LordArian: To jsem byla já - omylem jsem místo na citovat klikla na editovat, sorry:).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria píše:LordArian: To jsem byla já - omylem jsem místo na citovat klikla na editovat, sorry:).
To se mi stalo taky několikrát. Většinou jsem to ale zachránil, i když ne vždy to šlo (ale teď už je to promleno, ne ?).
Ano, opraveno
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Yachiko píše:No, ja som mal tetno problém ešte na bg.cz a stále som každého presviedčal, že mi nefunguje citovanie...
Prišiel som na to až po 15 min...
Se stanou horší věci
No zatím se mi tahle záměna nepřihodila. Nebo o tom alespoň nevím (hmmm, dokonalý zločin?).
Ale zpět k tématu.
Momentálně mám docela dobrou náladu, protože je mi příjemně teplo (asi fungujou ty nové ponožky ) což v u nás doma, kde je v tomhle ročním období (říjen až březen) obvykle teplo jak v márnici.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Tohle mě docela pobavilo, hlavně proto, že se to objevilo na stránkách chlastačky po jejím skončení.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Viva la revolucion
crovax en-vec píše:Znamená to, že už se na bg.cz neukážete?
Ne ne, taky se tam občas ukážu.
Páne jo, člověk se 5 dní nedostane na net a.....hleďme - new fórum - a dokonce normálně fungující - pořádek (snad bude mít dlouhého trvání;), moderátoři, záhadné ranky - a hnedle se mi při neděli zlepšila nálada
Jen teda - běhat na dvě fóra - no nevím nevím, další základ na schýzu
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Frosty: Bg.cz upadá,i za těch pár dní je to vidět. Píše se tam teď daleko míň příspěvků,než dřív(Z toho sice dobrou náladu příliš nemám,ale je to prostě holý fakt)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo