Tak to vyzera, ze je to bud len blbost, ktora zavisi od mody ale to ma omnoho hlbsie vazby, ktore sa nedaju vysvetlit...
EDIT: Prave som si tento prispevok precital este raz a a cast poslednej vety znie akoby by bola vytrhnuta z AktyX

Neviem ci ide u mna zrovna o image.Piercing mam len a len pre seba,pre svoja vlastne potesenie.Vacsina ludi s ktorymi sa rozpravam vobec nevedia ze mam nejaky piercing a nemam ani potrebu to davat najavo.Aj ked uznavam ze niektori ludia to maju koly image.Neviem ci chcu byt ,,in,, alebo ,,cool,, ale je fakt ze vacsina si to da lebo to zrovna leti.Arthalion píše:...Suhlasim, ze ide o image a podobne reci...
Na koniotomii v nouzi postačí třebas klíče, ačkoli nožem to jde pochopitelně snáze. Také si s sebou ber propisku, aby měl trubičku, kterou do rány strčíšFrosty píše:(teď abych na projížďky na kole vozil i nůž)
Jen se ještě optám - jak velká jsou rizika při neúspěchu..? Tedy pokud by někdo řízl vedle..
tak přesvědčit Američany na chatu o čemkoliv je docela jednoduché - pokud má někdo tu výdrž něco alespoň 4krát zopakvoat anglicky...jediný další národ, který je tak dobře mystifikovatelný, jsou bratia Slováci...včera jsem přesvěšdčil v jedné online hře asi 15 z nich, že pád toho slovenského letadla byl způsoben chybou maďarů během jejich vojenského cvičení:)Vampiria píše:Cha, taková perlička - dnes se mi na chatu podařilo jednoho člověka, co 20 let dělá u koní přesvědčit o tom, že v soudruzi SSSR vyšlechtili masožravé koně natolik, že o tom šel telefonovat na jakou šílenou hippofederaci do USA
dobře, ale to není nci pro mne, cena piva mne nezajímá:) bych musel nejprve podniknout průzkum trhu, abych věděl, kolik vůbec běžně stojí:))Melkhior píše:No, přesvědčit o něčem čecha je taky pohoda. Jde jen o to zvolit zajímavé téma. Prostě řekneš že tam a tam mají pivo o korunu levněji a pak jen sleduješ ten assault.