá, jako bych neměla nic jinýho na práci, než dělat na zahradě, kterou jsem stejně nechtěla, otroka 

http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuji si na České dráhy. Včerejší cesta z Kroměříže do Olomouce (40 km) trvala namísto "běžných" 60ti minut 3 hodiny! První vlak měl zpoždění 50 minut, protože se pokazila lokomotiva, druhý 15 minut z neznámých důvodů a na třetí jsem skoro hodinu čekal. Úžasné.
A na zpáteční cestě měl zpoždění pochopitelně taktéž, byť už "pouze" 15 minut.
A na zpáteční cestě měl zpoždění pochopitelně taktéž, byť už "pouze" 15 minut.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuju si na všechno to přestavování baráku - doma za zády vrtaj, přede mnou na balkoně vrtaj a výsledek je ten, že všude zas bude bordel a mě už z toho začíná bolet hlava 

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Zakat
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
To máš ještě dobrý, mě ICQ vždy, když jdu na Chat spadne...zkoušel jsem asi 5 verzí a pořád nicFrosty píše:Stěžuji si na ICQ. Jak to vypadá, tak se odmítá spustit, dokud nenainstaluji novou verzi... Ovšem způsob jakým se to vnucuje, mi silně připomíná podařenou animaci na zmanipulované Floridské volby

The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Stěžuju si na náš počítač. Konečně jsem si nainstalova BG1, chystám se nainstalovat tutu a NPC Project a zjistím, že na oboje potřebuju mít nainstalované i BG2. Ale ať se snažím sebevíc, tak oboje kvůli nedostatku místa na disku C mít zaráz nainstalované prostě nemůžu
moje jediná naděje je, že co nejrychleji dostahuju rozestahované torrenty, aby to brácha vypálel a tím i uvolnil místo na disku
A do toho všeho ještě musím opsat Neferitův příspěvek do Militaristického koutku, který posílá z nemocnice - leč problém je v tom, že to po něm nemůžu přečíst

A do toho všeho ještě musím opsat Neferitův příspěvek do Militaristického koutku, který posílá z nemocnice - leč problém je v tom, že to po něm nemůžu přečíst