btw co Javor?
Moderátor: yenn
Tafif píše:Sakra lidi, co to s váma je? Já teď vstávám tak často před šestou, že mi to přijde docela vpohodě odjíždět v osm.
Nj, těžko říct, ale nahoře je afaik taky hospa, takže ten oběd si dát můžešTafif píše:Mno, kousek... Nedokážu odhadnout. Minimálně tři hodiny na cestu tam a další tři na cestu zpět se počítat musí. A radši i víc, spíš čtyři. Tím je večeře značně ohrožena. A kevšemu budem bez oběda.
Přistoupím do tvého vlaku v Přerově (mohl bys mávat z oknaTafif píše:AlieN: To se asi potkáme už ve Valmezu, ne?
Nic jiného tam snad ani čepovat nemůžou, to by byla svatokrádežTafif píše:No a bylo by dobré vědět, jestli tam nahoře na hoře mají tekutou podobu Radegasta, neboť hold bychom mu vzdát měli.
To nepochybně.Tafif píše:AlieN: Na vrcholku budou mít pěkně draho. Česnečka za padesát atd.
Jakousi jsem dnes vyhrabal, je sice hodně stará polorozpadlá ale turistické cesty se za tu dobu snad moc nezměnily.Tafif píše:Mapu někdo bere? Sic není třeba, ale jistota je jistota.
V případě nutnosti obětujeme javoraTafif píše:javor: Chceš obětovat jehně, nebo kuře?
No, a v opačném případě si dáme Beznadějné bloudění sigilskéAlieN píše:Jakousi jsem dnes vyhrabal, je sice hodně stará polorozpadlá ale turistické cesty se za tu dobu snad moc nezměnily.Tafif píše:Mapu někdo bere? Sic není třeba, ale jistota je jistota.
Pro jistotu a bezpečí hned na začátku.Tafif píše:V případě nutnosti obětujeme javoraTafif píše:javor: Chceš obětovat jehně, nebo kuře?
Repete? Sigil survival II? Po dobrých zkušenostech ze třetího PISSu...No, a v opačném případě si dáme Beznadějné bloudění sigilské