Zvláštní předměty, speciální questy atd.

Cesty Bezejmenného po sférách s jednou moc ukecanou levitující lebkou.
Stránky: Planescape: Torment

Moderátor: Sadako

Odpovědět

Byli byste raději:

Kdyby se téma zabývalo jen speciálními a skrytýmy questy/předměty/možnostmi (modronská kostka, čepel entropie, No jako tichý král atd.)
22
32%
Aby se téma zabývalo všemi zajímavými questy a možnostmi hry
47
68%

Celkem hlasů: 69

Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Už jsem to dohrál a nic si nepamatuju tak se bud toho někdo ujměte nebo hurá na hadrník
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Tohle není ani zvláštní quest ani nic podobně objevnýho... Ale znova jsem to rozehrála a nechce se mi zakládat zvláštní thread jen kvůli tomu, abych napsala, že jsem si koupila lim-lima... ;-)
Když zakladatel threadu dovolí (a pokud thread neskončí na Ragpicker's square), asi sem budu psát průběžné dojmy z opětovného hraní... Obvykle půjde toliko o nadšené žvatlání, ale ono i o těch dojmech se dá případně diskutovat (byť super-hodnotnou diskusi o lim-limech si zatím neumím moc představit).
Takže: na počest Minsca asi budu svýmu lim-limovi říkat Boo.
Ne, vážně - už jsem to dohrála cca pětkrát či šestkrát a kolikrát jsem to rozehrála, už ani nepočítám... A lim-lima jsem si zatím koupila jen asi dvakrát... Je to úžasný pocit, mít vlastního lim-lima... Budu ho denně hladit po hřbetě a vedle Morta, Dak'kona a Nordoma to bude můj nejlepší kamarád. Akorát nevím, co s ním provedu, až půjdu do Fortress of regrets... :think: Máte s tím někdo zkušenosti? Půjde za váma, když ho včas odložíte na zem? (Nebo ten váš byl touhle dobou už dávno kamennej?) Fakt mě to trápí... ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Zakat
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zakat »

Cesare:Pokud vím, nebo mě se to tak stalo, že po vstupu do Fortress of regrets lim-lim zemřel.Nikdy se mi nepovedlo aby to přežil...asi tak :-(
The moon blinds my eye with opal cataracts
As I cut through the saw-mills and the stacks,
Leaping over the gully
Where I would one day take Lucy
Then wash up my hands in the gutter and the moon...
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Zakat píše:Cesare:Pokud vím, nebo mě se to tak stalo, že po vstupu do Fortress of regrets lim-lim zemřel.Nikdy se mi nepovedlo aby to přežil...asi tak :-(
No, když si ho necháš v inventáři, tak ho lepší osud nečeká...
Mno, až ten osudný moment nastane, zkusím ho nechat třeba na tržnici a uvidíme...

EDIT: Tož jsem se ze 6th-level-fightera už přeškolila na mága...
Asi poprvý jsem naházela tolik bodů do INT a WIS, takže stačila série rozhovorů s Dak'konem a od příštího levelu mi už zas začnou naskakovat bodíky k dobru... 8-) Cool...;-)
Každopádně na mě (znovu a opět) velmi silně zapůsobilo pár setkání a questů...
Crier of Es-Annon... Tenhle questík patří k mým zdaleka nejoblíbenějším... Neuvěřitelný, kolik se toho dá narvat do dvou rozhovorů, resp. kolik si toho z nich může člověk vzít, pokud zapne imaginaci na plný obrátky... Těžko to rozebírat, každopádně z tohohle momentu mi vždycky příjemně běhal mráz po zádech... Přesně ten "story-within-a-story-within-a-story-within-atd." feeling, kterej na PS:T tak nekriticky zbožňuju.
Mourns-for-Trees... Inteligentní komentář mě nenapadá, takže snad jen tolik, že tohle setkání taky patří k mejm velmi oblíbenejm.

Pak celý to studium Zerthimonova kruhu a související rozhovory s Dak'konem... Opravdu jeden z těch momentů, co se docela zažerou pod kůži...

A tak dál a tak dál, přestávám pindat a jdu hrát...;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ve Fortress of Regrets žádná živá bytost nevydrží - já Lim-Lima nechávala někde v poličce, ať už po hospodách, nebo rovnou v Márnici. Původně jsem jej chtěla akorát vyhodit z inventáře ven, než tam půjdu, ale on šel asi do Fortress se mnou a pak byl opět v inventáři ve stavu postmortem.

