Anonymy, udání, spolupráce s tajnými etc.

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Neferit Sr.
Sigilan
Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>

Příspěvek od Neferit Sr. »

Tak tady to je:

Obrázek
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."

neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

:-D Tak to je vostrej kája! Kdo všechno dělá takovýhle chyby?
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hamster: To by byla podezřelá skoro polovina aktivních uživatelů. :lol: Ale jen mi to potvrdilo moje podezření. 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

"Nepřijatelný typ člověka". To je gól! :lol:
super mail, až se mi ale trochu zdá, jestli to není jen vtip (i když docela blbý)
Vampiria píše:Ale jen mi to potvrdilo moje podezření. 8-)
Prozradíš? ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

MCZ: mě osobně to moc vtipné nepřijde :snooty:
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Lerek: vždyť říkám, že blbý, což může znamenat také "nevtipný" nebo "pokus o vtip" ;-).
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

MCZ píše:Lerek: vždyť říkám, že blbý, což může znamenat také "nevtipný" nebo "pokus o vtip" ;-).
ne, nemůže, blbý vtip je vtipný, ale je za hranicí vkusu a určitých norem; když chci napsat, že to byla demence nejhrubšího zrna, tak to rovnou bez okolků napíšu
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
DerAdler
Sigilan

Příspěvek od DerAdler »

Tak ja vôbec nechápem kam tým dotyčný človek smeroval. Neferita Sr. mám rád a neviem si predstaviť fórum bez neho. A tie jeho príspevky do Militaristického kútika by mi stráááááááááááášne chýbali.
"Das einzige Mittel gegen den Verstand zusiegen ist Stärke und Angst." Adolf Hitler, Mein Kampf
Obrázek
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

No, moc se z toho mejlu odvodit nedá... Možná tak, že jde o nějakého arogantního (pravděpodobně) pravičáka, co si hodně zakládá na slově "svoboda" a má problémy s gramatikou...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Hamster: Jj, nejspíš nějaký přihlouplý arogantní dysortografik se sklonem k rychlému vynášení rozsudků nad kýmkoliv, kdo mu náhle nezapadá do jeho tunelového vidění světa.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Hamster píše:No, moc se z toho mejlu odvodit nedá... Možná tak, že jde o nějakého arogantního (pravděpodobně) pravičáka, co si hodně zakládá na slově "svoboda" a má problémy s gramatikou...
to by mě zajímalo proč pravděpodobně pravičák? a proč třeba ne takhle někdo ze spektra anti-autoritářské levice? :?:
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

:shock: Tak to je fakt vrchol demencie, ako píše Lerek. :roll:
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Lerek píše:
Hamster píše:No, moc se z toho mejlu odvodit nedá... Možná tak, že jde o nějakého arogantního (pravděpodobně) pravičáka, co si hodně zakládá na slově "svoboda" a má problémy s gramatikou...
to by mě zajímalo proč pravděpodobně pravičák? a proč třeba ne takhle někdo ze spektra anti-autoritářské levice? :?:
Dobrej pokus. 8-) Já teda nevim, jestli neferiťák komanč skutečně je (a bylo by dobrý, kdyby se k tomu vyjádřil), ale nezdá se mi pravděpodobné, že by z toho ať už reformní, nebo revoluční levičák dostal takový křeče, aby psal něco takovýho. Možné to je, ale to je taky důvod, proč jsem přidal "pravděpodobně". Prostě se mi to pravděpodobnější zdá. Jestli hledáš vinu u mě, tak na to zapomeň, já bych tu klidně kvůli rovnováze bral komunistů víc. :-P
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Hamster: vinu u tebe, můj oblíbený anarchoradikále, nehledám, to si můžeš být jistý, ale ten pravičák se mě trošičku dotknul, dál nerozebírejme, sem to nepatří

nicméně, když jsi to načnul, tak bych také rád znal stanovisko Neferita Sr. ohledně komunismu...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

No ako sa tak na to pozerám, tak mi tiež pripadá, že išlo o dosť nevtipný pokus o vtip. Veĺmi nevtipný, ale keď sa na to pozriem, tak mi to proste ako "myslené vážne" nesedí. A takisto už mám svoje tip na "vinníka"... ;-)
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“