no, mne se to nepodařilo, ale raději to doma ještě zkusím;)Neferit píše:Hm, já vždycky myslela, že katanou probodávat JDE(chichi, to mi připomíná jednu diskuzi na addonu, kde jsme myslím řešili případ, že se někomu povedlo probodnout někoho holí
![]()
![]()
)
já vím, že to nejde (skoro určitě) ale protože je BG komunita mimořádně softwareově gramotná, tak jsem přemýšlel, jeslti náhodou někdo neudělal nějaký mod, který by to měnil;)sevencreature píše:Vallun: Ad backstab: v BG II je to řešené tak, že backstab jde s každou zbraní, kterou může používat zloděj. A tím myslím čistý zloděj. Tj. jakmile je v popisku zbraně napsáno, že ji a) nemůže používat zloděj nebo b) může ji používat jen určitá postava nebo povolání - třeba Scarlet Ninja-To pro mnichy (a třeba původně Valygarova katana - ale to bylo v mám dojem Baldurdashově fixpacku opraveno), tak to nejde.
Kopí moc nemusím,ale s tím zbytkem bych si dovolila nesouhlasitazbest-Lovec nemrtvych píše:no Vlna je paradna zbran. skoda len ze halapartne s kopiami a dykami su moje najneoblubenejsie zbrane