Od sigilského webu očekávám mnoho a předpovídám mu velkou budoucnost, i když k tomu všemu bude muset šlapat malými krůčky ještě velmi dlouhou cestu..
Od sigilského fóra očekávám víceméně neměnnost.. - sekce a témata jistě budou přibývat, čistý OT a spam se bude promazávat, ale jinak by to IMHO mělo všechno zůstat v současné (sympaticky trošku neupravené ) podobě
Osobně bych k rozvoji Sigilu přispíval zejména recenzemi na NPC z modů - Saerileth zpracuji snad již v dohledné době a další NPC budou následovat hned, jak je pořádně prozkouším (momentálně mě docela láká Valen a Fade)..
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 5.4.2006 14:06, celkem upraveno 3 x.
od Sigil webu ocekavam ze bude obshovat vsechny dulezite a zajimave informace o IE hrach a modech na ne
a co jsem pro nej ochoten udelat - nemam prilis moc volneho casu, ale rad bych nekdy necim mensim prispel, treba pomoci s forem nebo nejakou recenzi (mozna neco napisu o IWD+datadiscich)
od Sigil fora ocekavam ze zustane stejne skvelym mistem jako je ted, plnym zajimavych lidi se kterymi se da diskutovat a povidat si o cemkoli
btw:
Dalcor píše:Představ si odkaz
Unfinished Business
Dělá BLA BLA BLA BLA
Co si myslí recenzent: rychlý přehled
Hlasování o kvalitě:
tohle uz jsem tu navrhoval pred delsi dobou a Neferit uz take zacala neco takoveho tvorit
No – stále tu slyším o jakési stagnaci fóra a upadající kvalitě diskuzí... V tomhle směru mi přijde, jako kdyby tu někteří spali dlouhým zimním spánkem, najednou se probrali a udiveně hleděli na ty haldy spamu támhle a kopy OT tuhle... Tohle už se tu řešilo minimálně jednou – evidentně se nic nevyřešilo.. Výsledky minulých diskuzí na toto téma zněli i v duchu takovém, že: ‘‘bez nějakého toho semtam-spamu či OT, by to nebylo ono‘‘; ‘‘občas to oživuje diskuze‘‘; ‘‘i v běžných hovorech je to běžné‘‘ atd. atd. – najednou je to špatně – proč?
Jednoduché – protože je to více na očích... Většina ‘važných‘ témat již své diskuzní možnosti vyčerpala – příliv nových členů (tudíž i nových názorů) je nepatrný - automaticky tedy zůstávají pouze ony ‘diskuze‘. (mluvím tedy hlavně o měděné čelence, neboť v BG sekci je vyčerpání možných diskuzních témat ještě snadnější a již delší dobu tato sekce funguje spíše jen jako ‘otázky a odpovědi‘ – což samozř. nepovažuji za vadu, ale za logický vývoj)
Zpět tedy do MČ, kterážto vlastně funguje jako hlavní prvek ztmelující Sigilskou komunitu dohromady... Dle slov samotných moderátorů místo, kde se s nějakým tím spamem, či OT vlastně počítá a platí tam tedy trochu mírnější pravidla ...
Přírodažel tyto ‘volnější pravidla‘ si mnozí uživatelé vykládají až moc volně a fórum si pletou s chatem či ICQ, čímž práci moderátorům rozhodně neusnadňují. Záleží ale také na samotných moderátorech, kam až to nechají zajít. Pokud někdo uvidí, že tomu a tomu nebyl smazán takový a makový post, tak ho napadne že tedy vlastně proč ne - že to se asi smí...
V každém případě bych chtěl ale touto cestou poděkovat celému Sigil teamu za jejich práci a úsilí, díky kterému tu vlastně všichni můžeme být a díky kterému to tu vypadá, tak jak to tu vypadá... (zároveň tím také vyvracím rčení o tom, že se člověk musí pochválit sám, protože nikdo jiný to za něj neudělá :D) Kam by měl Sigil směřovat..? Myslím, že cesta na které právě je - i s cíly které si po oné cestě vytyčil – není vůbec špatná. A to ať už web či fórum... Co od Sigilu očekávám..?
Co se fóra týče - že zůstane tím čím je. Tedy místem, kam vždy rád zavítám a popovídám si s fajn lidmi... V případě webu - že nesleví ze zatím celkem vysoko nastavené laťky, a že se ho v době blízké podaří zdárně dotvořit... Co jsem ochoten pro Sigil udělat..?
To co doposavad + pokud bude něco dalšího s čím budu moci (resp. co zvládnu) pomoct...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Yachiko: Nemusí to snad být dobrý thread - ne ve všech se podaří nějaká zajímavá diskuze, ale když už tu je jazz a hip-hop, tak proč by tu nemohl být i ten metal?
Chce to aspoň dát tu příležitost, obzvlášť v době, kdy je nových threadů tak poskrovnu.
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
hmm, já si říkal, jestli tady tolik lidí poslouchá tuhle hudbu, že to tady tak žije a nakonec se z toho vyklube debata o tom, jestli tu má tenhle topic místo :DD
supr
připadá mi, že je to jen proto, že to založil ithrasiel, kdyby to založil třeba yachiko, tak by nikdo nereptal, jestli to tady má co dělat
sice si taky myslim, že ithrasiel není zrovna génius, ale neodsuzoval bych ho pro to
Yachiko píše:Ithrasiel: Ty si taký znalec a potrebuješ sa rozprávať o všetkých druhoch metalu a zložiť každému topic???
K tomuhle jsem napsal: "Nebylo lepší to shrnout?" a ty napíšeš tohle.
A tu diskuzi kolem bych smazal.
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
Stejne tak tu mas topic 'elektronicka hudba', tam ti ten zaber neprijde siroky? Mne jeste mnohem vic nez tady . A hloupy zpusob zalozeni jeste neznamena, ze i diskuze tady bude hloupa.