NHL serie
Moderátor: sevencreature
Nainštaloval som si demo pre NHL 2006. Chcel som ho spustiť, avšak mi to vyhlásilo, že si mám updatovať ovládač na 3D/video kartu. Ten je ale úplne nedávno updatovaný. Dokonca ho tam inštaloval odborník cez tieto veci.
Neviete mi poradiť čo s tým? Strašne rád by som totiž túto hru skúsil...
Neviete mi poradiť čo s tým? Strašne rád by som totiž túto hru skúsil...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No hrál jsem chvilku 99 a 2000
pak jsem pařil 2002 ,která mě zatim bavila nejvíc, chvilku sem hrál 2003 která mě moc nechytla
no a o víkendu sem nainstaloval 2005
nejvíc mě štve že porád nemůžu někoho pořádně zkosit a když tak jen náhodou
obvyklá klávesa "y" z 02 moc nezabírá ale zjistil sem že když hned přepnu na jinýho hráče tak to někdy funguje
jinak z něco z výsledků - zatim jsem vyhrál 7:2
i prohrál 9:1 coč mě dost naštvalo poněvadž sem měl asi 60 střel a soupeř asi 40
jedu Dynasty za Toronto
(když dáte mod sezóna a dohrajete ho včetně playoff taky vám už nepokračuje do další sezóny jako pokrač. ve 02?)
2004 mám někde v druhim počítači ale ještě sem je nezkusil...
pak jsem pařil 2002 ,která mě zatim bavila nejvíc, chvilku sem hrál 2003 která mě moc nechytla
no a o víkendu sem nainstaloval 2005
nejvíc mě štve že porád nemůžu někoho pořádně zkosit a když tak jen náhodou
obvyklá klávesa "y" z 02 moc nezabírá ale zjistil sem že když hned přepnu na jinýho hráče tak to někdy funguje
jinak z něco z výsledků - zatim jsem vyhrál 7:2
i prohrál 9:1 coč mě dost naštvalo poněvadž sem měl asi 60 střel a soupeř asi 40
jedu Dynasty za Toronto
(když dáte mod sezóna a dohrajete ho včetně playoff taky vám už nepokračuje do další sezóny jako pokrač. ve 02?)
2004 mám někde v druhim počítači ale ještě sem je nezkusil...
- Cammaris
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ticho!
mě nikdo odmlouvat nebude...
já samozřejmě vim co ve 2002 bylo nebo nebylo
jen sem si stěžoval , že ve 2005 je to jinak
to neznamená , že si myslim že je to špatný , prostě na to nejsem zvyklej, to je to
No už si rychle zvykám...slabina brankářů tady je asi tohle, od mantinelu nahraješ v jízdě doprostřed hřiště a máš tam hráče(u modrý lajny), tak je z toho skoro vždycky gól ,když se trefí.Jinak tady toho gólmani moc nechytí,už sem hrál jednu hru která dopadla 10 : 8
budu to muset nějak jinak nastavit

mě nikdo odmlouvat nebude...

já samozřejmě vim co ve 2002 bylo nebo nebylo
jen sem si stěžoval , že ve 2005 je to jinak

No už si rychle zvykám...slabina brankářů tady je asi tohle, od mantinelu nahraješ v jízdě doprostřed hřiště a máš tam hráče(u modrý lajny), tak je z toho skoro vždycky gól ,když se trefí.Jinak tady toho gólmani moc nechytí,už sem hrál jednu hru která dopadla 10 : 8
budu to muset nějak jinak nastavit
Cammaris: Akú hráš obtiažnosť?
Ako môžem nastaviť NHL 2005 čo najofenzívnejšie? Myslím málo bránenia a slabých brankárov. Ale samozrejme na oboch stranách! Nech obtiažnosť ostáva, ale len nech padá strašne veľa gólov....
Budem za túto radu fakt vďačný...
Ako môžem nastaviť NHL 2005 čo najofenzívnejšie? Myslím málo bránenia a slabých brankárov. Ale samozrejme na oboch stranách! Nech obtiažnosť ostáva, ale len nech padá strašne veľa gólov....
Budem za túto radu fakt vďačný...

The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...