Aspoň že vyhrála Belgičanka, z poslední pětky mi byla druhá nejsympatičtější.
Moderátoři: Sadako, sevencreature
LOL.. - prostě LetnáVampiria píše:...
Autor tohoto příspěvku (jedno "něžné pohlaví" z Prahy) píše v takovém stylu běžně, takže o nějakou recesi se z jeho strany IMHO ani tak moc nejedná... ty vole ty rudý to neni soupeř ty vole ... se podivej s kym hráli ty vole ... plzeň, kladno, příbram, dyk to je druhá liga ty vole a sou vpodstatě za náma ty vole ... no von jim dojde dech rozumíš ty krávo ... ale ty vole ta boleslav ty krávo to sou mr*ky ty vole, voni dělaj harlekýny, lítaj dvacet kilometrů letadlem ty vole, přitom hrajou tužku víš ty vole, a eště se před nás se*ou v tabulce ty vole ňáký vychování nebo něco, trošku úcty ty vole, jenom dyby trošku úcty ty vole ... a ten Liberec ty vole, to sou taky mr*ky ... jako já s nima nemám nejlepší styky jo, jestli mi rozumíš, ale voni hrajou dobře mr*ky vole ... to se nedá nic dělat ty krávo ... no ty vole ... to jestli to bude pokračovat takdle ty vole, jestli si tady budou všichni lítat letadlama tak jak my to skoulíme to předkolo ty vole?? ... jestli mi rozumíš ... ty vole jestli Luboš to ňák pořeší nebo nevim ty vole ... já už se z toho fakt vomr*ám ty vole ...
Též si sice myslím, že za takový výkon by příslušný "pan rozhodčí" zasloužil minimálně veřejné pranýřování, ale Českou televizi z ničeho neviním, neboť ten inkriminovaný zápas v Brně skončil ne zase tak dlouho před začátkem Dohráno..Vallun píše:A korunu tomu nasadila ČT, když se v dohránu věnuje zápasu Slávie jen velmi letmo:(
Jenže na jiném programu:(KOFi-chan píše:Též si sice myslím, že za takový výkon by příslušný "pan rozhodčí" zasloužil minimálně veřejné pranýřování, ale Českou televizi z ničeho neviním, neboť ten inkriminovaný zápas v Brně skončil ne zase tak dlouho před začátkem Dohráno..Vallun píše:A korunu tomu nasadila ČT, když se v dohránu věnuje zápasu Slávie jen velmi letmo:(