Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

A mozno mas pravdu, ale len zcasti. Suhlasim, ze ide o image a podobne reci.... Ale napriklad ja o piercing zaujem nemam, takze som si chcel vysvetlit preco ho maju ostatni.
Tak to vyzera, ze je to bud len blbost, ktora zavisi od mody ale to ma omnoho hlbsie vazby, ktore sa nedaju vysvetlit...

EDIT: Prave som si tento prispevok precital este raz a a cast poslednej vety znie akoby by bola vytrhnuta z AktyX :lol:
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Arthalion píše:...Suhlasim, ze ide o image a podobne reci...
Neviem ci ide u mna zrovna o image.Piercing mam len a len pre seba,pre svoja vlastne potesenie.Vacsina ludi s ktorymi sa rozpravam vobec nevedia ze mam nejaky piercing a nemam ani potrebu to davat najavo.Aj ked uznavam ze niektori ludia to maju koly image.Neviem ci chcu byt ,,in,, alebo ,,cool,, ale je fakt ze vacsina si to da lebo to zrovna leti.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

No, zase pozor - já v žádným případě neodsuzuju budování image. Vlastně do toho zahrnuju i ty případy, kdy se člověk chce prostě líbit sám sobě. (O tom by ostatně správná image měla bejt...)
Podle mě si většina lidí opatřuje piercing z estetických důvodů, i když výjimky bezpochyby existujou...
A k estetickým důvodům řadím i ty případy, kdy to někdo udělá prostě "pro ten pocit".
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Frosty píše:(teď abych na projížďky na kole vozil i nůž ;-))
Jen se ještě optám - jak velká jsou rizika při neúspěchu..? Tedy pokud by někdo řízl vedle..
Na koniotomii v nouzi postačí třebas klíče, ačkoli nožem to jde pochopitelně snáze. Také si s sebou ber propisku, aby měl trubičku, kterou do rány strčíš ;-)
Pokud postiženému dostatečně zakloníš hlavu, téměř není možné minout - hrtan pěkně vystoupne a při tlaku neuhýbá. Zkus si před zrcadlem, jak to vypadá (raději bez nože :-) ).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Cha, taková perlička - dnes se mi na chatu podařilo jednoho člověka, co 20 let dělá u koní přesvědčit o tom, že v soudruzi SSSR vyšlechtili masožravé koně natolik, že o tom šel telefonovat na jakou šílenou hippofederaci do USA :twisted:
Naposledy upravil(a) Sadako dne 20.1.2006 5:16, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Vampiria: :lol: Ať žije mystifikace :-D

(ale u nás se nechovají, že ne?! :shock: :-D )
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria: :lol: Není nad malé radosti (btw tohle by určitě rád viděl Mlékař Dan :-) ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vampiria píše:Cha, taková perlička - dnes se mi na chatu podařilo jednoho člověka, co 20 let dělá u koní přesvědčit o tom, že v soudruzi SSSR vyšlechtili masožravé koně natolik, že o tom šel telefonovat na jakou šílenou hippofederaci do USA :twisted:
tak přesvědčit Američany na chatu o čemkoliv je docela jednoduché - pokud má někdo tu výdrž něco alespoň 4krát zopakvoat anglicky...jediný další národ, který je tak dobře mystifikovatelný, jsou bratia Slováci...včera jsem přesvěšdčil v jedné online hře asi 15 z nich, že pád toho slovenského letadla byl způsoben chybou maďarů během jejich vojenského cvičení:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Melkhior
Sigilan

Příspěvek od Melkhior »

No, přesvědčit o něčem čecha je taky pohoda. Jde jen o to zvolit zajímavé téma. Prostě řekneš že tam a tam mají pivo o korunu levněji a pak jen sleduješ ten assault. ;-)
"Vítězství nevyžaduje komentář. Prohra žádný nedovoluje."

"Císař se pro nás hrdinně obětoval a trpí už sto století. Není větší cti než mu tento dar opětovat."
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Melkhior píše:No, přesvědčit o něčem čecha je taky pohoda. Jde jen o to zvolit zajímavé téma. Prostě řekneš že tam a tam mají pivo o korunu levněji a pak jen sleduješ ten assault. ;-)
dobře, ale to není nci pro mne, cena piva mne nezajímá:) bych musel nejprve podniknout průzkum trhu, abych věděl, kolik vůbec běžně stojí:))

Ale když důstojník SLovenské amrády nemůže spát, protože se bojí, že bude válka s Uhrem :twisted: :twisted: :twisted:
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Melkhior píše:No, přesvědčit o něčem čecha je taky pohoda. Jde jen o to zvolit zajímavé téma. Prostě řekneš že tam a tam mají pivo o korunu levněji a pak jen sleduješ ten assault. ;-)
Tak tohle snad vyzkoušim :twisted: :applause:
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Vallun: Tohle byl Čech. Akorát že má známé na ústředí té hippofederace v USA, tak tam šel volat 8-)

Nechtěl by někdo vytvořit stránky s touto thematikou? Třeba by se to podařilo rozšířit i do médií a byla mi legrace :-D
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Ad. Vampiria: Tak tohle beru jako velmi dobrý vtip. Jediný komu to uskodí je ten hlupacek. Ale na druhou stranu treba mu to i pomůže od naivity a od duvery v neduveryhodné zdroje. :twisted:

Ad. Vallun: Tohle považuji za špatný vtip. Svět je takhle na hadry a ty ještě přiléváš olej do ohně. :evil:
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
crovax en-vec
Sigilan

Příspěvek od crovax en-vec »

Další dobře mystifikovatelnou sekcí jsou prodavačky atd. Jedné jsem řekl, že jsem byl nominován na Nobelovu cenu za mír, když jsem sespal dílo: Lidi proti všem... Skočila na to... :-D

A jednou jsem klukovi, který se strašně moc zajímal o fyziku, ukázal můj nápad na výrobu mocnější vodíkové bomby... Ten jeho pohled. Takový respekt jsem snad ještě nezažil... Z fyziky umím tak dva vzorce... ;-)
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...

Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

crovax en vec: Jaktože jsi mi to nikdy nepovídal?? :-x :lol: :lol:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Zamčeno

Zpět na „Archivy“