Jab, najprv by si sa mohol spytat ci je ta nymfa hotova, vsak?
A to aky je Tvoj pohlad na moje veci je samozrejme Tvoja vec. Proti Tvojmu nazoru protestovat nemozem, pretoze jeho existencia je tak arogantna, ze je mi z toho na smiech. Ale v poriadku, ked si myslis, ze svoj nazor na taketo veci mozes vyslovit, tak sa s tym skutocne neda nic robit.
MCZ: Netusim ci ku kazdemu slovu mam pripojit IMHO aby bolo vsetko jasne, pripada mi to trochu hlupe.
Dostavame sa do nejakych divnych urovni urazania, ktoremu bohuzial chyba aspon nejaka noblesnost, comu by som sa potesil.
Nechapem, preco stale do diskusie miesate moje ego, moju osobu, to co pisem je moj pohlad a samozrejme ostatne pohlady komentujem a pokladam otazky. Ak s niecim nesuhlasite, bolo by pekne zachovat nejaku tvar a nespustit sa hned do primitivnych narazok (obavam sa, ze uz take slova budem musiet pouzit, pretoze zas ja zasnem, s akym presvedcenim ma posielate "do kelu", skutocne neuveritelne.

).
Ehm, cakam tak vela? Namiesto odpovedi urovne 2.B by ste mi mohli tvrdenie vyvracat argumentami a mozno trochu nadnesene diskutovat a komentovat.
Ale, mozno by sme mali ostat len pri threadoch ktore vyzaduju menej nez primitivne reakcie.
Ja sa preboha nepotrebujem exhibovat na niecom takom ako je dost vseobecne forum Sigil. To ake temy tu zakladam nerobim pre svoju osobu (premyslate na takej nizkej urovni?), robim ro pre diskusiu, ktora by mohla byt teoreticky zaujimava.