Tj. není to až tak dobrá zbraň, abych kvůli ní musel hrát proti přesvědčení - a P:T je jedna z her, kde jsem nedokázal hrát proti přesvědčení postavy

Jinak můj osobní favorit z P:T je tahle zbraň:

A potom pochopitelně tahle:

Moderátor: Sadako
A to nebylo proti tvému přesvědčení pomáhat démovi? Myslím, že abys získal heartgrinder, musíš mu pomoct.sevencreature píše:P:T je jedna z her, kde jsem nedokázal hrát proti přesvědčení postavy![]()
Jo ták z Greater Glabrezu - určitě se po nich podívám až si zase PT rozehrajusevencreature píše:No, Under Sigilu - to podzemí pod úřednickou čtvrtí. Po tom, co se vrátí družina zpátky do Sigilu z výletu po sférách, se tam objevují Greater Glabrezu a (kromě toho, že je za ně docela dost expů) z nich můžou vypadnout různé zajímavé předměty... I když teda, zas tak vysoká pravděpodobnost tam není...
To teda nevím jak si to pletu - prostě přesvědčení: zákonné dobrosevencreature píše:Pleteš si zákonný a zákonně dobrý
Já ho nezabil kvůli meči, sejmul jsem ho, protože to byl hajzl. Ten meč už byl jen příjemný bonus navícsevencreature píše:Jinak - naštěstí je tahle diskuse čistě teoretická - pokud vím, tak o přesvědčení postavy rozhoduje hra a ta tedy určuje pravidla. A zabití Triase NENÍ LG čin. Navíc z mého hráčského pohledu je to jedna z nejsobečtějších věcí, kterou může postava udělat - zabít někoho jen za účelem získání jeho zbraně. IMO ekvivalent zkoušky v pekle z BG II.