Neverwinter Nights 2
Moderátor: sevencreature
Ty obrázky jsou pěkný, ale nedávno jsem viděl asi tři další hry podobného typu, které se mají objevit přibližně v době kdy má vyjít i NWN 2 a vypadaly ještě o něco lépe, takže pro mě není grafika zrovna něco rozhodujícího. Spíš mě zajímá jestli se objeví nové povolání (nebo se poupraví ty stávající a budou konečně vyrovnané a né něco jako cleric v prvním díle), featy, jestli se opraví některé chyby, které byly v předešlém díle atd... . Atmosféra je důležitá, ale mně osobně je to docela jedno (v NWN byla dost slabá, ale není se čemu divit, když tahle hra byla dělána hlavně pro síť a ten příběh pro SP tam byl doplněn jen tak aby se neřeklo), klidně by tam žádný SP ani nemusel být, NWN mě chytlo teprve až po síti (jedině ten HotU byl trochu zajímavý, ostatní kampaně mě moc nenadchly).
Člověk se na jistém fóru neukáže asi jen tak přes půl roku a najednou je tu nové fórum, ale se starými lidmi :).
Bohuzial v pripade NWN1..... vzdy porovnavam s najlepsimi a ked porovnam atmosferu NWN1 a BGII, tak je mi do smiechu (alebo do placu
)
Ale v poriadku teda, NWN1 malo atmosferu, ale bolo jej velmi malo...
NWN mi tiez niekedy pripadalo ako umelo vytvorene prostredie v nejakom programe, co aj skutocne je, len to nevelmi dobre zakryva. Dufam, ze aj v tomto smere bude NWN2 lepsie.

Ale v poriadku teda, NWN1 malo atmosferu, ale bolo jej velmi malo...
NWN mi tiez niekedy pripadalo ako umelo vytvorene prostredie v nejakom programe, co aj skutocne je, len to nevelmi dobre zakryva. Dufam, ze aj v tomto smere bude NWN2 lepsie.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Plytkej je podle mě pouze ve městě. Jak vylezeš ven, tak se děj rozeběhne.coby182 píše:Nesouhlas, dej NWN1 je naprosto plytkej. To si radsi zahraju nakej mod :)Koveras píše:Souhlas.
Docela dobře se pak vyvíjí a není jednotvárný.
Každopádně jsem zvědav, co přinese Nwn 2, původní engine by mi teda vůbec nevadil.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Podle posledních informací by to mělo být dokonce někdy v září (tohoto roku
). Ale čím víc o NWN2 čtu, tím míň se na něj těším. Mimojiné i kvůli tomuto článku http://www.neverwinter.cz/modules.php?n ... le&sid=180

Člověk se na jistém fóru neukáže asi jen tak přes půl roku a najednou je tu nové fórum, ale se starými lidmi :).
- Wendeee
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Takže jakožto majiteli NWN z Xzone mi přišel mail, že je NWN2 v předprodeji, takže kdo se na to těšíte, tak máte šanci... Já na to bodám, měl sem mít nový PC a nic, takže je to zbytečný kupovat...
Naposledy upravil(a) Wendeee dne 18.11.2006 19:07, celkem upraveno 1 x.
Peace on you too you son of a beach!!:-P
Christof na svych strankach uvadi, ze s prekladem se zacalo. viz http://adamovy.cestiny.cz
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Máte někdo konkrétní zkušenosti s hardwarovou náročností NWN2?
Potřeboval bych vědět, jestli bude alespoň v nějakém nastavení hratelná na Athlon 2500+, 1024 MB RAM a 128 MB RAM GF 5900XT.
Nejlépe by to šlo poznat z demoverze, ta však vydána není a nevím, zda vůbec někdy bude. Vyhodit 1000,- za něco, o čem nevím, zda mi bude fungovat, se mi od koupě Gothica 2 nechce.
Potřeboval bych vědět, jestli bude alespoň v nějakém nastavení hratelná na Athlon 2500+, 1024 MB RAM a 128 MB RAM GF 5900XT.
Nejlépe by to šlo poznat z demoverze, ta však vydána není a nevím, zda vůbec někdy bude. Vyhodit 1000,- za něco, o čem nevím, zda mi bude fungovat, se mi od koupě Gothica 2 nechce.