biznis je biznis:):):) , a dalsie prachi sa furt zidu:)MCZ píše:Valgard: Já bych je spíše zpěněžil než použil.
Přepínat obtížnost? To mě pravda napadlo, ale asi jsem moc líný pořád zajíždět do nastavení a zpátkyDalcor píše:MCZ a proc nehrajes na stredni a pred ucenim neprepnes na lehkou obtiznost? Ja to tak delam s HP - a posledni dobou uz stejne ani neloaduju kdyz se kouzlo nenaucim. Me se to pravidlo libi - hezky to odrazi vec ze magii zvladnou jen ti nejlepsi- To bud rad ze to taky neumi pravidlo ze s INT 18 sesles max 8. level kouzel)
A ještě pro BG, IWD, IWD2 (a PST, ale tam je šance 100% vždy).Yachiko píše:Jj, to s tými kúlami je proste neskutočná a blbá hovädina... ešte, že existuje Easy Core Rules pre BG2...
AhaEowaraldor píše:Že by hit points?
ono to upravuje pouze tohle? To bych si i stáhnuldrake127 píše:Jinak k vytvoření EasyCoreRules mě vedlo právě to, že se mi nechtělo vždycky snižovat obtížnost, protože jsem ji pak zapomněl znovu zvýšit a chvíli jsem to hrál na Easy, což mě moje svědomí vždycky donutilo loadnout.
MCZ píše:ono to upravuje pouze tohle? To bych si i stáhnul.
jj to se mi ze začátku stávalo taky, ale časem jsem si zvyknul ji hned přepnout zpátkydrake127 píše:Jinak k vytvoření EasyCoreRules mě vedlo právě to, že se mi nechtělo vždycky snižovat obtížnost, protože jsem ji pak zapomněl znovu zvýšit a chvíli jsem to hrál na Easy, což mě moje svědomí vždycky donutilo loadnout.