A já jsem se vždy domníval, že hraní za zlo spočívá především v hlavní postavě zlého přesvědčeníTrandul píše:No já dávám když hraju za zlo:Lučišník, Valigar, Minsk, Viconie, Jan, Edwin.

Takže jsi se dal taky na Tsujathu??A hraješ za ženskou?Syf píše:No, já se domníval, že hra za zlý je mít všechny postavy(s max jednou výjimkou) TN a horší s převahou Evil...ty 3 hraničáři, to moc zlý není.
Já někdy rozehraju(až dohraju stávající hry, abych si nerozrubal savy - kvůli Tsujathovi - pak reinstal Refinemenets) s modama(tactic apod.): JáF/T nebo swasbuckler(ten spíš, bude sranda), Tsujatha, Edwin, Viconie, Cernd, Haerdalis...by byl mazec, samý singlové, by se levelilo.
No ty questy, kde někoho zachraňuješ a pomáháš prostě nesmíš plnit - zlá postava by asi nepomáhala nějakému chudákovi bez peněz.Monco píše:jak se vám vlastně daří si udržet tak nízkou reputaci??? za hodně questů nějaký ten bodík dostanu a pak se najednou koukám, a mám reputaci 20... moc si nedokážu představit hru za zlou družinu
*pečlivá úklona*....alespoň někdo si myslí že mám pravduGeralt píše:Ave má pravdu, stačí se takhle v noci projít Chudinskou čtvrtí a krouhnout pár zlodějů černého trhu (neb nabízejí velký kulový), ti nikomu chybět nebudou a 2 bodíky za každého jsou dole