Anonymy, udání, spolupráce s tajnými etc.
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Neferit Sr.
- Sigilan
- Bydliště: Vyrostl jsem v Kloboučkách, vy namyšlení velkoměšťáci! ]:>
ne, nemůže, blbý vtip je vtipný, ale je za hranicí vkusu a určitých norem; když chci napsat, že to byla demence nejhrubšího zrna, tak to rovnou bez okolků napíšuMCZ píše:Lerek: vždyť říkám, že blbý, což může znamenat také "nevtipný" nebo "pokus o vtip".
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hamster: Jj, nejspíš nějaký přihlouplý arogantní dysortografik se sklonem k rychlému vynášení rozsudků nad kýmkoliv, kdo mu náhle nezapadá do jeho tunelového vidění světa.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
to by mě zajímalo proč pravděpodobně pravičák? a proč třeba ne takhle někdo ze spektra anti-autoritářské levice?Hamster píše:No, moc se z toho mejlu odvodit nedá... Možná tak, že jde o nějakého arogantního (pravděpodobně) pravičáka, co si hodně zakládá na slově "svoboda" a má problémy s gramatikou...

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Dobrej pokus.Lerek píše:to by mě zajímalo proč pravděpodobně pravičák? a proč třeba ne takhle někdo ze spektra anti-autoritářské levice?Hamster píše:No, moc se z toho mejlu odvodit nedá... Možná tak, že jde o nějakého arogantního (pravděpodobně) pravičáka, co si hodně zakládá na slově "svoboda" a má problémy s gramatikou...

Hamster: vinu u tebe, můj oblíbený anarchoradikále, nehledám, to si můžeš být jistý, ale ten pravičák se mě trošičku dotknul, dál nerozebírejme, sem to nepatří
nicméně, když jsi to načnul, tak bych také rád znal stanovisko Neferita Sr. ohledně komunismu...
nicméně, když jsi to načnul, tak bych také rád znal stanovisko Neferita Sr. ohledně komunismu...