Herní videa [trailery, machinima, záznamy...]

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

jj, ten je good, a znáte tohle ? Je to fakt hustý video, jen je na staženní, řek bych že ho dost lidí zná ale myslim si že je futr se na co koukat
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
Cozzinnni
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Ukázka z GTA: IV (720p) - vypadá to hodně dobře, jen ty HDR efekty jsou opět nechutně přehnané :roll:
A doufám že ten chlap co tam mluví nebude hlavní postava - ten jeho ruský přízvuk je příšerný :hand:
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

The Awakening - třídílná machinima o simákovi, který začne pochybovat o realitě, v níž žije.

Google Video:
The Awakening 1
The Awakening 2
The Awakening 3

http://www.atlas-enterprises.net/ - autorčiny stránky, kde lze stáhnout The Awakening i další její počiny (vesměs v engine The Sims 2).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Cozzinnni
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cozzinnni »

Hustá vesmírná rubanice:
http://www.youtube.com/watch?v=zxX0DKE3oqw
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

The Path - chystaná hra inspirovaná Červenou karkulkou. Trailer je ke zhlédnutí a stáhnutí zde.

http://www.machinima.com/films.php?id=20947 - Super Mario v engine World of Warcraft.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vynikající trailer na Witchera, aneb obligátní souboj se Strigou. Doufám že výsledná hra nebude tak.....hollywoodská, ale je to jen video a vypadá to skvěle, takže co :-)
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Tahle hra na PC vyjít musí!

Mass Effect E3 2007 Gameplay Trailer
WinMedia / Quicktime

Rozšířená verze
WinMedia / Quicktime

Všechno 640x360, ostatní verze (včetně HD) zde.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

MCZ: :lol: Fascinuje mě, jak se necháváš ovlivnit visuální stránkou hry - a ještě k tomu z pouhého traileru ;-) Ano, třeba BioShock vypadal příšerně, ale na druhou stranu, Arcanum jakbysmet (ano, trailer BioShocku na mě působil asi jako screenshoty z Arcana :lol: ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Já se tedy na Mass Efect už pár měsíců velice těším (ať vyjde na jakékoliv platformě), ale rozhodně ne díky průměrnému traileru (ano, viděl jsem HD verzi). Naděje vkládám spíše do jména vývojářů. :pray:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

sevencreature píše:MCZ: :lol: Fascinuje mě, jak se necháváš ovlivnit visuální stránkou hry - a ještě k tomu z pouhého traileru ;-) Ano, třeba BioShock vypadal příšerně, ale na druhou stranu, Arcanum jakbysmet (ano, trailer BioShocku na mě působil asi jako screenshoty z Arcana :lol: ).
Tak na BioShocku mě určitě neodrazovala vizuální stránka hry (ta se mi relativně líbila a spíše bych ji považoval za klad); na rozdíl od tebe totiž nejsem technologický fetišista a pojmy jako HD, DX10 mě nechávají zcela chladným 8-).

Ajantis: průměrný? No, to máš asi na trailery štěstí nebo zcela jiná měřítka, protože v mém případě je tento trailer vysoce nadprůměrný.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

MCZ píše:[...na rozdíl od tebe totiž nejsem technologický fetišista a pojmy jako HD, DX10 mě nechávají zcela chladným 8-).
Já jen čekám, kdy se od sevencreature dozvíme, jak je to HD nekvalitní, jen polospelé socky stahují 5GB filmové HD ripy a next-gen hry pod DX10 mají textury v trapně nízkém rozlišení připomínajícím Quake 2. :-D

Jinak trailery příliš nesleduji a mám na ně tedy hodně ulítlá měřítka. :lol:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

MCZ píše:na rozdíl od tebe totiž nejsem technologický fetišista a pojmy jako HD, DX10 mě nechávají zcela chladným 8-)
Eh? Já se vyjadřoval k umělecké stránce věci, nikoliv technologické :wink:

A taky k tomu, že mě překvapuje, jak v poslední době předpovídáš budoucnost na základě trailerů a ukázek :wink:

Co se technologické stránky týče - hry, které v tomto směru vypadají (a budou vypadat) nádherně můžeš prakticky v dnešní době přehazovat vidlemi (minimálně ty trailery - viz nový projekt id, Crysis, RE 5, a mraky dalších...).

Jinak trailer na Mass Effect mi přijde hodně slabý. I z visuální stránky. Jako ano, voda se vlní, a potvory se blyští. Super :roll: Jediné co z toho můžu vyvodit je to, že hra nejspíš nebude mít zrovna nízké nároky ha HW, z čehož jsem vyloženě nadšením bez sebe :roll:

Jinak nevím proč si při vyslovení Mass Effect v kombinaci s Bioware vybavím MDK 2 :think:

Ach jo, kdyby radši Bioware pohnulo s Dragon Age.
Ajantis píše:jak je to HD nekvalitní, jen polospelé socky stahují 5GB filmové HD ripy a next-gen hry pod DX10 mají textury v trapně nízkém rozlišení připomínajícím Quake 2. :-D
Proti HD nic nemám (navíc, ehm, 24"+ monitorem jaksi nedisponují :mrgreen:), 5 GB je hodně nestandardní velikost, žádnou next-gen hru pod DX10 jsem neviděl ( :think: ) a s těmi texturami je to poněkud nešťastné :-? Přitom textury nemají na rychlost hry až tak významný dopad - požadují jen více RAM a větší video paměť.

Nicméně HL2 má textury opravdu PŘÍŠERNÉ (předpokládám, že narážíš na tohle :wink: ) :-? Naštěstí vytváření textur ve vyšších rozlišeních je v posledních letech docela oblíbená činnost, řekl bych - takže pro dost her jich existuje docela dost.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Ajantis: pravidelně sleduji většinu trailerů z level DVD (občas dokonce na hry s lákavými jmény jako War Heroes, Battlefield apod. :-D ) a můžu ti tedy říct - bída. Opravdu mě to nehorázně nudí, co mě v tom posledním (155) zaujalo, popř. nebylo až tak zlé? Overlord (ten jsem po recenzi zařadil k restům), Too Human, BlackSite: Area 51, Gears of War, Mass Effect a to je dost možná vše. Podotýkám, že jich tam je několik desítek a téměř všechny jsem viděl. Ne, že by tedy zmiňované hry byly (budou) lepší než ty nezmíněné, to se bez zahrání říct nedá, ale vypadají alespoň trochu atraktivně a zajímavě, že má člověk chuť se o nich dozvědět více a zahrát si je. MA mě v tomto směru nečekaně pohltil, i když je to opravdu jen subjektivní pocit. (Ale stejně jsem sem ten trailer musel hodit, alespoň jsem se dozvěděl, že má měřítka jsou zřejmě taky mimo ;-) .)

7c: předvídání budoucnosti na základě trailerů - všimli si pravda i jiní, na svou obranu musím říct, že žádné finální verdikty nevynáším (patřím mezi lidi, jejichž názory se mohou měnit), ale spolu s preview (která také čtu) se jedná o nejlepší způsob pro vytváření prvních dojmů (ještě před vydáním).

Zkrátka když komentář k probíhající hře tvrdí, jak je jejich hra revoluční a já pří sebevětším soustředění nedokážu tu revolučnost nikde objevit, tak je myslím něco v nepořádku, nemyslíš? ;-)
...Jinak trailer na Mass Effect mi přijde hodně slabý. I z visuální stránky. Jako ano, voda se vlní, a potvory se blyští...
Pane bože, jsem jediný, kdo si tohohle vůbec nevšímal? :lol:
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“