Nj - som trochu prísnejší, pretože som čakal o dosť viac a preto som pochopiteľne dosť sklamaný.
ad prepracovanosť NPC - je to subjektívne, ale NPC v 1-ke ma zaujímali omnoho viac ako to čo je v 2-ke - napr ak porovnám: Carth vs. Atton - Cartha už iba kvôli tomu rozhovoru s jeho synom na Korribane - Atton má "všehovšudy" pár nepodstatných dialógov, ktoré dohromady nie sú takmer vôbec zaujímavé - ale ako som povedal - ide iba o subjektívny pohľad - nikomu môj názor nevnucujem.
Strelné zbrane - nj PWG

- ale ver mi, strelné zbrane sa môžu ísť schovať proti kombinácii: master speed, flurry (lvl3) a k tomu ešte napr. master force valor alebo master battle meditation (aspoň myslím - nepamätám si ani názvy) - s tým rozkrájaš veľkú väčšinu nepriateľov takmer bez najmenších problémov - a aby som sa vyhol 7c prípadným poznámkam - k tomu ešte treba prirátať Silu, ktorou jedia-ovia vládnu - stasis, force lightning - s tým sa čistia lokácie jedna radosť - a priznám sa, že boj ma v KotOR-och skutočne nudí - xy neustále podobných nepriateľov v nekonečných vlnách, čím skôr sa ich zbavím tým lepšie a dobre upgradovaná double-bladed lightsaber, prípadne v každej ruke jedna sú 2xkrát silnejšie ako strelné zbrane (aj keď sa priznám, že som v nich nemal najlepšie upgrady - proste nevidel som v tom žiadny zmysel).
S prepínaním nastavení - aj to, ale myslel som napríklad toto - dokým som nemal "heal" ale iba "speed" tak nebol problém - ale potom sa mi neustále prepínalo políčko so support force spells na "heal" a dosť ma to proste štve, že som ho stále musel prehadzovať naspäť - speed je esenciálne kúzlo/sila - prechádzať lokácie bez danej schopnosti je utrpenie.