WtWRG s Blixom Bargeldom? OMG... to bude nejaký vtip, nie? Nemáš náhodou niekde nejakú mp3 s takouto variáciou? Lebo si to celkom dobre neviem predstaviť...

Moderátor: sevencreature
Když to slyšíš, zas tak šokantně to nezní...Yachiko píše:
WtWRG s Blixom Bargeldom? OMG... to bude nejaký vtip, nie? Nemáš náhodou niekde nejakú mp3 s takouto variáciou? Lebo si to celkom dobre neviem predstaviť...
Také jsem to právě našel na Live from Royal HallCesare píše:Když to slyšíš, zas tak šokantně to nezní...Yachiko píše:
WtWRG s Blixom Bargeldom? OMG... to bude nejaký vtip, nie? Nemáš náhodou niekde nejakú mp3 s takouto variáciou? Lebo si to celkom dobre neviem predstaviť...Každopádně to najdeš na B Sides & Rarities, pokud máš možnost se k nim dostat - a dost možná i jinde.
MP3 někde mám, snad to zkusím vyhrabat z archivů - ale radši ti nebudu nic slibovat, protože jsem líná jak veš a připojení nemám z nejrychlejších...
Ale existuje a už jsi ho použil...Yachiko píše:Vanda: Cave-ova hudba ale aj hudba všeobecne sa ťažko popisuje... a ešte ťažšie jedným slovom... myslím, že jedno nestačí... neexistuje tu slovo, ktoré by "najlepšie" charakterizovalo...
Cave-ova hudba
Imo čím je interpret ošklivější, tím je zajímavější. Ošklivost je různorodější než krása.Vampiria píše:Btw. byl někdo na koncertě 30. 9.? Bratr mi jen říkal, že Cavea potkal v Celetné a je prý neuvěřitelně vysoký, hubený, plešatí a celkově jest prý ošklivý.