Tj. není to až tak dobrá zbraň, abych kvůli ní musel hrát proti přesvědčení - a P:T je jedna z her, kde jsem nedokázal hrát proti přesvědčení postavy
Jinak můj osobní favorit z P:T je tahle zbraň:

A potom pochopitelně tahle:

Moderátor: Sadako

A to nebylo proti tvému přesvědčení pomáhat démovi? Myslím, že abys získal heartgrinder, musíš mu pomoct.sevencreature píše:P:T je jedna z her, kde jsem nedokázal hrát proti přesvědčení postavy![]()
Jo ták z Greater Glabrezu - určitě se po nich podívám až si zase PT rozehrajusevencreature píše:No, Under Sigilu - to podzemí pod úřednickou čtvrtí. Po tom, co se vrátí družina zpátky do Sigilu z výletu po sférách, se tam objevují Greater Glabrezu a (kromě toho, že je za ně docela dost expů) z nich můžou vypadnout různé zajímavé předměty... I když teda, zas tak vysoká pravděpodobnost tam není...
FOREVER TOGETHER. MY LOVE ANNAHTo teda nevím jak si to pletu - prostě přesvědčení: zákonné dobrosevencreature píše:Pleteš si zákonný a zákonně dobrý
FOREVER TOGETHER. MY LOVE ANNAH
FOREVER TOGETHER. MY LOVE ANNAHJá ho nezabil kvůli meči, sejmul jsem ho, protože to byl hajzl. Ten meč už byl jen příjemný bonus navícsevencreature píše:Jinak - naštěstí je tahle diskuse čistě teoretická - pokud vím, tak o přesvědčení postavy rozhoduje hra a ta tedy určuje pravidla. A zabití Triase NENÍ LG čin. Navíc z mého hráčského pohledu je to jedna z nejsobečtějších věcí, kterou může postava udělat - zabít někoho jen za účelem získání jeho zbraně. IMO ekvivalent zkoušky v pekle z BG II.