Domácí mazlíčci a zvířectvo všeobecně

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Kdyby tak ZvL90 viděl, že jste mu čorli téma, bylo by z toho mnoho příspěvků utrpění. :twisted:

Mému mazlíčkovi, se vede dobře.
Neustále ho trénuji k dokonalé odolnosti vůči neopatrování.
Momentálně testuji, jak se mu vede při stálé teplotě 10°C.

Můj mazlíček je (zatím) zelená rostlina zvaná Tchýnin jazyk.
Naposledy upravil(a) Tokkar dne 9.11.2005 17:28, celkem upraveno 2 x.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

Hmm, taky bych byl pěstitelem, mít kde. A nejde ani tak moc o místo.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Jeden květináč si klido můžeš nosit v kufru i jako bezdomovec :-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

To je pravda, ale já místo mám, ale naši by mě asi nenechali pěstovat, co já chci a nic jinýho zas nechci pěstovat já.
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Mezi tzv. "bojová plemena" se řadí: bulteriér, americký pitbulteriér, americký stafordšírský teriér, buldok, tosa-inu, brazilská fila, snad to jsou všechny..tj. psi, kteří byli šlechtěni a cvičeni na boj "psa proti psu". Pokud zvíře z některého z výše uvedených druhů napadne člověka, tak mu buď přeskočilo a je dobré tak leda na utracení, nebo někdo napadl majitele a pes dostal příkaz jej bránit, nebo si ho prostě nějaký magor vycvičil na napadání lidí. Tito psi opravdu většinou nenapadají lidi, největší podíl v tomhle ranku mají němečtí ovčáci, jezevčíci:), dobrmani a rotvajleři.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Vampiria píše:Tito psi opravdu většinou nenapadají lidi, největší podíl v tomhle ranku mají němečtí ovčáci, jezevčíci:), dobrmani a rotvajleři.
JJ, jezevčící jsou mrchy zákeřný :-D Nedávno se na mě jeden se štěkotem vyřítil při běhu a svou hlavu měl v mžiku až nechutně blízko u mé nohy (majitel si v klídku o pár metrů dál vysypával z kolečka listí - neřekl ani slovo :evil:), zastavil jsem a on taky (ten pes), jen jsem zakroutil hlavou směrem k majiteli a dal se znovu do běhu - no samozřejmě vystartoval znovu a to už jsem měl pocit, že se mi do té achilovky vážně zakousne. V tu chvíli už jsem se skutečně chtěl otočit a nakopnout ho (psy mám sice rád, ale svou nohu zrovna tak :evil: ).
Naštěstí byl nedaleko lesík a do toho už za mnou neběžel... Ale příjemný pocit to vážně nebyl, ač šlo 'jen' o jezevčíka :-?
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Black
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

u me nic... - jinak k druhe... - on vycvik je v tomhle ohledu dost dulezity ale prote muze rupnout v bedne jakymukoli psovi... vicemene komukoli a cemukoli takze ty opatreni pokud jsou uskutecnitelna pro to by mely byt...
Ticha kocka brehy mele...
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

Black píše:u me nic... - jinak k druhe... - on vycvik je v tomhle ohledu dost dulezity ale prote muze rupnout v bedne jakymukoli psovi... vicemene komukoli a cemukoli takze ty opatreni pokud jsou uskutecnitelna pro to by mely byt...
Jak správně píšeš, to se může stát každému psovi (tedy - nejen psovi, samozřejmě). Tak proč se chce vytvořit zákon JEN A POUZE pro jistou skupinu psů ?
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Nanaki píše:Jak správně píšeš, to se může stát každému psovi (tedy - nejen psovi, samozřejmě). Tak proč se chce vytvořit zákon JEN A POUZE pro jistou skupinu psů ?
Protože pitbul (vlčák, ...) tě může na rozdíl od čivavy zabít.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

Mám jezevčíka a nevyměnil bych.. i když se mi zdá občas namyšlená a rozmazlená..
Jinak myslím že to zavisí hlavně na výchově, kdysi jsem byl u kámoše a ten má dogu - něco tak hodného jsem dlouho neviděl.
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

AlieN píše:
Nanaki píše:Jak správně píšeš, to se může stát každému psovi (tedy - nejen psovi, samozřejmě). Tak proč se chce vytvořit zákon JEN A POUZE pro jistou skupinu psů ?
Protože pitbul (vlčák, ...) tě může na rozdíl od čivavy zabít.
Doporučuju trochu myslet. Ten zákon má být pro úzkou skupinu takzvaných "Bojových plemen". Jejich seznam zde postovala před chvíli Vampiria. Ale co ten zbytek velkých plemen ?
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Ten seznam není oficiální, já si pod bojovými plemeny představuji všechny velké psy schopné boje.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

AlieN píše:Protože pitbul (vlčák, ...) tě může na rozdíl od čivavy zabít.
Ale jakto, že ten či onen pes mohl zabít..? Nedbalost či neopatrnost majitele, nedostatečná výchova atd. - prostě tohle není vina toho psa, ale majitele - na ty by se měli hlavně zákony soustředit - ne omezovat chov plemen, která tě mohou zabít...
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Nanaki
Sigilan

Příspěvek od Nanaki »

AlieN píše:Ten seznam není oficiální, já si pod bojovými plemeny představuji všechny velké psy schopné boje.
To seš v menšině, a nezapoměň i kokršpaněl může útočit...
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Nanaki píše:
AlieN píše:Ten seznam není oficiální, já si pod bojovými plemeny představuji všechny velké psy schopné boje.
To seš v menšině, a nezapoměň i kokršpaněl může útočit...
Může, ale pokud nepočítám malé děti, tak ti nic neudělá. Možná si pochutná na nohavici, pokud se té doby dožije. S dogou bych to nezkoušel.
Žralok, který štěká, nekouše.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“