Stěžuji si na celodopolední čekání u obvoďáka. Vystál jsem téměř tříhodinovou frontu, jen abych obdržel papírek s textem "Výše zmíněný je schopný vykonávat pomocné zahradnické práce". To už za to stojí, když to člověk má takhle úředně
Je ale fér přiznat, že nudné čekání nám všem oživovala jistá pomatená lady. Celé čekárně, aniž by s ní kdokoli komunikoval, vyprávěla obsah Blesku, zážitky ze školy a strasti při nakupování rajčat
Ja som si takmer rozbil hlavu o sochu, ked som nahanal loptu, heh, sportom na vozicek.
Geralt: Tak zazitky s pomatenymi osobami su vacsinou skvele. Raz som stretol jedneho pana, mohol mat tak 75 rokov, mno tento pan, mozno podgurazeny alkoholom zasadne nevyslovoval existujuce slova, heh, vynikajuce.
Kde je to hloupé slunce, když ho člověk potřebuje - Za jiných okolností bych sice vykřikoval "Studená fronta RULEZ!", ale dneska jsem měl v úmyslu konečně se trochu opálit..
Stěžuju si na 1000 + 1 věc - od Českých drah a "uměleckých debat" na Sigilu přes rodiče, vzdálenější příbuzné až po blížící se zkouškové, svou únavu a bolesti všeho možného. Zkrátka si stěžuji úplně na všechno a mám chuť někoho zabít.
Ten nonstop sraz mi dal bolí mě hlava (kdybych se opila, tak to můžu svádět na kocovinu, ale takhle je to zase hnusná přítelkyně migréna, vrr), záda, žaludek a u toho zbytku jsem raději zapomněla názvy. Navíc se tu nějak projevovala se cholerická povaha okolí a vůbec nejhorší je, že mi nedorazil jeden objednaný kus oblečení a zrovna ten, na který jsem se těšila nejvíce asi půjdu střílet to UT nebo děti do Falloutu 2, má chuť uřezávat pacholatům hlavy.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Moôj komp je kus hnusného šrotu aa teroristická kurva... už asi mesiac mi robí random príhody takého štýlu, že keď robím niečo "graficky zložitejšie" tak jednoducho zhasne ako vypálená žiarovka... ako by to nestačilo, takmám nekorektne nainštalovanú DirectX a nie a nie sa toho zabaviť.... môžem uninstallovať 10x cez 666 rôznych uninstallerov, ale nepomôže mi to, stále mi to hry/aplikácie vyhadzujú errory, že im chýby DirectX alebo ešte lepšie ovládač na 3D/video kartu... fuj a nie sa toho zbaviť, ten problém je ako potkan ... no a akoby toho nebolo dosť, tak mi dnes štrajkuje pripojenie, chcel som si pozerať nejaké odkazy na obrázky odtiaľto ale ejha! šrot zmaril moje plány a pripojenie ide "rýchlosťou svetla" ... možno viem, kde je problém ( asi mám zase veľa spywarov ), lenže teraz počúvam hudbu a keby som spustil nejaký Ad-aware, alebo podobný čert, tak by mi sekala... grrr... nenávidím svoj počítač ...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Hmm, pavouci. Poslední dobou, když vstávám (třeba dneska) ze sebe musím seklepat nějakého toho pavouka Nechci vědět, kolik jsem jich za poslední měsíc ve spánku snědl. Ale alespoň v pokoji nejsou mouchy
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Grr vrr. Tak na csfd mi pro problémy s přihlášením v Opeře poradili, ať si stáhnu nejnovější versi..což by bylo fajn, kdyby mi to přihlášení neblblo zrovna v ní.
Taky nebyli na jednom úřadě, takže tam budu muset sprintovat zítra (ale odpoledne, dřív než ve 12 vstávat nebudu) a hlavně - přes prázdniny tu jezdí autobusy stylem Ulánbátar asi půjdu zabít takových 30 a více lidí do UT nebo do F2, nebo nevím...
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Do pldele.... Koupil jsem si MetalHeart a zrovna první Disk se nějak blbě načítá... Vidím jeho obsah, ale když pustím jeho jediný a největší soubor Setup.exe (cca 640 mB) tak se začne načítat a načítat, mechanika krůží a krůží, řve a vrčí a stále hovno a hovno.... Foxtrot Uniform Charlie Kilo....
SKOČTE ŠIPKOU DO MUŠLE, JEZTE KAŠI S MRKVÍ.
JENOM JÁ JSEM NAŽIVU; VY JSTE VŠICHNI MRTVÍ.
stěžuji si na svého psa který bežel přes silnici a srazil auto a zúůsobil tím škodu několika tísíců korun (psovi se nic nestalo )
ARCANINE is known for its high speed. It is said to be capable of running over 6,200 miles in a single day and night. The fire that blazes wildly within this POKéMON's body is its source of power.
Jeden z našich psů se zas pro změnu ne a nehodlá nechat vyčesat. Už to potřebuje jak sůl, nicméně ve chvíli, kdy zmerčí kartáč, se začne tvářit podobně jako já u zubaře, a ačkoli se neodváží nějak otevřeně a surově protestovat, stejně si najde tisíc způsobů, jak mi to česání co nejvíc ztížit, zprotivit a znemožnit. Trochu pomáhá, když se mu vykládají pohádky, ale kafrání mám po dvou týdnech provázení už celkem dost...
(I když náš Markošek je mi, samozřejmě, tisíckrát milejší, než mufloni - chci říct návštěvníci.)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--