Herní videa [trailery, machinima, záznamy...]
Moderátor: sevencreature
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ukázka z GTA: IV (720p) - vypadá to hodně dobře, jen ty HDR efekty jsou opět nechutně přehnané
A doufám že ten chlap co tam mluví nebude hlavní postava - ten jeho ruský přízvuk je příšerný

A doufám že ten chlap co tam mluví nebude hlavní postava - ten jeho ruský přízvuk je příšerný

- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
The Awakening - třídílná machinima o simákovi, který začne pochybovat o realitě, v níž žije.
Google Video:
The Awakening 1
The Awakening 2
The Awakening 3
http://www.atlas-enterprises.net/ - autorčiny stránky, kde lze stáhnout The Awakening i další její počiny (vesměs v engine The Sims 2).
Google Video:
The Awakening 1
The Awakening 2
The Awakening 3
http://www.atlas-enterprises.net/ - autorčiny stránky, kde lze stáhnout The Awakening i další její počiny (vesměs v engine The Sims 2).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Cozzinnni
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hustá vesmírná rubanice:
http://www.youtube.com/watch?v=zxX0DKE3oqw
http://www.youtube.com/watch?v=zxX0DKE3oqw
"Násilí, holá síla, vyřešilo v dějinách mnohem více než kterýkoliv jiný faktor, a opačný názor je jenom toužebné očekávání v té nejhorší podobě. Druhy, jež na tuto základní pravdu zapomněly, vždycky platily svými životy a svobodou."
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
The Path - chystaná hra inspirovaná Červenou karkulkou. Trailer je ke zhlédnutí a stáhnutí zde.
http://www.machinima.com/films.php?id=20947 - Super Mario v engine World of Warcraft.
http://www.machinima.com/films.php?id=20947 - Super Mario v engine World of Warcraft.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vynikající trailer na Witchera, aneb obligátní souboj se Strigou. Doufám že výsledná hra nebude tak.....hollywoodská, ale je to jen video a vypadá to skvěle, takže co 

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
MCZ:
Fascinuje mě, jak se necháváš ovlivnit visuální stránkou hry - a ještě k tomu z pouhého traileru
Ano, třeba BioShock vypadal příšerně, ale na druhou stranu, Arcanum jakbysmet (ano, trailer BioShocku na mě působil asi jako screenshoty z Arcana
).

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak na BioShocku mě určitě neodrazovala vizuální stránka hry (ta se mi relativně líbila a spíše bych ji považoval za klad); na rozdíl od tebe totiž nejsem technologický fetišista a pojmy jako HD, DX10 mě nechávají zcela chladnýmsevencreature píše:MCZ:Fascinuje mě, jak se necháváš ovlivnit visuální stránkou hry - a ještě k tomu z pouhého traileru
Ano, třeba BioShock vypadal příšerně, ale na druhou stranu, Arcanum jakbysmet (ano, trailer BioShocku na mě působil asi jako screenshoty z Arcana
).

Ajantis: průměrný? No, to máš asi na trailery štěstí nebo zcela jiná měřítka, protože v mém případě je tento trailer vysoce nadprůměrný.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já jen čekám, kdy se od sevencreature dozvíme, jak je to HD nekvalitní, jen polospelé socky stahují 5GB filmové HD ripy a next-gen hry pod DX10 mají textury v trapně nízkém rozlišení připomínajícím Quake 2.MCZ píše:[...na rozdíl od tebe totiž nejsem technologický fetišista a pojmy jako HD, DX10 mě nechávají zcela chladným.

Jinak trailery příliš nesleduji a mám na ně tedy hodně ulítlá měřítka.

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Eh? Já se vyjadřoval k umělecké stránce věci, nikoliv technologickéMCZ píše:na rozdíl od tebe totiž nejsem technologický fetišista a pojmy jako HD, DX10 mě nechávají zcela chladným

A taky k tomu, že mě překvapuje, jak v poslední době předpovídáš budoucnost na základě trailerů a ukázek

Co se technologické stránky týče - hry, které v tomto směru vypadají (a budou vypadat) nádherně můžeš prakticky v dnešní době přehazovat vidlemi (minimálně ty trailery - viz nový projekt id, Crysis, RE 5, a mraky dalších...).
Jinak trailer na Mass Effect mi přijde hodně slabý. I z visuální stránky. Jako ano, voda se vlní, a potvory se blyští. Super

Jinak nevím proč si při vyslovení Mass Effect v kombinaci s Bioware vybavím MDK 2

Ach jo, kdyby radši Bioware pohnulo s Dragon Age.
Proti HD nic nemám (navíc, ehm, 24"+ monitorem jaksi nedisponujíAjantis píše:jak je to HD nekvalitní, jen polospelé socky stahují 5GB filmové HD ripy a next-gen hry pod DX10 mají textury v trapně nízkém rozlišení připomínajícím Quake 2.

Nicméně HL2 má textury opravdu PŘÍŠERNÉ (předpokládám, že narážíš na tohle

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: pravidelně sleduji většinu trailerů z level DVD (občas dokonce na hry s lákavými jmény jako War Heroes, Battlefield apod.
) a můžu ti tedy říct - bída. Opravdu mě to nehorázně nudí, co mě v tom posledním (155) zaujalo, popř. nebylo až tak zlé? Overlord (ten jsem po recenzi zařadil k restům), Too Human, BlackSite: Area 51, Gears of War, Mass Effect a to je dost možná vše. Podotýkám, že jich tam je několik desítek a téměř všechny jsem viděl. Ne, že by tedy zmiňované hry byly (budou) lepší než ty nezmíněné, to se bez zahrání říct nedá, ale vypadají alespoň trochu atraktivně a zajímavě, že má člověk chuť se o nich dozvědět více a zahrát si je. MA mě v tomto směru nečekaně pohltil, i když je to opravdu jen subjektivní pocit. (Ale stejně jsem sem ten trailer musel hodit, alespoň jsem se dozvěděl, že má měřítka jsou zřejmě taky mimo
.)
7c: předvídání budoucnosti na základě trailerů - všimli si pravda i jiní, na svou obranu musím říct, že žádné finální verdikty nevynáším (patřím mezi lidi, jejichž názory se mohou měnit), ale spolu s preview (která také čtu) se jedná o nejlepší způsob pro vytváření prvních dojmů (ještě před vydáním).
Zkrátka když komentář k probíhající hře tvrdí, jak je jejich hra revoluční a já pří sebevětším soustředění nedokážu tu revolučnost nikde objevit, tak je myslím něco v nepořádku, nemyslíš?

7c: předvídání budoucnosti na základě trailerů - všimli si pravda i jiní, na svou obranu musím říct, že žádné finální verdikty nevynáším (patřím mezi lidi, jejichž názory se mohou měnit), ale spolu s preview (která také čtu) se jedná o nejlepší způsob pro vytváření prvních dojmů (ještě před vydáním).
Zkrátka když komentář k probíhající hře tvrdí, jak je jejich hra revoluční a já pří sebevětším soustředění nedokážu tu revolučnost nikde objevit, tak je myslím něco v nepořádku, nemyslíš?

Pane bože, jsem jediný, kdo si tohohle vůbec nevšímal?...Jinak trailer na Mass Effect mi přijde hodně slabý. I z visuální stránky. Jako ano, voda se vlní, a potvory se blyští...