Je fakt, že mi už delší dobu vrtala hlavou aktualizace tohoto threadu a především její úplně jiné datování. Jak už zde někteří naznačili, můžeme si tuhle komedii za čas zase zopakovat.
Myslím, že by bylo podstaně univerzálnější, kdyby byl dotaz formulován nikoliv na věk, ale na rok narození. Ten se jaksi nemění. A pro ty co neumějí (nechtějí) počítat doplnit do závorky i věk. Což lze jednou za rok snadno opravit.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
I já jsem zatím jen jeden a mám dvě procenta. No uvidíme jestli se někdo připojí, nebo jestli vyjdu jako jediný vetchý dvaačtyřicátník. Dneska ráno jsem se probudil a můj kocour mi řekl: "Vše nejlepší k narozeninám ty starej chlape" - je to hanebnost, které čelím každý rok. Je o šest měsíců mladší. A to máme za šest dní dvaadvacáté výročí od svatby. Takže jen doufám, že nejsem nejstarší ale pokud ano tak se nezblázním.
"Jde o to, že kdyby o něco šlo, bylo by dobré vědět, o co vlastně jde."
neznámý voják, na kbelíku z protipožární stěny muničního skladu v Žilině, LP 1981
Moc. Dneska mám už zase narozeniny. V "mé" skupince jsme momentálně dva a tvoříme 4%. Uklidňuje mě pouze fakt, že jsou tu větší dinosaurové než jsem já.
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)
Vanda píše:Moc. Dneska mám už zase narozeniny. V "mé" skupince jsme momentálně dva a tvoříme 4%. Uklidňuje mě pouze fakt, že jsou tu větší dinosaurové než jsem já.
sevencreature: tak nevím, jestli mě to má potěšit nebo urazit To by mě teda zajímalo, proč jsem vypadala pod 20. Herní lama? Mladistvý přístup k problémům?
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
(anonym?)