Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ach jo... z toho by člověk zhebl - rozestavěnej bejvák, kam se člověk vrtne, tam nějaký uskladněný krám (třeba v pokoji se skoro nedá pohybovat, páč funguje jako skladiště věcí z kuchyně), je dusno a navíc mi pod okny vyřvává nějaký týpek, který zní jako typická ukázka mužů "brouku-hoří-ti-kabelka" a aby toho nebylo málo, tak nejenže mi vříská pod okny, ale ještě je sprostej, což MNĚ prostě vadí :twisted:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Stěžuji si na to, že na hřišti kousek od našeho domu se chystá tradiční venkovská zábava s tradiční hudbou. Takže nejmíň do půlnoci tu budou hlučet příšerné shity hrané neumětely na nekvalitní nástroje. Zrovna slyším, jak tam nějaký nýmand týrá kytaru. Kéž by začalo pořádně pršet, ani krupobití by nebylo od věci :pray:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Vampiria: Tak to teda upřímnou soustrast. Jediný, co tě může zachránit, je, když začnou pršet meteority.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Vampiria: jedinou záchranu vidím v požití alkoholu či v tvém případě jiných drog...
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vampiria: Mně bohatě stačilo, když jsem celé dopoledne musela poslouchat, jak si stavaři poslouchají rádio, tuším, že stanici Ruby :-? byla jsem z toho na prášky :-(

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Stěžuju si na to, že mi došli všechny prachy a nemám na chlast, cigára a šňupací tabák!
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Stěžuju si na za*raný ICQ! :evil: Nejen že mi z jiných počítačů nejde přihlašovat se, protože mi to píše, že je špatné heslo (což btw není možné, protože používám na icq stejné heslo jako na mail) a doma se můžu přihlašovat jedině díky savelýmu passwordu, ale ke všemu když jsem se snažil změnit si password, tak mi ty sráči neposílaj mail s kódem, po němž si budu moct změnit to heslo. :evil: Docela by mě zajímalo, co budu dělat, až přeinstaluju windows a to savelý heslo bude v řiti.
A ke všemu nejnovější verze padá!!!
SMRT ICQ!!! Kdyby to nebyl nejrozšířenější messenger, tak bych ho už dávno zadupal do země (nebo spíš do záchodu).
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Bleh, včera jsem měl totální den blbec, na co jsem sáhl, to se posralo, pořád ještě doma nemám net a budu ho mít až někdy v srpnu a hlavně mi minulý týden umřel děda :cry: :evil: - no prostě tyhle prázdniny jsou zatím pěkně na ho*no :evil: :evil:
(díky bohu alespoň za ty vydařené Masters of Rock, jinak už bych se asi zbláznil)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžuji si na rapidshare, který mě stále víc šikanuje. Včera a dnes mi jde stáhnout soubor průměrně až napočtvrté. 3x ze 4 případů mi po zadání kontrolního hesla začne znova odpočítávání těch 82 minut. :evil: A na warforu je jak na potvoru většina uploadů právě na rapidshare.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Ajantis: To je opravdu zvláštní, mně se podobná věc stala pouze párkrát během několika měsíců. Asi máš nějakou prodejnou IP ;-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Yenn: Nezdá se mi, že by to bylo právě tím. To odpočítávání tam v drtivé většině případů znova naskočí ihned po mém zadání hesla - pokud by skrz mou IP z rapidshare stahoval někdo jiný, napsalo by mi to, že se z mé IP právě stahuje. A tady na buňce nikdo jiný nejni a že by měla stejnou IP celá kolej Hvězda, to nemyslím.

EDIT:
Ověřeno - každá zásuvka na pokoji má svou vlastní IP.
Adieu
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adieu »

Ajantis píše:Stěžuji si na rapidshare, který mě stále víc šikanuje. Včera a dnes mi jde stáhnout soubor průměrně až napočtvrté. 3x ze 4 případů mi po zadání kontrolního hesla začne znova odpočítávání těch 82 minut. :evil: A na warforu je jak na potvoru většina uploadů právě na rapidshare.
To se mi stávalo minulý týden úplně běžně.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Proč doma praskají žárovky (a vypadávají pojistky) pouze mojí vinou :?: :-( - Včera jsem tak málem dostal spršku skleněných střepů (a jenom děkuji Mocnostem, že má P:T tak časté autosavy :pray: )..
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi-chan píše:Proč doma praskají žárovky (a vypadávají pojistky) pouze mojí vinou :?: :-(
Protože jako vždycky vysíláš negativní vlny :-P

Sakryš; musím se ještě napakovat na tábor, do toho musím jít za maminou dokoupit pár věcí a ještě mám odprachovávat několik polic s knihami a následně i se sklem :-( jsem přepracovaná, jenom na to pomyslím :-( ach jo, kéž by se mi aspoň povedl stáhnout ten film, co stahuju přes torrent :-)

drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

KOFi-chan píše:Proč doma praskají žárovky (a vypadávají pojistky) pouze mojí vinou :?: :-( - Včera jsem tak málem dostal spršku skleněných střepů (a jenom děkuji Mocnostem, že má P:T tak časté autosavy :pray: )..
S tím my, majitelé notebooků, nemáme problém. Já si všimnu vyhozených pojistek jen drobným pípnutím a na nápravu mám celé 3 hodiny. Stalo se mi to zrovna v sobotu při bouřce. Celý blok potemněl a já hrál dál a dál.
Žralok, který štěká, nekouše.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“