Cesare: Crier of Es-Annon *THUMBS UP*

Hmm, už abych ten P:T měla zase doma :pray:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Vampiria píše:Ve Fortress of Regrets žádná živá bytost nevydrží - já Lim-Lima nechávala někde v poličce, ať už po hospodách, nebo rovnou v Márnici. Původně jsem jej chtěla akorát vyhodit z inventáře ven, než tam půjdu, ale on šel asi do Fortress se mnou a pak byl opět v inventáři ve stavu postmortem.
Tak to pro něj budu muset najít nějakou obzvlášť pohodlnou polici, ze který případně nebude mít problém se dostat, až na něj přijde hlad... ;-)
Eventuelně ho prodat - jenže zas abych ho nestřelila nějaký osobě, která ho potom, chudáčka, sežere...
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Cesare: klidně tu tvůj Lim-lim může zůstat alespoň se tu něco děje

Co ho nechat v Curstu? tam bude mít spoustu kamárádu ;-)
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Idaho píše:Cesare: klidně tu tvůj Lim-lim může zůstat alespoň se tu něco děje

Co ho nechat v Curstu? tam bude mít spoustu kamárádu ;-)
To už mě taky napadlo... Akorát se mi po něm bude pak pekelně stejskat...:-) Koho budu drbat na hřbetě, když tam lim-lima nechám? I kdyby se třeba Morte nebo Annah podrbat nechali, bez toho "piyo, piyo" to není ono...;-)

OK... Zas jsme o něco pokročili... A došli k další mé oblíbené části hry... (Marně přemýšlím, zda mám nějakou neoblíbenou...)
Lothar... Jednak interiér Lotharova bejváku a police s lebkama - jedna z mých oblíbených lokací... (Lotharovo doupě dost připomíná můj vlastní pokoj, to bude tím...;-) Samozřejmě Lothar má narozdíl ode mě uklizeno...)
Mno a hlavně hrobka TNO... Už při prvním hraní na mě tenhle moment ve hře zapůsobil neobyčejně silně a působí stejně (kolikrát i silněji) při každý "repríze"... Tahle "echa" předchozích inkarnací, ať už formou deníků nebo vzpomínek, jsou vůbec něco extra...
Navíc - v hrobce má člověk možnost si celkem vychutnat hlášky a hlavně hlas TNO... Feels like I've been strained through someone's bowels... Špica. Michael T. Weiss je zodpovědnej tak za 60% charismatu, kterým TNO nepochybně disponuje...
A ta úleva, když se Morte octne zase v partě...:-)
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Já mám mimo jiné hodně rád část jak Curst sklouzne do Carceri

k lim-limovy tak mu tam někoho nech, třeba fall
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Idaho píše:Já mám mimo jiné hodně rád část jak Curst sklouzne do Carceri

k lim-limovy tak mu tam někoho nech, třeba fall
Bohužel, jediný parťáci, který jsem schopná oželet, jsou zrovna ti, kterým bych ho nesvěřila ani náhodou... ;-)
Idaho
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

No dobře a co ti lidé v domku pod márnicí? Ti jsou ti přeci vděčí za tu smlouvu, jsou to milí a hodní lidé tam mu bude dobře
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Idaho píše:No dobře a co ti lidé v domku pod márnicí? Ti jsou ti přeci vděčí za tu smlouvu, jsou to milí a hodní lidé tam mu bude dobře
Zvážíme všechny možnosti a uvidíme...:-)
Cesare
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

Modron maze... Začíná mi z toho hrabat - ale pro Nordoma se musí něco vytrpět...
Jinak, zas něco málo nadšeného žvatlání, tentokrát (pravda se skluzem - pod silnými dojmy z Bezejmennýho hrobky jsem na to nějak pozapomněla) k Buried Village a Dead Nations...

Nameless Zombie mě dostává podobným způsobem, jako Crier of Es-Annon...
A nutno podotknout, že Soego se v mým žebříčku oblíbených NPC dostává čím dál výš... Poor sod... ;-)
Spider
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Kouzla

Příspěvek od Spider »

Dohrál jsem PS:T za mága asi 10x ale pořád jsem nenašel všechna kouzla... Kdybyste věděli kde tyhle kouzla najít dejte vědě:

Enoll Evovo zdvojení
Skučení Pandemonia
Ignusovo běsnění
Požár
Elysejské ohně
Písmo trýznění

Všechna jiná kouzla jsem našel...
Duke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duke »

http://www.rpgclassics.com/shrines/pc/p ... mage.shtml

Enoll Evovo zdvojení (Enoll Eva's Duplication) - přikaž Nordomovi, ať si vylepší logiku a introspekci vyházením nepotřebností z paměti a vypadne z něj předmět, ze kterého se dá naučit.
Ignusovo běsnění (Ignus' Fury) - nejde naučit ani Ignusem, Ignus ho může použít jen proti tobě v bitvě ve Fortress of Regrets.
Písmo trýznění (Rune of Torment?) - nejde naučit, jen přes předmět.
Skučení Pandemonia (Howl of Pandemonium), Požár (Confraglation), Elysejské ohně (Elysium's Fires) - nejdou naučit ani kouzlit hráčem.
Odpovědět

Zpět na „Planescape: Torment“